Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני מנוי אינטרנט דרך בנדל של אקספון ותשתית בזק. ברשותי מודם ראוטר אלחוטי של חברת KASDA דגם 5212 שהיה בהנחה דרך אקספון בחנויות באג.

הבעיה: הראוטר מתנתק מהאינטרנט בין פעם לשלוש פעמים ביום, והדרך היחידה היא להיכנס להגדרות הראוטר ולהכניס שם משתמש וסיסמה שלי שקיבלתי מאקספון.

הבנתי שיש קובץ עדכון לראוטר, אך לא מצאתי אותו באתר של החברה.

אשמח לדעת האם יש דרך אחרת לפתרון הבעיה? או שעדכון הוא הפתרון היחיד?

האם עוד מישהו נתקל בתופעה?

תודה

פורסם

גם לי הייתה אותה בעיה,הפיתרון בשבילי היה לעבור לחברה אחרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן גם אני שמעתי תלונות על הראוטר הזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה לא באקספון - מראש ויתרתי על ההנחה ובתחושת בטן הלכתי על ה-d-link היקר בהרבה. אפס בעיות ודואל-בנד בתור בונוס נאה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קניתי את ה CenturyLink C1000A באייביי (מהמוכר הספציפי הזה) :

http://www.ebay.com/itm/CenturyLink-Actiontec-C1000A-300-Mbps-4-Port-Gigabit-Wireless-N-Router-/272025648773?hash=item3f55fdfe85:g:6yIAAOSw6EhUQXYu

ובינתיים אני מרוצה מאוד.

המוצר משומש, אבל שלי נראה חדש לחלוטין. אם המוכר לא היה מציין שהוא משומש כנראה שלא הייתי שם לב (אולי רק לעובדה שהקופסא לא מקורית).

אין ניתוקים,ניתן לשימוש רק כמודם אם רוצים (אני משתמש בו גם כראוטר) יציב...

רק להכניס את שם המשתמש והסיסמא של ספק האינטרנט והוא עובד.

לפני זה הייתי עם איזה דרעק סיני שקיבלתי חינם לשנה מבזק בינלאומי והוא היה דיי זוועה (מסורס מבחינת אפשרויות דרך הקושחה הרקובה של בזק בינלאומי, קליטה אלחוטית חלשה, אפילו WPS לא היה לו, לא ניתן להשתמש בו רק כמודם אז נאלצתי לוותר על הראוטר שהיה לי).

בקיצור, מה שאני רוצה להגיד שב 100 שקל אתה פותר את הבעיה הזו... :wink:

פורסם
שלום לכם

אני מנוי אינטרנט דרך בנדל של אקספון ותשתית בזק. ברשותי מודם ראוטר אלחוטי של חברת KASDA דגם 5212 שהיה בהנחה דרך אקספון בחנויות באג.

הבעיה: הראוטר מתנתק מהאינטרנט בין פעם לשלוש פעמים ביום, והדרך היחידה היא להיכנס להגדרות הראוטר ולהכניס שם משתמש וסיסמה שלי שקיבלתי מאקספון.

הבנתי שיש קובץ עדכון לראוטר, אך לא מצאתי אותו באתר של החברה.

אשמח לדעת האם יש דרך אחרת לפתרון הבעיה? או שעדכון הוא הפתרון היחיד?

האם עוד מישהו נתקל בתופעה?

תודה

היי גיא

דבר מחר עם התמיכה של פיקוק ב 09-7601346

יעזרו לך אונליין לקנפג מחדש או לעדכן גרסא,

אם זה לא יצלח תבקש מהם שישלחו לבאג לסניף הקרוב לביתך מייל אישור החלפה

עם אופציה לדגם חדש (בבאג כבר ידעו), זאת כמובן בהנחה שהמכשיר שברשותך אכן תקול.

בהצלחה

• תוכן חדש...