Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשאר לי עוד חודשיים למלווה והורים אמרו לי שהם מוכנים לעזור לי ברכישת רכב אבל הם רוצים שאני יוסיף כסף משלי גם.

הדרישה הכי גדולה שלהם מהרכב היא שהוא יהיה בטיחותי (זאת אומרת - לא רכב קטן).

אני מחפש רכב שיעמוד בדרישה הזאת והדרישה הכי גדולה שלי היא רכב עם ירידת ערך נמוכה.

בעוד שנה וחצי שנתיים כשאתגייס אוכל למכור את הרכב בקלות ולא אפסיד כל כך הרבה, במטרה להחזיר את ההשקעה שלי (20 אלף) ועוד רווח מההשקעה של ההורים (60 אלף, הכסף של המכירה ילך אליי) (ברור שזה בתנאי שהמצב של הרכב יהיה טוב אבל זה כבר לא קשור לרכב זה קשור לנהג).

אשמח להצעות על רכבים בטוחים עד 80 אלף, עם שוק גבוה וירידת ערך נמוכה (אני אישית מעדיף ידני אבל לפי מה שהבנתי יהיה לי קשה להיפטר מרכב ידני וכתוצאה מכך גם ירד לו השוק)

בנוגע לגודל של הרכב, הם הסכימו לרכב בסדר גודל של ולוסטר \ מאזדה 3 האצבק \ סיוויק האצבק

הם לא הסכימו לאיביזה לדוגמא

תודה לעוזרים

פורסם

1. כותבים אוסיף. יוסיף זה גוף שלישי. (או שם של ערבי?)

2. רכב גדול לא אומר שהוא יהיה בטיחותי. לא חסרים רכבי סופר מיני בטיחותיים עם ציון של 5/5 כוכבים במבחני הריסוק כמו פג'ו 208, רנו קליאו החדשה (וגם הדור הקודם כשחושבים על זה), הונדה ג'אז, יונדאי i20, טויוטה יאריס ועוד רבות אחרות.

3. רכב זה לא השקעה. רכב זה משהו שחולב ממך כסף ללא הפסקה ומאבד את הערך שלו.

4. לא קשה להפטר מרכב ידני, השוק השתנה.

5. לא מבין בשביל מה בחור צעיר צריך רכב משפחתי, זה הדבר הכי מיותר שיש.

6. בתקציב שלך אפשר לרכוש רכבים חדשים מהניילון, אם ההורים שלך יפתחו ולא יהיו מקובעים בדעה ש"רכב גדול הוא בטיחותי".

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
1. כותבים אוסיף. יוסיף זה גוף שלישי. (או שם של ערבי?)

2. רכב גדול לא אומר שהוא יהיה בטיחותי. לא חסרים רכבי סופר מיני בטיחותיים עם ציון של 5/5 כוכבים במבחני הריסוק כמו פג'ו 208, רנו קליאו החדשה (וגם הדור הקודם כשחושבים על זה), הונדה ג'אז, יונדאי i20, טויוטהarrow-10x10.png יאריס ועוד רבות אחרות.

3. רכב זה לא השקעה. רכב זה משהו שחולב ממך כסף ללא הפסקה ומאבד את הערך שלו.

4. לא קשה להפטר מרכב ידני, השוק השתנה.

5. לא מבין בשביל מה בחור צעיר צריך רכב משפחתי, זה הדבר הכי מיותר שיש.

6. בתקציב שלך אפשר לרכוש רכביםarrow-10x10.png חדשים מהניילון, אם ההורים שלך יפתחו ולא יהיו מקובעים בדעה ש"רכב גדול הוא בטיחותי".

תודה על התגובה.

1. נכון התבלבלתי

2. יש בזה משהו אבל אם תקח שתי מכוניות עם 5\5 במבחן ריסוק אחת תהיה קטנה אחת תהיה גדולה אז אני מאמין שהנוסעים במכונית הגדולה יותר ייפגעו פחות

3. גם נכון, אך אני לא אמרתי שאני רוצה שכל הכסף יחזור אליי. אני שם 20 אלף וההורים שמים 60-65 אלף. זאת אומרת שנגיד שאני אקנה אוטו ב85 ולאחר שנתיים אמכור אותו ב60 אז הרווח הנקי שאני מרוויח מהעסקה פה הוא 40 אלף. 60 אלף פחות 20 אלף שהשקעתי. לזה אני מתכוון, שהרווח שלי יהיה גבוה.

