Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

ניתן להשיג אצלנו במוסך כל השנה מגבי ארו טווין של חברת בוש לכל הרכבים של קבוצת פולקסווגן

קדמי ואחורי לכל הסוגים תמיד במלאי . מדובר על יותר מ 40 סוגים שונים של מגבים .

יתכן שמתאימים גם לרכבים אחרים ,ניתן להתקשר ולברר .

המחיר לסט קדמי 130 שח כולל מעמ

המחיר למגב אחורי 70 כולל מעמ .

מחיר מעולה למוצר הכי איכותי שאני מכיר בתחום המגבים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם הזמן שלי הגיע להחליף מגבים , אני מתלבט בין בוש לבין המגב המקורי מהחברה מה הייתם ממליצים לי לקנות ?

כרגע אני עוד עם המגבים המקורים של מזדה באיזור החמש שנים ורק עכשיו הם התחילו למרוח .

יש לי מקוריים של פורד מזה שנתיים והם מחזיקים יפה מאוד, כמו חדשים.

כמובן, ניגוב וניקוי שלהם מלכלוך מדי פעם אבל העיקר הוא, שאני מחנה בתת קרקעי רוב היום ולכן, הבלאי שלהם הוא מינורי וזוהי נקודת המפתח - השמש.

תלוי במחיר של המקוריים בהשוואה לסט מגבים איכותיים של בוש, אבל אם עברת 5 שנים, לא רואה סיבה לא להשקיע שוב בהם.

פורסם

מסכים עם Automatic1.

5 שנים? כדאי מאוד. אם יש במוסך שאתה מטפל בו מגבים מקוריים - מה טוב.

אם לא ויש רצון להזמין מאיביי, ממליץ על המוכר הזה:

http://www.ebay.com/itm/2013-2014-2015-2016-Mazda-CX5-windshield-wiper-inserts-oem-new-/371761420771?hash=item568eb519e3:g:Q1MAAOxyyq5TLIJZ

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הארוטווין שלי סיימו את חייהם אחרי שנתיים.

בחנויות החלפים שדגמתי בעפולה לכולם היו רק הדר רוזן מלבד בחנות אחת שהציעה יוניפוינט (או משהו כזה), הורכבו שניים קדמיים.

האחורי הסכמתי על הדר רוזן אבל המידה לא הייתה במלאי אז בהזדמנות אחרת.

• תוכן חדש...