Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח. כמו שכתבתי בכותרת. בבוקר בהנעה הראשונית שהמנוע קר אני שומע תקתוקים שהולכים ונעלמים אחרי כ 2 דק נסיעה.. זה רכב שקניתי לפני חודש בערך . שאלה נוספת הרכב עבר כ 150k והיות ורק רכשתי את הרכב ואני לא יודע בדיוק מתי עבר טיפולים איזה טיפול מומלץ לעשות לרכב ואיפה? אני גר בתל אביב.

תודה מראש.

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

התופעה מוכרת במאזדה 2, לצערנו אין לה פתרון זול ויעיל מספיק.

מצד שני, הרעש נעלם לאחר שהרכב מתחמם ואין לו השפעה על הביצועים של הרכב.

אם תרצה היסטוריית טיפולים נוכל לעזור לך בהודעה פרטית כדי שלא תחשוף את מספר הרכב שלך בפורום.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם לי קיימת אותה בעיה בדיוק על אותו רכב ועדיין לא טיפלתי בזה.

הרוב אומרים שזו בעיה במרימים ההידראולים ( לכלוך או משהו) ושיש איזה שהוא תוסף לשמן שמטפל בבעיה זו, נראה לי קוראים לו LM, אתה מוזמן לנסות ולעדכן. אני רוצה לקנות את התוסף בקרוב וגם אעדכן אם טיפל בזה...

פורסם

אם אתה לא יודע את היסטוריית הטיפולים של הרכב, מומלץ מאוד שתעשה יישור קו. גש למוסך שאתה סומך עליו, תעשה טיפול 10 אלף עם החלפת שמן ופילטר שמן, פילטר אוויר ואפילו פלאגים. חשוב להציץ גם בנוזל קירור (לא יודע מה הצבע שצריך להיות במאזדה, אבל חשוב שאלה לא יהיו מים).

מעבר לזה, מומלץ שירימו את הרכב על ליפט ויציצו למטה, אם יש נזילות או דברים חריגים. כמובן לבדוק בלמים, צמיגים וכיוב'.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• ספונסר פורום
פורסם

אנסה את זה גם במאזדה 2 של המוסך, מעניין.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם (נערך)

התקתוק יכול לנבוע משסתום קניסטר תקול או ממרימים הידראוליים חלשים, או בעקיפין מפילטר שמן תקול.

אם זה שסתום הקניסטר, צריך להחליפו בחדש. אם יש בו שאריות פחם, מוצע להחליף גם את הקניסטר כי התקלה תחזור על עצמה.

לגבי המרימים, תרופת סבתא של מכונאים זה לעבור לשמן סינטטי מלא, רצוי 10w40 כך הם יתמלאו מהר יותר בבוקר. אם זה לא יעזור, צריך להחליפם.

לגבי פילטר שמן, אם הוא מהסוג שיש בו שסתום אל-חזור, שסתום תקול גורם לשמן מהראש לרדת למטה ומכאן רעש המרימים בבוקר עד שהשמן חוזר למלא אותם. החלפת פילטר שמן למקורי בלבד פותרת את הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...