Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין פריוריטי בורדינג, טס במחחקת אקונומיקה עם שאר בני תמותה.

מתגבש שאסע עם תרמיל מחשב גדול בקבינה ומזוודה גדולה במטען.

אם אמצא טרולי בארהב ארכוש.

אכן נסיעת עבודה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חזרתי לפני חודש מארה"ב כאשר הטיסות היו גם באליטליה עם קונקשן ברומא.

ניתן לקחת מזוודה עד 23 ק"ג+טרולי למטוס ותיק גב.

לא בדקו את גודל המזוודה שנשלחה לבטן המטוס מעבר למשקלה ואת הטרולי שלקחתי כגיבוי לא בדקו בכלל (לא גודל ולא משקל).

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם
זוכר את גודל הטרולי?

54X34X23 ואני יכול להגיד לך בוודאות שהיו אנשים שעלו עם מזוודות גדולות הרבה יותר.

פורסם

מבחינתי, אם אני יכול לנסוע בלי מזוודה בכלל אז לוקח טרולי בגודל מקסימלי. אם אני כבר שולח מזוודה - אז מעלה את המזוודה הכי גדולה ולוקח למטוס תיק יד קטן שיהיה נוח להיטלטל איתו. במיוחד שאתה טס לארה"ב ואת השופינג שלך תעשה שם, לא בדיוטי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

חזרתי הלילה מנסיעה לגרמניה (טיסה לבריסל).

המסקנות לגבי הדיוטי: בת"א אין מה לקנות, ה"מציאה" היחידה היתה איזה פאבלט של לנובו. בבריסל נרכשו שתי חפיסות שוקולד - בגלל בלגיה, לא בגלל המחיר.

לגבי מטען: הגישה שלי היא מזוודה לבטן המטוס, תיק גב ובו מחשב, סנדביצ'ים לטיסה ועוד כמה פריטים חיוניים - למטוס, ופאוץ' על המתניים לדרכונים ולארנק, שלא יורד ממני גם בזמן הטיסה

בפעם או פעמיים שבהן ניסיתי לטוס עם טרולי בלבד נאלצתי למסור אותו לבטן המטוס. אבל זה היה לפני די הרבה שנים ומדיניות חברות התעופה השתנתה מאז, בין השאר בגלל הגדלת התאים העליונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדיוטי אין לי מה לרכוש, אפילו לא אלכוהול.

כאמור, מסתמן מזוודה רכה גדולה (שארכוש כאן) שתופקד לחסדי צוותי הקרקע ביעדים השונים ותיק גב "וונגר" שילווה אותי לקבינה.

סמסונייט סביב 1000 ש"ח זה סביר למזוודה גדולה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מתחילוס, אני רכשתי זוג מזוודות לפני המעבר לשוודיה, אחת טרולי ואחת מזוודת שילוח.

גם אני חשבתי על סמסונייט יקרות ובסוף מצאתי את החברה הבאה:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=h-suitcase&db3126902=4246830

המזוודה הגדולה ראתה כבר מספר טיסות, והטרולי מעל ל20 בקלות- ללא סימני עייפות.

אם אני זוכר נכון הזוג עלה כ400 שקלים. אני מאוד מרוצה מהאיכות, במיוחד לאור המחיר.

בצבע הכסוף הן גם נראות מכובדות לגמרי ואני לא מתפדח להגיע עם הטרולי ללקוח ישר מטיסה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

היי,

רכשתי בשבוע שעבר באאוטלט של סמסונייט מזוודה קשיחה מתרחבת 28׳ במחיר של 160$ וזה דגם שמשווק בארץ ב1400₪. מה שהקצבת סביר ביותר. תמצא גם בפחות.

פורסם

אשתי רכשה לפני למעלה מ-12 שנים בארה"ב מזוודה רכה של American Tourister - מותג משנה של סמסונייט. שימשה כבר לפחות ב-25 נסיעות לחו"ל, ואי אילה נסיעות בארץ, וחוץ מרוכסן חיצוני שהתקלקל עדיין מצבה מצויין. מדובר במזוודה זולה - עלתה בשעותו כמה עשרות דולר בניו יורק.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כמה שוקלת הגדולה? כמו"כ היכן רכשת?

לא בטוח לגבי המשקל, אבל היא דיי קלילה.

לצורך העניין מרגישה קלילה (וגם איכותית יותר) מכמה מזוודות יקרות יותר שבחנתי בחנות וגם באוסף המזוודות של ההורים.

לגבי המקום אני לא סגור על זה, ברמת השרון או הוד השרון, אני יכול לחפש.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בד"כ משקל של טרולי אמור להיות עד 8 ק"ג

בפעם האחרונה הרשו לי לקחת 8.2 בגלל החיוך היפה שלי, עם אזהרה שיכול להיות שיבדקו שוב (כנראה דיילת חדשה... למי אכפת מה לוקחים למטוס אחרי הצ'ק אין?)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

בהחלט אכפת - יש שיקולים של משקל ואיזון המטוס.

הטייסים מחשבים את נתוני הטיסה לפי משקלים סטנדרטיים - משקל סטנדרטי לאדם, משקל סטנדרטי למזוודה, משקל סטנדרטי לכבודת יד וכו'. כל עוד הסטיות קטנות ההשפעה קטנה, אבל כאשר יש סטיות גדולות יציבות המטוס עלולה להפגע.

זכור מקרה בטיסה של ארקיע או ישראייר מאילת לפי שנה - שנתיים, בה היתה טעות בטעינת המזוודות. במקרה זה פתרו את הבעיה על ידי כך שהושיבו את אחד הדיילים בקצהו האחורי של תא הנוסעים על מנת לאזן את המשקל (שהיה מוטה לפנים).

פורסם

אני בעיה חמורה יותר מהמזוודה שלי במקרה הזה...

תודה חברה, כנראה שאשקיע במזוודה גדולה ב"אלטר" השבוע.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...