Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

כבר תקופה מסוימת ששמתי לב שהנורה שמאירה את מצב ידית ההילוכים (אוטומט) עובדת לפרקים, כנ"ל לגבי הבוררים של המזגן (לפעמים אחרי כמה מכות באיזור האור מאחורי המתגים נדלק), חלק מהספידומטר לא מואר, ואתמול הווינקרים\איתותים לא עובדים, אבל חזרו לעבוד בערב. בנוסף פקדי שני חלונות חשמליים לא עובדים מצד הנוסע, אבל מצד הנהג כן.

התעורר אצלי חשד שמדובר במגעים רופפים או צמת מתחים שלא מחוברת כראוי. קפצתי למוסך יונדאי מורשה לבדיקה קצרה, הם שללו קצר ונתנו הצעת מחיר לדעתי די מוגזמת, שכוללת רק החלפת נורות (שכחתי לציין בפני נציג השירות את בעיית החלונות, לכן לא מופיע בהצעת מחיר). אשמח לשמוע את דעתכם והמלצתכם.

דבר נוסף, האם מומלץ לגשת לחשמלאי רכב או מוסך יונדאי כללי? אני מצרף את הצעת המחיר שלהם.

b.jpeg

פורסם

למה על דבר כזה אתה ניגש למוסך ועוד למורשה? זה מסוג העבודות שניתנות לביצוע עצמאית והן אפילו לא מורכבות במיוחד. יש פה אפילו בפרוייקטים החלפת נורות שכאלה גם בגטס אז תבדוק. בכל מיקרה יש פה לא מעט אנשים שיכולים לעזור לך עם זה.

פורסם

תודה על המענה, אני חושש שמדובר בקצר, לא בהחלפת נורות. אין טעם להחליף נורות אם למשל האיתות עובד היום אבל מחר לא, או הפוך.

פורסם (נערך)

עיינתי בהצעה שלך , ראה כי לגבי עניין הנורות של הלוח שעונים בסעיף 1 , אמנם נדרש 6 יחידות ולמיטב הבנתי מדובר בלוח שונה מהדור הראשון , הסכום למנורה סביר אך העבודה מוגזמת בעליל.

לגבי עניין סעיף 4 ו5 , למה אתה מחליף את כל היחידות לחצנים?

ניתן להחליף את הנורות ספציפית באותה צורה.

מתג להפעלת מיזוג אויר 88 + מעמ? יקר אש, בדיוק רכשתי כזה דרך KORAPS בכ40 שח כולל משלוח לארץ - קישור

מתג מפשיר אדים 77 + מעמ? אסטרונומי ! גם כן רכשתי חדש דרך KORAPS בסכום של כ45 שח כולל משלוח לארץ - קישור

*מציין כי המתגים המופיעים כאן כוללים את הנורות בפנים.

איזה מוסך מדובר?

עריכה אחרונה על ידי elians

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
עיינתי בהצעה שלך , ראה כי לגבי עניין הנורות של הלוח שעונים בסעיף 1 , אמנם נדרש 6 יחידות ולמיטב הבנתי מדובר בלוח שונה מהדור הראשון , הסכום למנורה סביר אך העבודה מוגזמת בעליל.

לגבי עניין סעיף 4 ו5 , למה אתה מחליף את כל היחידות לחצנים?

ניתן להחליף את הנורות ספציפית באותה צורה.

מתג להפעלת מיזוג אויר 88 + מעמ? יקר אש, בדיוק רכשתי כזה דרך KORAPS בכ40 שח כולל משלוח לארץ - קישור

מתג מפשיר אדים 77 + מעמ? אסטרונומי ! גם כן רכשתי חדש דרך KORAPS בסכום של כ45 שח כולל משלוח לארץ - קישור

*מציין כי המתגים המופיעים כאן כוללים את הנורות בפנים.

איזה מוסך מדובר?

אני לא באמת יודע למה הם כל כך מיהרו להחליט שמדובר בנורות, הרי ציינתי שהנורות עובדות לפרקים. מדובר בהילוך שישי

אלכס יקר,

יש בפורום הזה הרבה מאוד מידע על גטס. בפעם הבאה שיש לי בעיה, אתה מוזמן להתייעץ כאן לבעיה, ואנחנו נשמח לעזור לך להבא.

גיא אני לא בטוח שהבנתי את כוונתך.

בדקו עם הבעיה בידית האיתות עצמה?

אמרו שאין מה לבדוק אם זה עובד עכשיו. לדעתי אין בכלל בעיה בידית ואין בעיה בנורות. לכן מעדיף לקפוץ למוסך נוסף או חשמלאי רכב הגון כדי לקבל חוות דעת נוספת.

פורסם

תראה, מרחוק קצת קשה לאבחן , מה שכן אומר לך שלאחרונה יצא לי לבצע החלפה של ריליי בגטס של חבר הפורום שקשור לעניין האיתות בגלל תופעות זהות לשלך,

בוא תנסה לספר מה התופעות בדיוק, מתי הן מתחוללות וננסה לסייע לך מבלי להוציא מאות שקלים מיותרים.

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

אנסה לספר על הבעיות בסדר כרונולוגי ולתאר את הסימפטומים. לפי מיטב זכרוני, הבעיה ה"ראשונית" היתה שהנורות מאחורי מתגי שליטת המזגן (הבוררים המסתובבים) לא היו נדלקים תמיד והיתי צריך לתת כמה מכות באיזור כדי שהבורר יואר. לאחר תקופה מסויימת שמתי לב שהנורות בידית הילוכים (מה שמציין את ההילוך בו הרכב נמצא) לא תמיד מואר, אלא מדי פעם, בלי פעולה מיוחדת מצידי. לפני כמה חודשים שמתי לב שהספידומטר לא מואר במלואו. שוב, ללא פעולות מיוחדות מצידי. שלשום במהלך הנסיעה בדרכי לעבודה שמתי לב שהמתג איתות לא משפיע, האיתותים לא נדלקים. באותו יום, בערב כאשר יצאתי מהחניה האיתותים כן עבדו. חוץ מאותו בוקר לא היו עוד בעיות עם מתג האיתות.

בגלל אופי הבעיה קשה לי להאמין שהפתרון הוא להחליף את הנורות כפי שהומסך הציע, עושה רושם שגם מתג האיתות לא מקור הבעיה. נכון לעכשיו כל הנורות בתא הרכב עובדות, אבל אי אפשר לדעת מתי הן לא יידלקו בשנית, כל זה מוביל אותי לחשוב שמדובר במגעים רופפים. מה דעתכם?

עריכה

שכחתי לציין שגם לפני כמה חודשים שמתי לב ששני חלונות (חשמליים) לא מגיבים לבורר השליטה שנמצא בצד הנוסע, אבל הנהג יכול לשלוט בחלונות מהמתגים שנמצאים בדלת הרכב שליד הנהג.

עריכה אחרונה על ידי alex2
פורסם

כל הבעיות שאתה מציג פה נראות כבעיות מגעים ולא מעבר לזה.

לדעתי פשוט אפשר לפתוח את הקונסולה ולנקות את המגעים עם ספריי יעודי , אלא אם יש בעיה חשמלית כלשהי ברכב או הותקן משהו לאחרונה שגורם לבעיות הללו.

כל הנורות שאתה מתאר נשענות על קו מתח אחד,

פורסם

מצוין, אז כמו שחשבתי. אשמח לקבל המלצה לחשמלאי רכב אמין או מוסך המתמחה ברכבי יונדאי באיזור ראשון לציון והסביה.

• תוכן חדש...