Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב, המוכר נראה אמין, טופל רק במוסך המרכזי.

רק שיש קצת שיפשופי צבע כנראה מחניה והוא תכף גם צריך לעבור טיפול.

הבחור בכל זאת מתעקש על המחיר, מה עליי לעשות במצב כזה? הוא לא אמור לקזז את המחיר של הטיפול והקוסמטי?

ולגבי בדיקת הרכב, שהוא כאמור טופל במוסך המרכזי עדיף לבדוק אותו באותו מוסך מרכזי או במכון בדיקה פרטי?

תודה על העזרה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

אתה אמור לשלם את מה שנראה לך לנכון

באופן כלללי, עם הרכב לא חדש, ובתקציב מוגבל אז על שריטה פה שריטה שם אין באמת עילה לדעתי להוריד במחיר

בכל אופן שלם מה שנראה לך לנכון.

בכלל, תמיד שבאים לרכוש רכב תחליט מה מתאים לך לשלם ואל תשלם יותר מזה, ככה לא תרגיש פרייאר,

בישראל כמו בישראל על אחד מנסה למשוך לכיוון שלי, ומשא ומתן זה חשוב כי ככה הצד השני חושב שבאים לקראתו.

תמיד כשאני בא לקנות רכב אני מחליט כמה מתאים לי לשלם, מציע בערך 2-3K פחות ככה הבחור מתווכח על המחיר אני בא לקראתו הוא בא לקראתי וזה מגיע למחיר ריאלי שנראה לי סביר לשלם

פורסם

תלוי איזה שנה,אם מדובר על רכב 2015 זה צריך לבוא לידי ביטוי ,ברכב 2005 קצת שיפשופים זה לא קריטי.

אותו שבר לגבי הבדיקה ברכב ישן אפשר לקחת למוסך ולפחח אחרת הייתי לוקח למכון בדיקה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסה לבדוק אם אתה מזהה מאיזה יצרן הרכב, מה הדגם וכו' ובדוק ברשיון מאיזו שנה הוא.

אם אתה מצליח לאתר מידע זה עדכן פה בשרשור באיזה רכב מדובר ובאיזה שנתון ויוכלו לענות לך עניינית אם מדובר בהורדה של עשרות אלפי שקלים, או פחות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הטויטה הזו עולה פחות מטיוטה חדשה, בדיוק בגלל הדברים האלו.

אם אתה מחפש מכונית במצב חדש, ללא טיפול קרוב, עם טסט לשנתיים - האופציה היחידה היא מכונית חדשה שעולה יותר.

תנסה להתמקח, אבל לא תמיד המוכר יוריד במחיר, כי המחירון משקף בלאי סביר לרכב בן 11 שנים, לעומת חדש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חברי הפורום ליקטו בעבורך מספר מדריכים לרכישת רכב מאדם פרטי. בפרט המדריך של יואב (DISCO-TD5), ובכל זאת אדגיש לא בפעם הראשונה בפורום:

מחירון לוי יצחק הוא מחיר תאורטי בלבד שאמור לשקף את מצב השוק לרכב במצב ממוצע, ולא תמיד עושה את זה.

המחירון משמש בעיקר למתן פיצויים על ידי חברות ביטוח לרכב שנפגע בתאונה ולא מיועד לתיקון, או במקרה של גניבה.

המחירון משמש גם כבסיס למשא ומתן בין קונה למוכר במכירת רכב. אין חוקים. מצב רכב משומש הוא נושא מאוד סובייקטיבי והמחיר המבוקש תלוי מאוד בביקוש ובהיצע ובמצב הסובייקטיבי של הרכב (מראה, צבע, מצב חיצוני, מצב מכאני, מספר בעלים, הקפדה על טיפולים, ק"מ). המוכר מבקש מחיר כראות עיניו, והקונה עשוי לבקש להתפשר. בכל מקרה הקונה רוצה לקנות את הרכב הטוב ביותר בעיניו, שישמש לצרכיו, במחיר הנמוך ביותר שבו יוכל למצוא אותו. הקונה רשאי להעלות כל טעון לגיטימי על מנת לנסות להוריד את המחיר. יש גם נוכלים שיזיקו לרכב בסתר כדי לנסות להוריד את המחיר, זה כבר לא לגיטימי ואמור להיות מטופל על ידי משטרת ישראל. היו מקרים כאלה שדווחו בפורום.

• תוכן חדש...