Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני חייב להגיד שאני בחיים לא מדדתי 0-100 וכל מי שמדבר על זה זה דווקא די מצחיק אותי, נכון שבגיל 17 התלהבתי מזה אבל לאחר מכן למדנו דבר או שניים על מכוניות וזה לא הדבר העיקרי ובטח שאני לא מתחרה עם סטופר נגד אנשים או נגד עצמי.

אז מי שמחפש שרשורים כאלו כדי להסתלבט, נא לצאת.

אבל: היום יצאתי מחוץ לעיר וכל הדרך הרגשתי שהרכב סוחב אחלה כמו תמיד ללא עומס והחלטתי לנסות פעם ראשונה אחרי 5-6 שנים של רשיון ונהיגה ברכב הזה לעשות 0-100 עם הסטופר של השעון:

לצערי כל כך התבאסתי שכל הסידורים שעשיתי היו עם פרצוף נפול.

מדידה ראשונה יצאה 16 שניות ומדידה שנייה יצאה 20 שניות!

WTF?

אמנם לא עברתי את ה3.5 סל"ד, אבל עדיין לחצתי חזק.

אני לא סתם אומר, לרכב יש אחלה סחיבה יחסית ל280 אלף ק"מ, בעיקר בלילה אני עוקף לא מעט מכוניות בקלילות רבה ומגיע מהר מאוד ל100 יחסית.

מה הקטע?ברור שמנוע מתיישן, אבל על פי היצרן זה 11 ומשהו-12 ומשהו שניות ל100.

פורסם

1. בשביל להגיע לנתוני היצרן, צריך להגיע לשיא ההספק. ב 3500 סל"ד זה שיא ההספק? אני בספק. תלחץ יותר על הגז!

2. רכב שעבר 280 אלף לא יהיה חזק כמו רכב חדש, אין מה לעשות.

פורסם

אולי כדאי לשמור את העיניים על הכביש ולהיעזר בחבר.

מה זאת אומרת לא עברת 3.5 סל"ד? נתת קיק אתה אמור להגיע ל100 קמ"ש בתחילת הילוך שלישי. גם ראשון וגם שני חייבים להגיע לקו אדום.

למדוד 0-100 בלי לעבור 3.5K סל"ד זה כמו למדוד גודל של ז*ן בלי להתחשב בזלופה. סתם מדכא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...