4. אני שמח לשמוע את זה אני מת לרכב ידני אבל הם תמיד אומרים לי שאני אדפק איתו..

5. אני לא רוצה אוטו משפחתי, והם גם מסכימים איתי. אני מחפש רכב צעיר אך לא קטן מידי כמו הi10.

6. הדבר הכי גרוע זה לקנות רכב חדשarrow-10x10.png.. הוא מאבד מלא מהערך שלו לאחר שנתיים. אני מחפש רכב משומש במצב טוב.

פורסם

מצטרף לדעתו של דור, פיג'ו 208 או רנו קליאו בהחלט יתנו לך את הדרישה שלך לבטיחות וגם הם בתקציב שלך כחדשות.

לא חושב שיש לך סיבה לרכוש רכב משומש בתקציב כזה.

גם רכב משומש מאבד מערכו ובנוסף יש את אלמנט הסיכון שיש בו משהו לא טוב, מה שאין ברכב חדש.

יש עכשיו מבצע בלובינסקי לפי דעתי על ה208, שווה לך לבדוק אותו

פורסם

אני דווקא הייתי מנסה גישה אחרת.

אתה מחפש רכב שישמור על ירידת הערך מתונה, אני הייתי הולך על רכב סופר מיני בן 3-4 שנים.

אומנם הוא יהיה ללא אחריות(אלא אם כן תקנה ממגרש מוכר כמו כולמוביל ודומים לו).

רכב לדוגמא יונדאי I20 ידני/סוזוקי סוויפט ידני.

מחיר קניה יהיה באזור 50/60 אלף ש"ח, תפסיד פחות כסף.

לגבי ידני אל תדאג תמיד יהיו קונים, אם בכל זאת תהיה מעוניין באוטומט הייתי הולך על סוזוקי סוויפט 2013/2014 ישמור על הערך בצורה טובה יחסית

פורסם
אני דווקא הייתי מנסה גישה אחרת.

אתה מחפש רכב שישמור על ירידת הערך מתונה, אני הייתי הולך על רכב סופר מיני בן 3-4 שנים.

אומנם הוא יהיה ללא אחריות(אלא אם כן תקנה ממגרש מוכר כמו כולמוביל ודומים לו).

רכב לדוגמא יונדאי I20 ידני/סוזוקי סוויפט ידני.

מחיר קניה יהיה באזור 50/60 אלף ש"ח, תפסיד פחות כסף.

לגבי ידני אל תדאג תמיד יהיו קונים, אם בכל זאת תהיה מעוניין באוטומט הייתי הולך על סוזוקי סוויפט 2013/2014 ישמור על הערך בצורה טובה יחסית

לא יסכימו לי.. רכב קטן מידי

פורסם

התגובות שלכם לא מועילות לו יותר מידי,אני מבין את הבעיה שלו. ההורים שלי בדיוק באותה גישה שלו-רכב מתחת לגודל של סדאן ונפח מתחת ל1.2 זה מסוכן ואסור לקנות. עכשיו לך תסביר להם שאלו כבר לא שנות ה90 ואנחנו כבר לא בברית המועצות,הם נותנים את הכסף ואת התמיכה אז פשוט זורמים איתם וקונים רכב שיגרום לשני הצדדים להיות מרוצים,כך מצאתי את עצמי עם קיה פורטה שנתיים לפני הגיוס.

עכשיו בקשר להמלצות,הכיוון שלך טוב,אני אישית הייתי הולך על מזדה 3 ספיריט 5 דלתות הכי יפה ושמורה שתוכל למצוא.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
התגובות שלכם לא מועילות לו יותר מידי,אני מבין את הבעיה שלו. ההורים שלי בדיוק באותה גישה שלו-רכב מתחת לגודל של סדאן ונפח מתחת ל1.2 זה מסוכן ואסור לקנות. עכשיו לך תסביר להם שאלו כבר לא שנות ה90 ואנחנו כבר לא בברית המועצות,הם נותנים את הכסף ואת התמיכה אז פשוט זורמים איתם וקונים רכב שיגרום לשני הצדדים להיות מרוצים,כך מצאתי את עצמי עם קיה פורטה שנתיים לפני הגיוס.

עכשיו בקשר להמלצות,הכיוון שלך טוב,אני אישית הייתי הולך על מזדה 3 ספיריט 5 דלתות הכי יפה ושמורה שתוכל למצוא.

