Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי (גרנד סניק חדשה) חונה בעבודה בחניה פתוחה - מה שאומר שמש אינסופית. על מנת להציל את הרכב מבלאי מיותר אני מכסה אותו באופן (כמעט) קבוע בכיסוי ניילון שקניתי באוטו דיפו, מאלו שמבחוץ הם כסופים. על מנת לכסות אותו, אני מפרק את האנטנה, כיון שפעם אחת כיסיתי בלי לפרק וזה קצת כופף אותה, ובנוסף נראה שזה מפעיל לחץ לא בריא על בסיס האנטנה.

וכאן השאלה:

1. ברור לי שהאנטנה לא בנויה לפירוק יומיומי - יש גם באנטנה וגם בבסיס מעין זיזי גומי כאלו שמונעים ממנה להסתובב באופן חופשי, ומפירוק יומיומי הם ישחקו. האם למישהו רעיון לאיזשהו חלק שיתחבר מצד אחד לבסיס ומצד שני לאנטנה, ויוכל להיות מוחלף בזול בלי לפגום בבסיס (שאותו קשה מאוד להחליף). לחילופין, רעיונות נוספים לגבי איך להציל את האנטנה.

2. יש לי תחושה שהניילון של הכיסוי שורט את הצבע - גם במהלך הכיסוי וההסרה וגם מהתזוזות ברוח לאורך היום - ואני תוהה מה יותר גרוע, להשאיר את האוטו חשוף לנזקי השמש, או לשרוט אותו על בסיס קבוע. אם למישהו יש רעיון נוסף (ולא, אין בבניין או בסביבתו חניון מקורה), אשמח לשמוע.

• אחראי פורום
פורסם

שני הפתרונות לא טובים. מי יותר ומי פחות? זה נתון לבדיקה של שנים. כי לא כל רכב מגיב אותו דבר לשמש.

אבל כל רכב מגיב אותו דבר לכיסוי לא איכותי כמו הנ"ל מאוטודיפו ודומיו.

בזמן ששמש זה נזק לאורך של שנים, כיסוי כזה מייצר שריטות מ-day1.

אלו כמובן לא חריטות בצבע אבל בהחלט גרירת חומר כזה שהוא לא רך על הצבע כל הזמן, עושה את שלו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הכיסוי ייצור לך סווירלים כתוצאה מהחיכוך עם גוף הרכב המאובק.

ההגנה הכי טובה היא יישום של אוטם צבע איכותי אשר ייגן על הצבע וסוכך איכותי לשמשה הקדמית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הכיסויים האלו זה זוועה, אלא אם כן זה כיסוי איכותי ממש ואתה אחרי טיפול דיטיליינג עם אוטם או איזשהי שכבה שנוצרה על הרכב להגנה.

ממליץ על צילון שמש.

פורסם

אתם ממליצים על צילון שזה טוב להגנה על הדשבורד, אבל מה עם החום הכללי באוטו? חלונות צד? גם לריפוד הגג יש סיכוי לצנוח בגלל שהגג מתחמם מאוד. סווירלים תמיד יחזרו, גם בשטיפה. אני אישית לא רואה שום בעיה בכיסוי ואפילו ממליץ. בהנחה ואתה לא מתעצל לשים ולהסיר אותו כל פעם.

פורסם

לטעמי סווירלים זה הרוע במיעוטו. אני משתמש בכיסוי ולא רואה עם זה שום בעיה אלא רק תועלת, זה מגן על הפלסטיקים והגומיות, שומר טמפרטורה הרבה יותר נמוכה בתוך הרכב. ולגבי הסווירלים, מי שזה ממש מפריע לו שיעשה פוליש או ישים קצת גלייז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

בזמן טיול באיטליה ראיתי רכב מסחרי עם צילון ענק שמכסה את כל השמשה והחלונות הקדמיים.

למישהו יש רעיון במה מדובר והאם קיים מוצר זהה לרכב פרטי?

נראה כמו פתרון טוב למי שרוצה להמנע מכיסוי חיצוני אבל כן לשמור על פנים הרכב בצורה טובה.

20160815_152206 (2).jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

למי שנוסע כל יום עם הרכב כמה פעמים ביום, לדעתי לא פרקטי לשחק עם הכיסוי כל פעם, לשים ולהוריד.

אני בעד ציפוי טפלון איכותי שישמור על הצבע + השחמת חלונות לפחות האחוריים + מגבת וצילון על הדש.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אני שם כיסוי תמיד, בעיקר בגלל יונים, חתולים, אבק וכמובן השמש.

באופן אישי בחניה שלי בבית יש שמש מעט מאוד שעות ביום (2-4 בערך) אבל ישנם עטלפי פירות שמזיקים לצבע יותר.

יש על הרכב אוטם והסווירלים לא מבהילים אותי יותר מאשר צבע דהוי או פלסטיק מתבלה.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
בזמן טיול באיטליה ראיתי רכב מסחרי עם צילון ענק שמכסה את כל השמשה והחלונות הקדמיים.

למישהו יש רעיון במה מדובר והאם קיים מוצר זהה לרכב פרטי?

נראה כמו פתרון טוב למי שרוצה להמנע מכיסוי חיצוני אבל כן לשמור על פנים הרכב בצורה טובה.

[ATTACH=CONFIG]473163[/ATTACH]

לרוב משתמשים בצילונים כאלה בקאמפרים מוסווים. רכבים שעברו הסבה לקאמפר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...