Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים איתך,

היועץ שירות אמר לי בטלפון שצריך לחכות ו"לשפשף אותם" והכל יעבור,

אחרי 2500 ק"מ, היום הגעתי בפעם השלישית למוסך [אשדוד-חולון], קצת עצבני קצת מרגיש מרומה,

הם טענו שיכול להיות שזה הרפידות הקידמיות, אז הצטרפתי לנסיעת מבחן, בלימה קצרה עם ראש מחוץ לחלון ובשנייה מגלים שהרעשים מהאחורי, אותם רפידות שהחליפו...

אפילו שחר [מנהל המוסך] הגיע בעצמו והסתכל על הקידמיות ואמר להם שהם בסדר לא לגעת.

למרות זאת הבוחן רכב התעקש שיעשו לי פאזה בקידמיות בחינם למקרה ש... [הראה אכפתיות ולא ניסה להוציא ממני כסף]

לאחר הנסיעת מבחן הובהר לי בפירוש שהרפידות החליפיות הם חומר זבל וצריך לחיות עם הרעש - במילים יפות יותר כמובן,

הציעו לי להוסיף 100 ש"ח והם יחליפו לי אותם למקוריות [ביום שהחליפו לי ההפרש היה קרוב ל300 ש"ח - פי 2, מוזר]

החליפו לי, ביצענו נסיעה והכל היה מצויין,

עדין לא מאמין שהפלתי את עצמי בפח של החליפי....

מסקנה: רק מקורי.

יום טוב.

Seat Ibiza FR

פורסם

הגעתי לאותה מסקנה במאזדה 3.

הציעו לי חלופיות במוסך , לא שאלתי אודות מקורי כי סמכתי עליו אבל עכשיו כל בלימה נשמעות שריקות.לא פאזות ולא בטיח.

רק מקוריות

פורסם

המסקנות שלכם שגויות, מקורי = יקר בלי סיבה אמיתית.

המסקנה שלכם צריכה להיות - לדעת מה אתם קונים! ללכת לשלם 300-400 ש"ח על רפידות רק בגלל שחתום עליהם VAG \ MAZDA וכו' זה פשוט בזבוז כסף.

רפידות איכותיות לרכב סטנדרטי לא אמורות לעבור את ה 170 ש"ח.

אני יכול להעיד מהשבוע האחרון שביצעתי החלפה לרפידות במאזדה 2 - רכשתי רפידות של REMSA בעלות של 150 ש"ח והכל שקט בלי שום טיפת רעש.

פורסם
המסקנות שלכם שגויות, מקורי = יקר בלי סיבה אמיתית.

המסקנה שלכם צריכה להיות - לדעת מה אתם קונים! ללכת לשלם 300-400 ש"ח על רפידות רק בגלל שחתום עליהם VAG \ MAZDA וכו' זה פשוט בזבוז כסף.

רפידות איכותיות לרכב סטנדרטי לא אמורות לעבור את ה 170 ש"ח.

אני יכול להעיד מהשבוע האחרון שביצעתי החלפה לרפידות במאזדה 2 - רכשתי רפידות של REMSA בעלות של 150 ש"ח והכל שקט בלי שום טיפת רעש.

ומה לדעתך אמר לי המוסך ? ברור ש"שמתי לך חליפיות טובות" ולא היא.

פורסם

ידוע לך איזה חברה שמו לך? אני כמעט בטוח שאין לך מושג...בגלל זה עדיף לעשות שיעורי בית לפני החלפה של רכיב כזה משמעותי שבדרך כלל נשאר איתך לאורך זמן.

אני מבין שהרבה לא מעוניינים לעשות את זה כי בשביל הם הולכים למוסך מורשה, אבל לצערי במוסכים המורשים המחירים כל כך גבוהים שבחלק גדול מהמקרים אנשים מוצאים מקלט בחלקים חלופיים שהם מהרמה הנמוכה ביותר.

פורסם (נערך)

שוב ושוב רפידות מקוריות לא מיוצרות ע"י היצרן הוא קונה מספקי חלפים כגון ברמבו ate מיילה רמסה ועוד. אצלי למשל בטוראן יש ב4 גלגלים רפידות של מיילה שאני הרכבתי בעצמי ולא חורק ולא כלום. בלי גריז ובלי נחושת. סט רפידות עולה 100 עד 130 שקל למוצר גרמני איכותי. דרך אגב הרפידות האחוריות מגיעות עם פחיות חדשות ועם ברגים חדשים. את הרפידות החלפתי ב 60000 ק"מ ועכשיו ב 180000 אני מחליף הכל חדש צלחות ורפידות. 80 אחוז מהנסיעה בינעירוני. רק במדינה הזו 300 שקל לשעת עבודה שוד לאור יום ובלי למצמץ.

עריכה אחרונה על ידי mozman1101
פורסם
ידוע לך איזה חברה שמו לך? אני כמעט בטוח שאין לך מושג...בגלל זה עדיף לעשות שיעורי בית לפני החלפה של רכיב כזה משמעותי שבדרך כלל נשאר איתך לאורך זמן.

אני מבין שהרבה לא מעוניינים לעשות את זה כי בשביל הם הולכים למוסך מורשה, אבל לצערי במוסכים המורשים המחירים כל כך גבוהים שבחלק גדול מהמקרים אנשים מוצאים מקלט בחלקים חלופיים שהם מהרמה הנמוכה ביותר.

לצערי לא חקרתי אלא סמכתי עליו.לקח להבא

פורסם (נערך)

בהמשך להמלצתו של mozman1101,

ממליץ על רפידות של ATE - זו החברה שמייצרת ל-VAG ולכן הרפידות הנ"ל הן זהות למקוריות (הן לא זולות).

צלחות אם לא ניתן להשיג של ATE, אז תבקשו ברמבו או חברה מוכרת אחרת.

מי שמעוניין לבצע את ההחלפה לבד, אז אבי חלפים (JUST MOTOR) מחזיק אותם בד"כ במלאי.

מי שמעוניין לרכוש ולבצע את ההחלפה במוסך במרכז, אז שווה להתייעץ עם מוסך רון (אמור להחזיק חלפים של ATE או פירמות טובות אחרות).

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
  • תוכן חדש...