Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לפותח השרשור,

טויוטה פריוס יכולה להיות אופציה מצויינת - במשפחה שלי יש פריוס וגם רנו פלואנס,

מבחינת אמינות אין מה להשוות. הפריוס עברה במשפחה בסביבות 180 אלף ק"מ - ללא אף תקלה למעט טיפולים שוטפים.

כמו כן הפריוס חסכונית מאוד מאוד בדלק (1-20/25 ממוצע)

ועיצוב עתידני- לדעתי לפחות בדור השלישי יותר.

הפלואנס אוטו נחמד, אבל מבחינת אמינות לא ברמה של הפריוס, אוטו חביב לא יותר.

בהצלחה !

התגובה שלך לא אומרת כלום.

תן יותר פירוט על הפלואנס, איזה מנוע וגיר (כי אם זה לא דיזל אז מה שכתבת לא רלוונטי) ולמה אתה חושב שהיא פחות אמינה מהמקרר היפני שמבלה בריקולים כל יומיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
אתה רציני שאתה משווה ג'טה ופריוס לאטאראז'??

בחתימה שלך רשום יעוץ לרכבים, אני באמת מקווה שאתה צוחק.

בוא נענה לכל 3 המגיבים.

דובר על מידות הרכב כמשפחתי\לא משפחתי ולא על השוואה אחרת בהקשר לאטראז שקצרה מהג'טה ב20 סמ ( בעיקר בגלל טמבון ארוך) ו10 פחות מהפריוס. אה וכן חבר, אני מייעץ בתחום -שיט לא קבלתי את האישור שלך?

waxd8- ממה שאתה מכיר זה לא נימוק מספיק טוב, נהגת ברכב? חקרת בדקת?

לדור- שוב פספסת את ההשוואה, אתה לא יכול להשוות רכב חדש לרכב בן 5 ראש בראש, אלה בעלות מול תועלת.

האטראז אומנם פלסטיקית, אבל רחוקה מהאיכות שאתה מדבר עליה, תא מטעו של 450 ליטר, ומרווח רגליים וראש סביר++ מאחור.

מעבר לזה, בוא נשווה בין פריוס בת 6 לאטראז חדשה ואז נדבר, אחריות, בלאי, ישור קו וכו וכו.

פותח השרשור ביקש אופציות והצעות אז בואו וניקח רגע לנשום ולהרגע.

עריכה אחרונה על ידי shandor
פורסם

בתקציב שלו הוא יכול לקבל ג'טה 2012-2013, או הרבה משפחתיות מהשנתונים האלה.

אז כן, הוא יקנה אטראז' מקרטון שצעירה בשנה או שנתיים, האם זה שווה את כל הפשרות? לדעתי לא.

בעלות מול תועלת בוודאי שהמשפחתיות הגדולות מנצחות בכל פרמטר.

אני להבדיל מרבים ניסיתי את הרכב. גם אנשי הקבע מתלוננים על אותם דברים (חוסר כוח, צריכת דלק יחסית גבוהה, זמינות כוח גרועה, רועד, לא נוח).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

שוב, לא טענתי שזאת העסקה המנצחת, אבל אופציה לטעמי, בטח לאומת פריוס משנתון 2009.

הוא מתפרס פה על מספר קטגוריות משפחתיות גדולות\קטנות SUV , יש מגוון רכב מאוד של רכבים שנכנסים לו בתקציב.

פורסם

מציע לך לבדוק קיה סיד סטיישן או את הפורטה. בתקציב שלך תקבל בקלות דגם מ 2012 אולי גם 13. הם לא חסכוניות במיוחד, אלא ממוצעות לקטגוריה. לדעתי השקט שיהיה לך מבחינת אמינות שווה את זה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

תן יותר פירוט על הפלואנס, איזה מנוע וגיר (כי אם זה לא דיזל אז מה שכתבת לא רלוונטי) ולמה אתה חושב שהיא פחות אמינה מהמקרר היפני שמבלה בריקולים כל יומיים.

המקרר היפני זה הרכב הכי אמין שיש. אפס תקלות.

מצחיק שאתה נתפס על ריקול עתיק יומין ושולי והופך את זה ל"ריקול כל יומיים".

גם צריכת הדלק מעולה וטובה מזו של הפלואנס, במיוחד בנסיעה בעיר אבל גם מחוץ לעיר.

עריכה אחרונה על ידי tomerc
פורסם
המקרר היפני זה הרכב הכי אמין שיש. אפס תקלות.

מצחיק שאתה נתפס על ריקול עתיק יומין ושולי והופך את זה ל"ריקול כל יומיים".

גם צריכת הדלק מעולה וטובה מזו של הפלואנס, במיוחד בנסיעה בעיר אבל גם מחוץ לעיר.

