Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי 2 מחשבי לנובו b560 שבזמנו נרכשו מ ksp, האחד שימש את אשתי ללימודים והשני הוסב לפעילות קודי בלבד (מפורמט ומותקן וינדווס ועליו רק קודי).

מחשב הלימודים של אשתי שבק חיים בפעם השניה וכבר אין כ''כ טעם לתקן וחבל על הכסף.

מעוניין בהמלצה למחשב נייד בעלות סביב ה 2000 ש''ח שישמש אותה בעיקר לאינטרנט ואופיס (אשתי מורה).

את הישן אראה אם ניתן לתקן חינם אצל חבר טכנאי מחשבים ולהשמיש אותו גם לקודי אבל עד אז....

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

רכשתי מחשב נייד בשבילי (סטודנט) מאילת לפני חודש בדיוק.

LENOVO 510S , 13 אינץ, יש לך עוד וורציה של 14 אינץ. עליה לי משהו כמו 1600 שח, בשאר הארץ תוסיף מעמ של 17%.

עונה על הדרישות שלך ויותר.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

תוכל לקנות לה מחו"ל מחשב אמין יד שנייה כדוגמת סדרת X של Thinkpad , במחיר מצוין .

מזמן אני אישית לא רוכש מחשבים ניידים מהארץ,

למשל X240/X250

פורסם

מחו''ל לא ממש רלבנטי בגלל האחריות, היום כשניתן לקנות מחשב עם 3 שנות אחריות עם איסוף המוצר מהבית זה דיי משנה את הדברים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כיום כל מחשב מ2015-2016 יכול להחזיק אינטרנט ואופיס, הייתי מציע לחפש עם 8GB זכרון רק בגלל ה WIN10.

מכיוון שהיא הולכת להקליד הרבה, עדיף שתסתכל על נוחות המסך והמקלדת, יכול להיות שהיא לא תאהב את סידור המקשים או העיניים יכאבו.

404

פורסם

אם אשתך מורה, ניתן אפילו לחפש מחשב ללא מערכת הפעלה ותחסוך עוד כ300 ש"ח בערך על דגם מקביל עם מערכת הפעלה, דרך משרד החינוך יש לה אפשרות להזמין אופיס ב60 ש"ח ומערכת הפעלה ב60 ש"ח.

ניתן למצוא דברים נחמדים לשימוש בסיסי בסכום הזה, מבחינת אחריות אולי רק דגמים עם שנה אחת אחריות, הרחבת אחריות בתוספת תשלום.

מה גודל המסך המבוקש? האם תנייד אותו הרבה או תשאר איתו בבית? האם מעדיפה מסך מט או מבריק?

אשמח לעזור, אני בעל חנות מחשבים בחיפה ומוכר את כל הציוד (כולל משלוח עד הבית).

ארז

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
מחו''ל לא ממש רלבנטי בגלל האחריות, היום כשניתן לקנות מחשב עם 3 שנות אחריות עם איסוף המוצר מהבית זה דיי משנה את הדברים.

צודק. ההפרש שווה את האחריות.

למשל,הנייד של אסוס שרכשתי לפני כמה שנים הייתה לו בעיה ממש קטנה - נלקח פעמיים מהבית (מרכז)

והוחזר אפילו לאילת שהייתי שם תקופה.

כמובן להרחיב אחריות ל 3 שנים בעלות נמוכה. ( 200 ש"ח הוספתי על לנבו החדש)

פורסם
אשתך לא קיבלה נייד ממשרד החינוך?

לא, האמת שהיא עכשיו רק מתחילה על תקן משרד החינוך ואין לה ממש מושג מה מגיע לה ומה לא...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...