Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעשה שהיה כך היה : לאחרונה נסעתי כמה פעמים ברכב של חמותי.

הרכב מודל 2011 עם מעט מאוד ק"מ . טסט אחרון היה באפריל

החלטתי להעיף מבט על הצמיגים כי "הרכב כל הזמן עומד , לא צריך לבדוק" מה שכמובן לא נכון ומה גם שהוא חונה בשמש.

קדמי ימני ואחורי שמאלי : ברידג'סטון המקורי , תאריך 0811 כלומר חמש וחצי שנים עם סימני יובש וחריצים מתקדמים . המידה היא 215/70/15

קדמי שמאלי - סיני עלום שם משנת 2014 225/70/15 - לא טעות הקלדה - מידה שונה מרישיון הרכב !!!

אחורי ימני - גודייר אפישינט תאריך 1412 במצב טוב

כמובן 2 היבשים הוחלפו וכנ"ל הסיני עם גודייר משומש במצב טוב באותה מידה.

גם אם נניח שהמקוריים לא היו יבשים מספיק לדעת הבוחן - איך הוא העביר טסט עם צמיג במידה לא נכונה ?

פורסם

לא שם לב.

הבדיקה בטסט מאוד תלויה בבוחן, בעומס וכו׳.

יש מקומות שמחפשים אותך על שטויות ויש מקומות שאין להם זמן אפילו להסתכל על חלקים בטיחותיים.

פורסם

גם אני פעם עברתי טסט בדיוק באותו מצב. 2 צמיגים ישנים וגמורים לחלוטין + צמיג אחד במידה שונה וגם הוא היה נראה על הפנים.

אבל זה לא הפריע לבוחן להכשיל על מגב אחורי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לפני חודש העברתי נגרר, שעמד 5 שנים, טסט. לנגרר 2 סרנים.

הוא עבר עם צמיג אחד קטן משמעותית משלושת האחרים (רואים בעין. אפילו לא צריך להתכופף...)

במקרה שלי היה קצת לחץ במכון אז מכוניות עברו חופשי.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

הדבר היחיד שאכפת לי במכון רישוי שאני מצפה מהם להיות מדוייקים זה הבדיקה בבור, עם מערכת ההגה וחופשים.

כמובן שלפני כן בודקים במוסך, אבל עדיין כשהבוחן בודק ומעביר או לא מעביר זה חשוב.

לכל שאר הדברים אפשר לטפל לבד במוסך ולא להסתמך עליהם...

פורסם

סביר להניח שגולש מצוי בפורום זה מבין את החשיבות של בדיקה עצמית לכל מה שניתן לבדוק לבד אבל כנראה 99% מנהגי ונהגות ישראל לא נכנסים לפורום.

פורסם

"האוטו עבר טסט" זה אומר שהאוטו עבר טסט, נקודה. אי אפשר לסמוך על הנתון הזה מעבר לכך.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...