Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם !

השבוע עברתי טסט לרכב ואיך שיצאתי מהמכון באופן מיידי מטרים ספורים אני שומע רעש מוזר אך ורק בתחילת הנסיעה בהאצה בלבד .

הרעש מופיע במקביל מאותה מחלה ידועה של הפחית שהשתחררה מהרתוח בסעפת פליטה .

מחפירה בפורום הבנתי שיש סיכוי טוב שזה או התושבת מנוע (לדעתי התושבת התחתונה) .העליונה הוחלפה לפני מספר שנים יחד עם תושבת בוקסה ( באותו הזמן הרעש היה שונה )או במוט המייצב . משום מה הרעש גם נשמע לי כמו איזה שהוא חור באגזוז למרות שאין שום רעש כשהאוטו עומד ואף כשנותנים גז ועל טורים גבוהים.

יש למישהו כיוון איך אוכל לשלול/או לאמת את מקור הבעיה ולהבחין באיזה תושבת / מייצב מדובר .

אשמח לכל עזרה

בברכה

פורסם

התושבת מנוע ב-C5 מורכבת מ-2 חלקים, יש "פעמון" שתומך את המנוע (תומך אנכית, את המשקל של המנוע) ויש זרוע "ANTI TORQUE" שתפקידה לרסן את התנועת המנוע האופקית, כאשר נותנים גז או מרפים.

מעבר לזה יש תושבת מנוע תחתונה (בוקסה) שגם היא למעשה תושבת שמרסנת מומנט (אופקי) ותושבת גיר.

הרעשים שאתה מתאר לרוב נגרמים מהתושבת-זרוע העליונה של המנוע (האנטי טורק) אבל דרך האינטרנט אי אפשר לאבחן ולכן אתה צריך לקחת את הרכב למישהו שיסתכל ויבדוק איזו תושבת (או תושבות) זקוקות להחלפה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה לאיציק על העזרה

החלפתי בעצמי את התושבת העליונה עלתה לי 180 שח לא מקורית פרקתי בשביל זה את המיכל מים מפתח בוקסא 16 שני ברגים כשעה עבודה ונעלם הרעש

• תוכן חדש...