Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי עכשיו מהמפגש ליד הקניון וחברה...מה שיוני נתן שם עם הסטרוקר שלו....145.1 דציבלים...מדהים מדהים מדהים..:)

החלטתי שאני חייב להוסיף סאב למערכת שלי כמובן שאני לא מצפה שהוא יגיע ל145דציבלים אבל שיהיה משהו טוב ואיכותי ובאותו הזמן לא יקר במיוחד.

כרגע הHU שלי זה KENWOOD KDC-925

קדמיים: lanzar '4

אחוריים: pioneer 4 way 80w rms אימתניים שאותם אני רוצה להגביר עם הסאב!

אז ככה..איזה סאב כדאי לרכוש (אפשר גם יד שניה) שמחירו ינוע עד ה500 שקל כולל תיבה והאם יש הבדל מהותי בין ה 10אינטש ל12 אינטש כי הבגאז' די חשוב לי.

כמו כן שאלה האם עדיף 2 מגברים של 2 יציאות כל אחד או מגבר אחד של 4 יציאות?וכמו כן המלצה לאחד כזה שיעלה גם בסביבות ה 500-600 שקל. אני מחפש חברות זולות יחסית שנותנות הכי הרבה איכות לשקל אחרי הכל אני כולה חייל:twisted:

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

yoni doesnt have a stroker that's the whole idea..

he got cerwin vega - vega

400 RMS!

15 inch....

and still whiping the stroker out.

also try to sit in the car while playing normal trax.... u cant sit more then 5 mins

then u got a bad headheck.

פורסם

חחח...אז זה כל הקטע...יש 2 יוני... לאחד יש פג'ו 306 די רגילה ולו כנראה יש את הסרוין ווגה ולשני יש פג'306 xsi אם אני לא טועה ולו יש סטרוקר.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

יש את רוני, עם פיזו 205 (A-TEAM) ולו יש סטרוקר 18 אינצ.ויש את יוני עם ה306 קופה ולו יש ווגה 12 אינצ ביום יום (שאיתו הוא מגיע ל143 בערך) ולתחרויות את ה15 אינצ, גם ווגה ווגה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

עזבו את המפגש...פתחתי את התרד בשביל המלצות לא בשביל חויות מהמפגש:)

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אני מניח שאתה יכול לקנות את הפיוניר 305C לכולם כמעט יש אותו...עם תיבה יעלה בערך 500 אני מניח

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

דווקא לא בא לי פיוניר...דווקא מהסיבה שלכולם יש אותו...מה דעתכם על חברת mac audio?

יש להם מגברים וסאבים בצורת בזוקה ממש נחמדים של 280 W rms כדאי?

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

כלומר? הפיוניר יותר טוב?

דרך אגב מה דעתכם על הסאב הזה jbl CS1000B?

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

המאק אודיו לא פרייאר גם כן...

ואם מישהו עם קצת שכל שיודע לעשות אחד ועוד אחד יחשובה הוא יראה שגם תקציב ההגברה לא גבוה אז להביא פיוניר זה לא חכם במיוחד...

חבר אם תכול להרים את תקציב ההגברה זה יהיה מצויין אבל אם לא אז האפשרות היחידה שלך למגבר נורמלי לפי דעתי זה הלוג'יק מהדיוטי פרי במאה דולר ותתקין אותו לבד...

סאב אם תיקח את המאק אודיו אומנם הוא יותר חלש מהפיוניר אבל הוא דופק גם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
דווקא לא בא לי פיוניר...דווקא מהסיבה שלכולם יש אותו...מה דעתכם על חברת mac audio?

יש להם מגברים וסאבים בצורת בזוקה ממש נחמדים של 280 W rms כדאי?

אני לא זוכר, באיזה פרסומת של איזה יפנית , מליון איש לא טועים ...

אם להרבה אנשים יש אותו הוא כנראה לא כזה רע , ואתה יודע מה , אולי אפילו ממש טוב .

אל תחפש להיות יחודי במיוחד שאתה לא עשיר בתקציב , תחפש מה הטוב ביותר שאתה יכול לקנות בתקציב הזה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

הלוג'יק נשמע טוב מאד אבל הבעיה היא שאין לי כרגע אף אחד שנוסע לאנשהו:(

טוב...בקשר לסאב אני לא מפש לפוצץ את השכונה כן? מה גם שלפי דעתי הלוג'יק בגישור יתן רק 200 רמס והפיוניר צריך 400 אז זה לא הגיוני להביא אחד כזה..

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אהה ... ובטח שמעת סאב כזה שמקבל 400 וואט ...

אצלי הוא מקבל אולי 150 נקי , ועובד ממש יפה , אני לא רוצה לחשוב אם הוא מקבל 300-400 וואט נקי , לדעתי הוא בורח מהתיבה כדי לטבול את הסליל הבוער שלו במים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

טוב סבבה...אז אם ככה החלטתי צריך למצוא מישהו שנוסע לחול כדי שיקנה לי את הלוג'יק ובארץ אני כבר אקנה איזה סאב של מאק אודיו או ג'יביאל עם תיבה עד 500שקל ...

הם שניהם או 240 או 280 וואט רמס ,אני חושב שזה יספיק אם אני יגביר אותם עם ה 2 ערוצים של הלוג'יק.

נ.ב. יש מצב שאני יצליח להתקין הכל לבד? סה"כ את המערכת שיש לי עכישיו התקנתי לבד,האם להתקין מגבר וסאב זה הרבה יותר מסובך?

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...