Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 שאלות על תיבת ההילוכים האוטומטית שלי (סוזוקי ספלאש 2012).1. בדרך כללכשאני מוריד להילוך 3, המעבר של הידית הוא לא חלק. מורגשת קצת התנגדות. זה צריך להדאיג אותי? האם יש צורך לשמן את התיבה?

יכול להיות שהמהירויות בהן אני מעביר (60-70) הן גבוהות מדי ובעייתיות?2. האם כשאני מוריד להילוכים נמוכים 2/3 התיבה נשארת על אותו הילוך ולא יורדת? האם למשל כשאני מאט את הרכב בזמן שהתיבה על 3 אני צריך במהלך ההאטה להעביר אותו ל2 או ל D או שזה כבר מתבצע מאליו?

במילים אחרות- האם הילוכים נמוכים מבטיחים שהתיבה לא תעלה מעבר לאותו הילוך או שהיא גם לא תרד?

suzuki__splash_1_2_gls_auto_5p_2010_5_lgw.jpg

פורסם

1. הגיוני שעליך להתגבר על התנגדות של קפיץ כשאתה מסיט את הידית מ D ל 3, זה כדי למנוע שילוב בטעות. אין קשר למהירות הרכב.

2. מצב 3 כולל הילוכים 1-2-3, שעולים ויורדים רגיל לגמרי.

מצב 2 יכול לכלול הילוכים 1-2 שעולים ויורדים רגיל או רק את הילוך 2 שמשולב קבוע. אצל חלק מהיצרנים זה האפשרות הראשונה, אצל אחרים השניה. בדוק בספר רכב.

אם אין את הספר, שים את הידית על 2 בזינוק מהמקום. אם הזינוק רגיל, אז מצב 2 כולל הילוכים 1 ו 2. אם הזינוק איתי יותר מהרגיל, הוא כולל רק את ההילוך השני, אף פעם לא יורד לראשון.

פורסם (נערך)

תודה.

אני לא מתכוון להתנגדות קפיצית. אני מתכוון לאיזשהו חיכוך שמונע תחושת מעבר חלקה.

והאם ניתן להתחיל נסיעה מהילוך 3?

עריכה אחרונה על ידי itamarco
פורסם

לגבי התחושה בהזזת הידית - קשה לדעת, תנסה לבדוק בספלאש אחרת.

במצב תקין, תיבה לא מאפשרת זינוק מהילוך 3.

• תוכן חדש...