Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמת האיכות של חברות ליצור דגמים 1:18

שימו לב! השרשור הזה בן 3052 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מדובר אך ורק בדגמי 1:18

כאשר אני מביא בחשבון שלוש גורמים בלבד !! : קנה מידה מדויק, איכות הרכבה, פרוט פנימי וחיצוני ובקרת איכות של הדגם

הודעה זו מבוססת על הכרות עם הדגמים ומניסיון אישי שלי בלבד

כמובן שלכל חברה יש לפעמים נפילות או הברקות באיכות הדגם

זאמק

Bauer

CMC

Exoto

BBR

True Scale Miniatures

GMP

Autoart בסדרת ה Signature

Exact Detail

Classic Carlectables

Premium ClassiXXs & Schuco

HOT WHEELS SUPER Elite לתבניות החדשות בלבד

Kyosho

Autoart בסדרת ה millenium

Ertl- Precision 100

HOT WHEELS SUPER Elite לתבניות הישנות

Auto World לתבניות ה authentics

Highway 61

Autoart & Bianet

Minichamps

ACME

Greenlight

Paudi model & CM Models

Exoto Motorbox

HOT WHEELS Elite

Precision Miniatures

Norev

Auto World לתבניות ה ERTL

Minichamps בסדרת car collection

Paragon Models

Model-Icons

Guiloy הסדרה החדשה בילבד !!

Sunstar הסדרה החדשה בילבד !!

Ricko

Signature Models

Shelby Collectibles

Sunstar

MondoMotors

Ertl & Revell & Universal Hobbies

Hot works racing

HOT WHEELS

Maisto & Gate

Bburago

Beanstalk

Yat Ming עם המותג Road signature

jadi

Jada עם המותג Dub Sity

Istmodels

Bburago

Welly

UT Models

Motor City Classice

Rastar

HOT WHEELS הסדרה הישנה

Anson הסדרה החדשה

Soido & Motormax

Guiloy הסדרה הישנה

Anson הסדרה הישנה

Majorette

Mira

Muscle Machines

ראזין

MR Collection

BBR

FrontiArt

Look Smart

Fujimi

True Scale Miniatures

Minichamps

Tecnomodel

PEAKO

NEO

TOP MARQUES

HPI RACING

TRL

Spark

BOS

CMF

GT Spirit

otto-models

Laudoracing-Models

עודכן לאחרונה 05.08.2015

בברכה , איציק

אוסף כלי רכב מיניאטוריים 1:18

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חידשת לי שספארק מייצרים ב1:18

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל פעם אני נתקל במושגים, ראזין וזמאק מה הם מציינים?

החומרים ממנו בונים את הדגם כיום יש 3 חומרים פעילים בשוק *זאמק- שהוא תרכובת אבץ אלומיניום (דגמי הברזל) *ראזין שהוא מין שרף אפוקסי סינטטי *ABS שהוא פלסטיק משולב אבל אין הרבה דגמים כאלו לכן הם עוד לא ברשימה בפני עצמם

לרזין אפשר להוסיף את

one-model

mark

ignition

Avanstyle

:)

גיא שחכת עוד איזה 3 חברות ראזין אבל כמו שכתבתי בתחילת ההודעה עד שאני לא מרגיש רואה ומודד את הדגם החברה לא נכנסת לרשימה הזו

עריכה אחרונה על ידי In Flames

בברכה , איציק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי BBR אני חייב להודות שהרשמים שלי עליהם כנראה היו ממקמים אותם הרבה יותר נמוך ברשימה, בטח לא כל כך קרוב ל-CMC שאיכותיים יותר וההפרש לא קטן בכלל.

דגם אחד יש לי באוסף מתוצרת BBR, פרארי 458 לימיטד אדישן.

כבר עם פתיחתו הראשונה התאכזבתי מהאיכות- הצביעה רחוקה מלהיות מושלמת (שלא לומר רחוקה מלהיות טובה), שמשה קדמית שחלקים ממנו כלל לא הודבקו ואלה שכן הודבקו נראו כמו הדבקה של ילד בן 5, כיסוי פנס ראשי חצי באוויר....

כמו שפתחתי את הדגם ככה סגרתי אותו ושלחתי היישר ליצרן לתיקון עם רשימה מפורטת של הליקויים למקרה שחלילה יפספסו משהו.

חודשיים חלפו עד שקיבלתי את הדגם, הפגמים בצבע נותרו כפי שהיו, כיסוי הפנס נותר רופף.

העיקר השמשה הקדמית הודבקה לכל אורכה בצורה איכותית לפחות כמו הדבקה של ילד בן 8.

היום, 5 שנים מקבלת אותו דגם, 2 כיסויי פנסי החזית מונחים להם בצד לאחר שנשרו מזמן, השמשה הקדמית גם היא מתחילה לגלות סימני עייפות ובקיצור, אם לא היה לדגם ערך סנטימנטלי הוא כנראה מזמן היה מוצא את דרכו לאיזו פינה אחרת בבית, אחת כזו שרואים הרבה פחות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי BBR אני חייב להודות שהרשמים שלי עליהם כנראה היו ממקמים אותם הרבה יותר נמוך ברשימה, בטח לא כל כך קרוב ל-CMC שאיכותיים יותר וההפרש לא קטן בכלל.

דגם אחד יש לי באוסף מתוצרת BBR, פרארי 458 לימיטד אדישן.

כבר עם פתיחתו הראשונה התאכזבתי מהאיכות- הצביעה רחוקה מלהיות מושלמת (שלא לומר רחוקה מלהיות טובה), שמשה קדמית שחלקים ממנו כלל לא הודבקו ואלה שכן הודבקו נראו כמו הדבקה של ילד בן 5, כיסוי פנס ראשי חצי באוויר....

כמו שפתחתי את הדגם ככה סגרתי אותו ושלחתי היישר ליצרן לתיקון עם רשימה מפורטת של הליקויים למקרה שחלילה יפספסו משהו.

חודשיים חלפו עד שקיבלתי את הדגם, הפגמים בצבע נותרו כפי שהיו, כיסוי הפנס נותר רופף.

העיקר השמשה הקדמית הודבקה לכל אורכה בצורה איכותית לפחות כמו הדבקה של ילד בן 8.

היום, 5 שנים מקבלת אותו דגם, 2 כיסויי פנסי החזית מונחים להם בצד לאחר שנשרו מזמן, השמשה הקדמית גם היא מתחילה לגלות סימני עייפות ובקיצור, אם לא היה לדגם ערך סנטימנטלי הוא כנראה מזמן היה מוצא את דרכו לאיזו פינה אחרת בבית, אחת כזו שרואים הרבה פחות.

אתה מתבלבל אני דיברתי על איכות הדגמים של BBR המיוצרים מזאמק ושם הם עומדים טוב טוב ברמת CMC

אתה מדבר על דגמי הראזין של BBR ושם אני שמעתי כבר מכמה אנשים שיש לדגמים האלו בעיות עם אבטחת האיכות והחלונות ומצער אותי לשמוע שנתקלת בדגם שכזה לי יש רק 2 דגמי BBR ראזין ולשמחתי נפלתי על שניים מעולים שלא יורדים מהMR או הפרונטי ארט שיש לי

עריכה אחרונה על ידי In Flames

בברכה , איציק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3052 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...