Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום

יש מרצים שמעלים מצגות PDF ולא ב PowerPoint ואז לא ניתן לכתוב הערות ולהוסיף מידע. אשמח להסבר איך עושים את זה או לפתרון יצירתי אחר שבו ניתן להעתיק את השקופית.

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי eilam
פורסם

שתי שיטות, או תוכנה שיודעת לערוך PDFים (מהחיפושים שלי, אחרי נבירה עמוקה וארוכה הצלחתי למצוא כאלה שלא דורשות תשלום, או כאלה שכן אבל פרוצות), או פוטושופ - היא יודעת לפתוח כל עמוד בקובץ כתמונה ומשם אתה חופשי לעשות מה שבא לך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

Adobe Acrobat (חינמית) יודעת לפרק קובץ PDF לסדרת תמונות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מצטרף להמלצה על foxit. לא מושלמת אבל בשביל המחיר (כלום) עושה את העבודה.

יש תוכנות בתשלום שיודעות להפוך ל-word במידות משתנות של הצלחה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תנסה את http://www.thepdf.com , כבר כמה שנים שאני משתמש באתר הזה.

אם אתה ממיר את השקפים של ה PDF ל PPT או PPTX, תוכל לפתוח

את זה ב powerpoint (השקף הופך לתמונה) ולרשום מתחת למצגת (בהערות).

כשאתה מנסה להמיר לקובץ WORD, אם השקפים בעברית, אתה תתקל בבעיות עם הטקסט.

• תוכן חדש...