Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה "הנחה על סולר"? אתה בעל עסק? יש לך צי רכב? מה?

מחיר הסולר לא מפוקח וכל תחנה קובעת מחיר כראות עיניה. הפערים עצומים ויכולים להגיע עד מספר שקלים לכל ליטר.

אם יש לך רכב דיזל אני מציע לאתר תחנה זולה על מסלול הנהיגה שלך / קירבת הבית ולתדלק בה. נכון לחודש זה התחנה הכי זולה שראיתי מכרה ליטר סולר ב 5.35 באשראי, במזומן זה לרוב נמוך יותר בעוד כמה אגורות.

אם יש לך צי רכב אני בטוח שניתן להשיג הנחות משמעותיות על סולר דרך פזומטים למיניהם או מועדוני לקוחות, ניתן לפנות לכל אחת מחברות הדלק לקבלת פרטים.

כמובן שניתן להתקין פזומט או להצטרף למועדון לקוחות גם לבעלי רכב פרטי אך ההנחה נמוכה יותר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

תודה רבה! מה שאמרתה זה מה שאני עושה! רבל אני רוצה יותר מיזה ! ידוע לך איזה

פזומט/ספידומט/דלקן נותן את ההנחה הכי גדולה כרגע ?

עריכה אחרונה על ידי ErezN5
פורסם

לפני 4 חודשים בדקתי את ההנחה שדלקנים למיניהם נותנים וחד משמעי לא שווה לעשות אותם זה יוצא איזה 7-8 שקל הנחה לליטר אבל מהמחירון הרשמי של אותו חברה שזה בערך 14-16 שקל, ככה שרק בתחנות יקרות יהיה שווה לתדלק עם הדלקן אבל אם אתה מתדלק בתחנה קבועה שהמחיר שם זול עדיף כבר להמשיך לתדלק שם כי דרך הדלקן יעלה לך 1-2 שקל יותר.

לעומת זאת גם חברות שיש להם צי רכב לא מקבלות הנחה משמעותית על הסולר(בעבודה הקודמת שלי שילמו 6.5 שקל בערך כשיש תחנות זולות בהרבה) ובפועל יוצא שהם משלמים יותר ממך על הסולר כי הם לא יכולים להגביל את העובד לתדלק בתחנה אחת בלבד(במקרה שלי העובד היה המנכ"ל).

אני גם מתדלק סולר, פעם בשבועיים נוסע לתחנה הכי זולה באיזור שלי שנמצאת כ-7 קילומטר ממני ומתדלק במזומן (כרגע 5.05).

דרך הגב תבדוק בדרך לעבודה או למקום שאתה נוסע יחסית הרבה אם יש תחנה זולה ואז יכול להיות שתמצא תחנה זולה יותר ממה שכרגע אתה מתדלק.

פורסם

נכון לחודש זה המחירים הטובים בירושלים הם בתלפיות. הכי זול וגם מומלץ - תחנת "דלק הסדנא" מול דינמומטר . המחיר 5.14 לליטר גם באשראי. תחנה מסודרת של חברת "דלק".

בדור אלון רחוב הרכבים מחיר זהה וגם בתחנת טן רחוב הברזל המחיר די דומה.

פורסם

תלוי גם איפה בירושלים. אם אתה מגיע לאזור תלפיות אז קיבלת המלצות טובות. שווה לבדוק מדי פעם מבצעים גם בפז בכניסה להר חוצבים. אם אתה נוסע לפעמים דרך 443 אז גם בדור בית-חורון יש מבצעים טובים, הבעיה היא ששם התדלוק בשירות מלא, ואני אישית סובל משירות ממלא ומעדיף לתדלק בעצמי. היו שם גם פיגועים לאחרונה, ומאז יש שם המון אבטחה.

פורסם

כאן תמצא את התחנות הזול ביותר באיזור ירשולים.

אין לי מושג מהי איכות הסולר בתחנות אלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...