Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה שהצעד הראשון הוא למצוא את ספר הטיפולים וספר הנהג ולהתחיל לקרוא, יחסוך לך המון שאלות.

תודה על התשובה המלאה.

לגבי ספר הרכב אכן עברתי עליו מספר פעמים כדי ללמוד על הרכב.

ההסתייגות שלי מללכת "By the book" בטיפולים נובעת מהיסטוריית בעיות כאן בפורום עם רצועת טיימינג, ש לפי הספר החלפה כל 150K/5 שנים למרות שבפועל ההחלפה הרבה לפני.

לאור זאת, אני מעדיף לשאול אנשים חכמים ממני לגבי הטיפולים ולא להסתמך בצורה עיוורת על ספר הרכב.

המשך לשאלות המקוריות, קניית חלפים באופן עצמאי, היכן אני יכול לבדוק מספרי מקט או מספרים סידוריים לחלפים מקוריים/OEM לרכב שלי?

כנ"ל לגבי נוזל בלם, ראיתי שיש המון אפשרויות, ספציפית DOT4, כולם נראים אותו דבר אבל המחירים די שונים, אילו חברות מומלצות בתחום הרכבים?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה על התשובה המלאה.

לגבי ספר הרכב אכן עברתי עליו מספר פעמים כדי ללמוד על הרכב.

ההסתייגות שלי מללכת "By the book" בטיפולים נובעת מהיסטוריית בעיות כאן בפורום עם רצועת טיימינג, ש לפי הספר החלפה כל 150K/5 שנים למרות שבפועל ההחלפה הרבה לפני.

לאור זאת, אני מעדיף לשאול אנשים חכמים ממני לגבי הטיפולים ולא להסתמך בצורה עיוורת על ספר הרכב.

המשך לשאלות המקוריות, קניית חלפים באופן עצמאי, היכן אני יכול לבדוק מספרי מקט או מספרים סידוריים לחלפים מקוריים/OEM לרכב שלי?

כנ"ל לגבי נוזל בלם, ראיתי שיש המון אפשרויות, ספציפית DOT4, כולם נראים אותו דבר אבל המחירים די שונים, אילו חברות מומלצות בתחום הרכבים?

קנה DOT 4 class 6 שמתאים ל ESP , אני קניתי שי ATE שהומלץ פה בפורום

פורסם

אם תצטרך עזרה עם מק"ט לחלקים, תוכל לפנות פה בפורום. יש לכמה משתמשים USER של SERVICEBOX שיכולים לעזור.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בדיקת מקט:

פיקוד חלונות בצד הנהג.

האם זה יתאים?

http://www.ebay.com/itm/Black-9-Pin-Driver-Side-Master-Control-Window-Switch-Fit-Citroen-C4-OEM-6554-HA-/322250185271?hash=item4b079b9a37:g:X7oAAOSwgmJXynw6&vxp=mtr

כמו כן אילו חלקים שווה לקנות באיביי לטיפול הבא שלי?

מסנן שמן, מסנן אוויר, שמן מנוע וכו.

פורסם

לבדיקה מדויקת צריך לתת 8 ספרות אחרונות של מספר השלדה.

אם מפריע לך לפרסם באינטרנט - תוכל גם לשלוח בה"פ.

בנוגע לחלקים - באיביי זה לא תמיד משתלם בגלל פיזור החלקים בין כמה מוכרים דבר שעלול לגרור תוספת תשלום על משלוח.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...