Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מחשב ל- Battlefield1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור - לא ציינת דגם והספק של ספק הכח שלך - מאוד קריטי לכל שדרוג

לגבי המערכת הנוכחית - מאמין כי היא תריץ את המשחק על הגדרות נמוכות (ברמה קיצונית שלדעתי לא יהיה ניתן להנות מהמשחק כך)

שים לב כי אם תשדרג את כרטיס המסך שלך - תיהיה חייב בשדרוג המעבד משום שיווצר לך צוואר בקבוק עצום (מעבד חלש יגביל ביצועים של כרטיס מסך חזק יותר) - בנוסף יכול מאוד להיות שיהיה צורך בשדרוג הספק.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שיחקתי אתמול בבטא. מעניין.

המפה היא של מדבר סיני, יש הרבה אקשן, הרבה דינמיות. אני משחק עם 4K עם ה-GTX970 שלי והמשחק נראה טוב. אהבתי את האנימציה כשבוחרים להכנס לכלי רכב או תותחים ואהבתי גם את קרבות האוויר עם המטוסים. חבר ששיחק איתי דיווח שהוא אהב את ה-GUNNER במטוס.

יש עוד עבודה על ה-NETCODE, אבל אני מאמין שבמשך הזמן זה ישתפר.

אני מחכה בקוצר רוח לרכישה המלאה.

EA, Take my money

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא יצא לי עדיין לחקור לעומק FPS והגדרות אבל נראה שהמשחק זורם אצלי טוב.

היום אריץ אותו שוב.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמתי להורדה.

האמת שמהסרטונים הגרפיקה נראית טוב.

אבל אני פחות מתחבר לWW1.

מקווה שהGTX770 שלי יסחוב אותו טוב.

They are trying to ban me...

פורסם

וואלה אני בדעה חלוקה, שחקתי כשעה מרגיש לי מאוד ארקיידי מאוד מזכיר את בטלפרונט של מלחמת הכוכבים.

הסאונד ממש מדהים.

פורסם

האמת שמבחינה ויזואלית המשחק מדהים, נראה כאילו כל גרגיר חול במדבר מרונדר לבד, אבל משום מה ה16GB RAM לא מספיק לו והווינדוס מנדנד לי שחסר זיכרון כל הזמן באמצע המשחק.

פורסם
האמת שמבחינה ויזואלית המשחק מדהים, נראה כאילו כל גרגיר חול במדבר מרונדר לבד, אבל משום מה ה16GB RAM לא מספיק לו והווינדוס מנדנד לי שחסר זיכרון כל הזמן באמצע המשחק.

16 לא מספיק? 0_0

יש לי רק 8..

They are trying to ban me...

פורסם

זה לא ה RAM זה כנראה הדיסק הקשיח שלך, תעבור ל SSD ולא תרגיש את זה אם אין לך במקרה.

כמה GB יש לך בכרטיס מסך? זה יכול לגרום ללאגים מעצבנים אם כל ההגדרות על גבוה מאוד, זה ממלא את הזכרון של הכרטיסים.

GTA V לדוגמא בהגדרות גבוהות ממלא יותר מ 4GB בכרטיס מסך, והוא לא דורש כל כך הרבה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...