Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר/מי שהה במלון לאונרדו קלאב טבריה?

thebaron
שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עיזבו כרגע את הסוגיה "טבריה -מקום של ערסים/מקום מגעיל וכו'". האם למישהו יש ניסיון עם מלון לאונרדו קלאב בטבריה (של רשת פטאל) בתוכנית הכל כלול במהלך אוגוסט?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טרם ביקרתי שם, אך בדיוק לפני מס' ימים סגרתי הזמנה למלון הזה - נופש של 5 ימים בחודש אוגוסט (דרך מקום העבודה שלי).

מקריאה ברשת ופידבקים של אנשים מהעבודה שלי שביקרו שם הבנתי שזה לא מלון הכי מפואר, גם לא הכי איכותי - אבל בכל הנוגע לשירות, תעסוקה ואטרקציות לילדים הוא בהחלט עושה את העבודה.

הבנתי שפעם היה על הפנים, ואחרי ששופץ השתפר בצורה ניכרת (גם ויזואלית וגם שירותית).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאונרדו הספציפי הזה הוא הגדול בטבריה 400 חדר (נקרא פעם נהר הירדן) יש עוד 2 בתי מלון .

מה שהיה פעם חוף השקט נקרא היום לאונרדו טבריה ביציאה הצפונית מהעיר.

לאונרדו פלאזה שנמצא בסמוך לקלאב.

אין חניה למלון חשוב לציין זאת .

הם במגמת שיפור אבל באוגוסט שישו הצלוב ישמור עלינו ,מה שילך שם 1500 ישראלים בהכל כלול ממש חוויה אנתרופולוגית .

חפש\ו לך כפר נופש בכנרת מקום צנוע 150 חדר כנרת פעילות תעשו לבד מנגל בערב מה צריך יותר מזה.

כמובן שבאים לביקור בקיבוץ של סחבק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שומר נפשו ירחק.

רוצה אלטרנטיבה?

כן.

מחפש אטרקציה עם שלושה ילדים; לא מתקמצנים אך מצד שני נדרשת חופשה בתקציב שפוי. אנחנו לא פלצנים ויודעים ליהנות מכל דבר. לא מחפשים מלון מעוצב, הכי איכותי או חדש שיש. בשנה שעברה היינו באילת חמישה ימים במלון NOVA LIKE "הכל כלול" ומאד נהנינו. והמחיר היה שפוי עבורנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שילך שם 1500 ישראלים בהכל כלול ממש חוויה אנתרופולוגית .

מניסיון שנה שעברה באילת, אנחנו בבועה של עצמנו, לא מעניין אותנו אפילו מיליון בבונים מסביב. וככה אנחנו נהנים!

ולגבי לעשות מנגל בערב בכפר נופש - אחת לשנה אנחנו מחפשים להתפנק -לאכול כיד המלך בלי להכין שום דבר. עוד פעם מנגל? עוד פעם התעסקות עם הכנת אוכל? לא תודה...

אגב, תודה על ההזמנה לקיבוץ!! אגב איזה קיבוץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שהיה פעם חוף השקט נקרא היום לאונרדו טבריה ביציאה הצפונית מהעיר.

התארחנו שם לפני שלוש שנים וקצת, ובשביל המחיר ששילמנו (יקר יותר מהבלאג'יו בוגאס...) באמת נהנינו.

חוויה בהחלט מעניינת - החדר אוכל בשישי בערב נראה כמו זירת קרב. חוץ מהעמדת גפילטע-פיש שנותרה שוממה :-)

No worries 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרצון לחופשה בארץ נובע מפאת רצון לחסוך (לעומת חו"ל נגיד) אז שתדע שסופש ביוון/קפריסין/בולגריה באיזה מלון הכל כלול יצא לך בערך אותו דבר + נשמת אוויר אחר והתרחקת קצת מהאווירה הישראלית.

אם השיקול לחופשה בארץ נובע מחוסר רצון להתעסק עם טיסה וילדים אז חופשה בארץ עדיפה, אחרת לא רואה סיבה לנפוש פה

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי שם לפני 4 שנים.

אם מתעלמים מהרעש וההמולה, סה"כ אוכלים טוב ונהנים.

החסרון העיקרי הוא בריכה קטנה מידי, ובסוף היום היא ממש רותחת..

עבורי, ועבור רבים חו"ל לא מהווה אופציה כי אני שומר כשרות.

ותמיד אני מעדיף להשאיר את כספי בארץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרצון לחופשה בארץ נובע מפאת רצון לחסוך (לעומת חו"ל נגיד) אז שתדע שסופש ביוון/קפריסין/בולגריה באיזה מלון הכל כלול יצא לך בערך אותו דבר + נשמת אוויר אחר והתרחקת קצת מהאווירה הישראלית.

אם השיקול לחופשה בארץ נובע מחוסר רצון להתעסק עם טיסה וילדים אז חופשה בארץ עדיפה, אחרת לא רואה סיבה לנפוש פה

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

זה לא נכון. אנחנו חמש נפשות וכמעט תמיד המחיר יקר יותר לחו"ל - לפעמים בהפרש של 1500 עד 2000 שקל. מעבר לכך שהילדים עדיין קטנים ואני רוצה ליהנות בחו"ל ולא להתענות. יהיה זמן לחו"ל גם בשנה הבאה או בעוד שנתיים .

Sent from my m2 note using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...