Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרגום כתבה מ-CAR: הג'יפ החדש של מאזדה -MX-CROSSPORT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיצוב בסגנון ה-RX8 פוגש את המכאניקה של המאזדה 6 כשהמחליפה של הטריביוט 4X4 מגששת ובאה.

אפשרי ביותר שהטריביוט האנמית של מאזדה תוחלף בקרוב על ידי ה-RX8 ב"חליפה" הזו.

מכונית הקונספט, ה-MX-Crossport, אשר נחשפה בתערוכת הרכב של דטרויט היא מכונית אשר תיכנס בשינויים קלים כמכונית ייצור לשוק בבריטניה בשנת 2007.

מיחידות התאורה, דרך הגריל הקדמי ועד לחישוקים המעוצבים, הקרוספורט בהחלט קיבלה השראה מה-RX8 קופה. אורכה של הקרוספורט ארוך בכמעט 30 ס"מ מהטריביוט ומגיע ל-4630mm. אך מידה זו לא צריכה להוות בעיה מבחינת הכבישים האירופאים. פנים הרכב מרווח מאד, עם מרווח גלגלים ארוך משל הלקסוס RX300, אך עם אורך כולל קצר יותר.

למרות שגרסה מיוצרת אושרה רק לארה"ב, גורמים במאזדה בטוחים שמכירות באירופה לבסוף יאושרו. "אין דבר שיעצור את הרכב הזה מלהגיע לשוק האירופי", אומר מנהל העיצוב מוראי קאלום. "אם וכאשר הרכב יגיע לייצור, הוא יהיה מעוצב ומתוכנן בצורה כזו שלבסוף הוא יתאים לכל השווקים שלנו".

למרות שמכונית התצוגה בעלת ה-4 מושבים יושבת על פלטפורמה שונה, הגורמים שלנו מוסרים שגרסת הייצור תשתמש בפלטפורמה של המאזדה 6 4X4 סטיישן הנוכחית במטרה להאיץ את הייצור ולחסוך כמה שניתן בעלויות.

הגרסה המיוצרת עשויה לכלול רכב בעל 5 או 7 מושבים.

עדיין אין אף איזכור בנוגע למנועים, אך יש לצפות כי מאזדה תשתמש במנוע 4 צילינדר שלה ובמנוע 6 צילנדר שתוכנן על ידי פורד (שניהם מנועי בנזין) אשר ישודכו לתיבות הילוכים ידניות ואוטומטיות.

מנועי טורבו-דיזל חדשניים יתווספו להיצע המנועים באירופה.

הקרוספורט מיועדת ומכוונת לפלח שוק של אנשים בעלי איכות חיים וממון.

הגרסה המיוצרת אמורה לקבל את גג הזכוכית הגדול שנמתח לאורכה של מכונית הקונספט.

בנוסף, בפנים הרכב יהיה מסך מגע בשביל פעולות שונות כגון הפעלת ה-DVD והמסכים אשר במושבים האחוריים ובמסך הראשי מקדימה. יהיו גם "שקעים", או נקודות כוח, שלהן ניתו יהיה לחבר מחשבים ניידים ומכשירים אישיים כגון מערכות סטיראו קטנות (דיסקמן וכו').

גרסת הייצור תהיה אחת מ-3 מכוניות 4X4 חדשות לשטח ממאזדה לפני סוף העשור.

לדעתי האישית, למרות שהרכב עדיין בחזקת "קונספט", הוא פשוט יפה. אם אכן כך תראה הגרסה הסופית שתיוצר אז פולסוואגן ושות' צריכות להתחיל לדאוג. ורק תראו איזה הבדל מהמאזדה טריביוט הנוראית.

5ADX4886-800.jpg

5ADX4994-800.jpg

5ADX4862-800.jpg

5ADX4815-800.jpg

אדם.

פורסם

וואו הגיפ נראה פצצה , אבל בטח המחיר שלו בעננים ...

מצחיק אותי לראות את האחורה של הגיפ' שממש לקחו פנס של מאזדה 6 וחתכו אותו באמצע חחח מדליק ...:wink:

פורסם
אבל הוא לא ממש לשטח.הוא עדין מדי.תודה רבה על הכתבה

יש בארץ ג'יפ שמיועד לשטח? היום הכל עדין, אפילו הלנד קרוזר עדין. נסעתי פעם אחת בלנד קרוזר וקיבלתי מחלת ים, זה ממש כמו אמריקאי מצד לצד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היום כל הג'יפים בארץ אלו סתם ג'יפים לפוזה

כל הלנד קרוזר, פג'ארו, טוארג

השטחי שלהם זה המדרכות

ג'יפ אמיתי זה דיפנדר או ניסאן פטרול למה לרכבים האלה אני אוהב את המראה שלהם כי זה מראה קרבי שנראה כאילו הוא מתאים לבוץ וללכלוכים של שטח

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יאללה מה ההתלהבות פה , עוד העתקה בוטה חסרת פשרות מהאיטלקים , היפנים האפסים

האלה לא יודעים לעשות כלום חוץ להעתיק , ראינו את זה ב 3 והנה זה כאן שוב! :evil:

גבירותי ורבותי מי שאחראית על הצורה והעיצוב הראשוני היא אלפא רומיאו שההציגה את גיפ' הקונספט הקאמאל לפני כשנה וחצי !

אז נא לשים דברים בפרופורציות ....

2003_alfaromeo_kamal_03_sb.jpg

Alfa_Kamal_01_lg.jpg

Alfa_Kamal_02_lg.jpg

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם

גבירותי ורבותי מי שאחראית על הצורה והעיצוב הראשוני היא אלפא רומיאו שההציגה את גיפ' הקונספט הקאמאל לפני כשנה וחצי !

לקחת את זה קשה, הא?

אתה יודע שכולם העתיקו מהאנגלים/גרמנים/אמריקאים (אני לא בטוח לגבי התשובה הנכונה, אז תקיפו אותה להנאתכם) שהמציאו את מנוע הבעירה הפנימית..

:???:

פורסם

אני דווקא אוהב את העיצוב העתידני הספציפי הזה. הם בטח יעדנו אותו מעט לפני שיתחילו ליצר אותו, לא נראה לי שככה הוא יראה. אבל אם כן, זה יכול להיות ממש נחמד.

בכלל כל ה"טרנד" הזה של המתיחות פנים של מאזדה, הוא ממש יפה.

!AWDSOME

פורסם

פשש , אוטו יפהיפה , כשאני רואה אותו באמת שאני לא חושב כמו איזה אוטו הוא נראה או כמו איזה מתיחה של איזה אוטו הוא נראה , הרכב כשלעצמו נראה מעולה .

נקווה שיהיה גם טוב בלי קשר .

ים long time no

פורסם

לדעתי, אין הרבה קשר חיצוני בין שני הרכבים... אולי יש כמה קווים דומים, אבל דמיון עד כדי העתקה אני לא מוצא. בנוגע לקונספט הזה של אלפא, הם מתכננים לייצר אותו ?

אדם.

• תוכן חדש...