אתה מתחמק ממענה על שאלות.

פורסם

כאחד שבדר"כ נהנה לקרוא את התגובות שלך, חבל לי שאתה מוציא תגובה כזאת. מציע לך לחזור לכתוב תגובות ענייניות ומחוברות למציאות. "מבלה בריקולים כל יומיים...", אתה באמת מאמין שזה נכון??? הפריוס "מקרר" ועוד לעומת הפלואנס ?

ולעצם העניין: (אציין שאני משווה כאן פריוס למגאן, קודמתה של הפלואנס)

כבעלים של פריוס 2008 ובנוסף נוסע במגאן 2008 פעם בשבוע, אני יכול להעיד שאחרי 9 שנים ו 200K ק"מ בשניהם, הפריוס מגלה 100% אמינות ואילו המגאן נכנסת למוסך בערך פעם ברבעון עם תקלות שונות ומשונות.

מבחינת הזדקנות הרכב, המגאן נראה ומרגיש זקן, פלסטיקים מקרקשים, מנוע רועש.

בפריוס לעומת זאת, סימני הגיל כמעט ולא מורגשים, הרכב שקט ונעים מאוד לנסיעה לאחר 9 שנים, פנים הרכב נראה נהדר, כלום לא מתקלף.

הכל כמובן בהסתייגות שמדובר במגאן בנזין ולא בפלואנס דיזל. פשוט אני מדבר מניסיוני. חוות דעת על אמינות ו"הזדקנות" הפלואנס אני משאיר לך ולבעלים אחרים של הפלואנס.

כמובן שאתה יכול לטעון מניסיונך שהפלואנס עברה מהפכה באיכות ההרכבה, האמינות ואיכות המוצר. אבל תיקח בחשבון שלא ניתן להתעלם לחלוטין ממוניטין של מותג וטענה לשיפור עצום במוניטין מסוג של "רנו לא רואה מוסך" היא טענה שמחייבת הוכחות מוצקות ועדויות רבות.

נוסע בפריוס 2008

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
כאחד שבדר"כ נהנה לקרוא את התגובות שלך, חבל לי שאתה מוציא תגובה כזאת. מציע לך לחזור לכתוב תגובות ענייניות ומחוברות למציאות. "מבלה בריקולים כל יומיים...", אתה באמת מאמין שזה נכון??? הפריוס "מקרר" ועוד לעומת הפלואנס ?

ולעצם העניין: (אציין שאני משווה כאן פריוס למגאן, קודמתה של הפלואנס)

כבעלים של פריוס 2008 ובנוסף נוסע במגאן 2008 פעם בשבוע, אני יכול להעיד שאחרי 9 שנים ו 200K ק"מ בשניהם, הפריוס מגלה 100% אמינות ואילו המגאן נכנסת למוסך בערך פעם ברבעון עם תקלות שונות ומשונות.

מבחינת הזדקנות הרכב, המגאן נראה ומרגיש זקן, פלסטיקים מקרקשים, מנוע רועש.

בפריוס לעומת זאת, סימני הגיל כמעט ולא מורגשים, הרכב שקט ונעים מאוד לנסיעה לאחר 9 שנים, פנים הרכב נראה נהדר, כלום לא מתקלף.

הכל כמובן בהסתייגות שמדובר במגאן בנזין ולא בפלואנס דיזל. פשוט אני מדבר מניסיוני. חוות דעת על אמינות ו"הזדקנות" הפלואנס אני משאיר לך ולבעלים אחרים של הפלואנס.

כמובן שאתה יכול לטעון מניסיונך שהפלואנס עברה מהפכה באיכות ההרכבה, האמינות ואיכות המוצר. אבל תיקח בחשבון שלא ניתן להתעלם לחלוטין ממוניטין של מותג וטענה לשיפור עצום במוניטין מסוג של "רנו לא רואה מוסך" היא טענה שמחייבת הוכחות מוצקות ועדויות רבות.

spring תודה, אתה יודע איך זה הולך מבחינת הבטרייה? כל כמה זמן \ קילומטראז צריך להחליף? ומה העלות של ההחלפה?

חוצמזה איך עובד עניין המזגן?

המזגן עובד כשעומדים ברמזור?

פורסם
מאיזו שאלה התחמקתי מלהשיב?! :roll:

אילו תקלות היו בפלואנס.

פורסם

spring תודה, אתה יודע איך זה הולך מבחינת הבטרייה? כל כמה זמן \ קילומטראז צריך להחליף? ומה העלות של ההחלפה?

חוצמזה איך עובד עניין המזגן?

המזגן עובד כשעומדים ברמזור?

spring או בעל פריוס אחר?

• תוכן חדש...