Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותנו סקודה פאביה 2013 דור שני, מאז שרכשנו אותה כל מספר חודשים אנו נתקלים באותה הבעיה: חלון הנהג, שמטבע הדברים השימוש בו נעשה באופן התכוף ביותר, נופל שוב ושוב. אנו מתקנים (אצל בעל מקצוע, לא באופן עצמאי), התיקון מחזיק שלושה-ארבעה חודשים לפני שהבעיה חוזרת בשנית. לאחר התיקון האחרון הגדלתי לעשות ואף שימנתי את כל המסילות של החלונות ברכב בעזרת ספריי סיליקון איכותי כדי להקל על המנגנון את עבודתו.

אני מניח שהתיקונים שבוצעו לא היו מספיק איכותיים, האם יש פתרון לבעיה שימנע ממנה לחזור לכמה שנים לפחות?

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

בזמנו למיטב זכרוני היו בעלי מקצוע שיצרו חלקים ממתכת במקום פלסטיק מה שחיסל את התופעה סופית.מציע לך לבדוק עם זגגים מובילים לבקש פתרון שם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תודה רבה, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על זגג שיוכל להחליף את החלק הפלסטי בחלק מתכתי.

פורסם

אני מבת-ים, אבל זה ממש לא קריט, מוכנים להשקיע בנסיעה ארוכה כדי להגיע לבעל מקצוע איכותי.

האמת שלא ידוע לי מה נעשה (רכב של אבא שלי), ניראה לי שבפעם האחרונה הוחלף מנגנון לאחד משופץ.

פורסם

מנסיון עם פאביה דור ראשון שהלך לה מנגנון חלון של הנוסע ליד הנהג:

יש רק פתרון אחד לחלקים האלה שנשחקים\נפרמים וכו' והוא מנגנון חדש קומפלט - לא משופץ ולא נעליים.

אני החלפתי את המנגנון הזה לפני 3 שנים בחדש במוסך בו אני מטפל ברכבי השני (מוסך פרטי של רכבים צרפתיים), עלה לי 600 ש"ח כולל עבודה ומחזיק מצוין עד ימינו וסוחב נהדר

מה שנקרא אל תתקמץ, ותהנה הרבה זמן, משופצים סופם להדפק שנית מהר.

• ספונסר פורום
פורסם

המנגנונים מפירוק / שיפוץ אכן לפעמים לא מחזיקים מעמד.

במקרה הזה כנראה שרק מנגנון חדש מקורי או חדש תחליפי יתן מענה לכמה שנים טובות.

גש ישר למוסך רון, ובקש מהם לטפל.

• תוכן חדש...