Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי שברולט ספארק 2011 עם 39K על השעון.

כשאני בולם ומוריד הילוכים במהירות יחסית הטורים נשארים די גבוהים ולוקח להם כמה שניות עד שהם יורדים

בחזרה למצב נורמלי. כשאני בולם ומוריד הילוכים בנינוחות המצב לא קורה.

האם לגשת למוסך לבדוק את מקור התקלה אם בכלל? מה יכול לגרום למצב זה?

תודה על התשובות.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

לא, כשאני עוצר את הרכב. הכוונה היא שהטורים נשארים קצת גבוהים לשתיים שלוש שניות גם לאחר שהרכב נעצר ואני משלב להילוך ראשון, ומחכה ברמזור למשל. בעבר זה לא היה כך, הטורים היו יורדים לרמה של סיבובי סרק.

פורסם (נערך)

גם אצלי מהיום הראשון (0 קמ מנוע 1.0 ) -בדיוק אותה היתנהגות לדעתי תקין

יש לי דגם 2014 לא חוויתי בעיות עם כבוי מנוע בעצירה .

קורה יותר כאשר המדחס עובד - המיצערת נותנת קיזוז כדי להתגבר על עומס שהמדחס יוצר .

גם אם תפמפם כמה פעמים על דוושת הבלם הטורים יעלו מאותה סיבה .

עריכה אחרונה על ידי El_LOBO
פורסם

מאור30, מכיר את המחלה הזו של הספארק, ורק לפני חודשיים שלושה אסף מהכנופייה ביצע ניקוי ואיפוס של בית המצערת,

כך שאני לא חושב שפה טמונה הבעיה. לגבי אם זה תקין או לא - אני לא בטוח, עובדה שזה לא קרה עד עכשיו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למישהו הייתה בעיה דומה? פיתרון? יכול להיות שהבעיה נובעת ממנוע הצעדים? בקרוב אעלה סירטון של התופעה,

אולי זה יעזור יותר טוב להבין את הבעיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ, עכשיו נוספו גם גמגומים ורעידות של המנוע בעת ההנעה. בנסיעה ובעמידה ברמזור אין שום זכר לרעידות.

רעיון מישהו?

פורסם

אני אעלה סרטון מחר בבוקר. ניסיתי היום בצוהריים להניע ולצלם והיה בסדר גמור. זה קורה

רק בבוקר בהנעה קרה.

פורסם

היי מאור, בינתיים מאז השאלה שהעליתי זה לא קרה שוב. הרכב מניע טוב ללא כל בעיות ובלי שום גמגומים ורעידות.

האם התופעה יכולה להיות איזה שהוא באג במחשב הרכב? אפילו שזה קרה פעמיים בימים עוקבים וגם אז רק בהתנעה ראשונה

של הרכב? האם לירידת הטמפרטורה יש יד בדבר?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שואל שוב,

לפני כשבועיים היו יומיים בהם רק בבוקר בהנעה הראשונה הרכב גמגם וההנעה הייתה קשה.

הבעיה עברה וכעת חזרה שוב הבוקר כאשר בניסיון ההנעה הראשון הפעם הרכב אף גמגם וכבה.

הנעתי שוב, נתתי קצת גז והרכב הניע. בעמידה ובהנעה חוזרת לאחר כרבע שעה נסיעה לצורך תדלוק

התקלה לא חזרה, והרכב הניע ללא שום בעיות.

מה יכולה להיות הבעיה? האלטרנטור? מנוע צעדים? האם יש קשר לעובדה שנמדד ערך של 14.7 וולט בבדיקת האלטרנטור?

ממש מיואש,

• תוכן חדש...