תודה על ההבנה.

חשבתי על מאזדה 3 האצבק אוטו נורא יפה.

העניין הוא שאין מאזדה 3 ידנית..

מה דעתך על ולוסטר Inspire ידנית או מגאן קופה 1.2 ידנית (זה הדגם היחיד בעצם)?

מה עדיף לי מבחינת הפרמטרים שציינתי למעלה (שמירת ערך והיפטרות מהירה מהרכב)? בנושא הבטיחות ההורים הסכימו ל2 המכוניות האלו

פורסם (נערך)

חבל על הכסף, לדעתי אתה לא צריך אוטו בכלל... אתה בטח רוצה להרשים את החבר'ה.. אל תשכח שזה לא נגמר בקניית האוטו עצמו. צריך גם לשלם טיפולים,דלק, ואם יש תקלות ברכב אז זה גם עולה הרבה כסף.... בגיל שלך חבל להוציא יותר מידי כסף. אני בעד שתקנה רכב אחרי צבא.

עריכה אחרונה על ידי kingoftheroad123
פורסם

מגאן אין לי בכלל מה לומר עליה,לא מכיר את הרכב בכלל.

ולוסטר אנשים אוהבים את גרסת האבזור הגבוהה יותר, תשכח מלמכור את הרכב במהירות. היום כדי למכור כל רכב צריך או לחכות או לרדת במחיר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
חבל על הכסף, לדעתי אתה לא צריך אוטו בכלל... אתה בטח רוצה להרשים את החבר'ה.. אל תשכח שזה לא נגמר בקניית האוטו עצמו. צריך גם לשלם טיפולים,דלק, ואם יש תקלות ברכב אז זה גם עולה הרבה כסף.... בגיל שלך חבל להוציא יותר מידי כסף. אני בעד שתקנה רכב אחרי צבא.

למה אתה מניח שאני קונה רכב כי אני רוצה "להרשים את החבר'ה"?

1. רכב זה כלי תחבורה, לא כלי להרשים אנשים (אפשר גם וגם ;) )

2. מי לעזאזל קונה אוטו בשביל להרשים אנשים

ולנושא, יש לי שנה וחצי שנתיים עד הגיוס.. זה שנה וחצי שנתיים שאני רוצה להיות נייד בהם ולא תלוי בשעות של ההורים (הם לא תמיד יוכלו להביא לי את הרכב להרבה זמן \ אם בכלל).

מגאן אין לי בכלל מה לומר עליה,לא מכיר את הרכב בכלל.

ולוסטר אנשים אוהבים את גרסת האבזור הגבוהה יותר, תשכח מלמכור את הרכב במהירות. היום כדי למכור כל רכב צריך או לחכות או לרדת במחיר.

יש לך רכב שאתה ממליץ עליו? בסדר גודל הזה

פורסם

מגאן קופה יכולה להיות נחמדה, אני לא יודע איך השוק שלה, אבל ביצועים לא רעים, נראית טוב, צריכת דלק לפי נתוני יצרן טובה (ומניסיון עם רנו הצריכה האמיתית די קרובה למה שהיצרן מצהיר), התחזוקה אמורה להיות סבירה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הייתה לי מגאן רגילה אבל העניינתי לא מעט במגאן קופה עד לא מזמן.

סחירות זה לא הצד החזק שלה, גם רכב ידני גם 3 דלתות גם רנו (מוצדק לא מוצדק זה לא רלוונטי, זה המצב).

אצל היבואן שוכבות כאלה בערמות, כנס לאתר קרסו טרייד אין ותתרשם מההיצע

(המחירונים שהם מפרסמים שם - בפועל, לא רלוונטיים בעליל, מגאן קופה 14' שפורסמה על 95 הוצעה לי ב72 לפני וויכוח)

התחזוקה שלה לא זולה יחסית (אם מטפלים בקרסו).

רוצה רכב משפחתי סחיר ? תפזול לכיוון היפניות.

מה רע בטויוטה קורולה 2011 ?

פורסם

שהיא פחות בטיחותית מהמתחרות שלה ופחות מאובזרת מהן?

4 כריות אוויר ב2011? סיריוסלי?

פורסם
הייתה לי מגאן רגילה אבל העניינתי לא מעט במגאן קופה עד לא מזמן.

סחירות זה לא הצד החזק שלה, גם רכב ידני גם 3 דלתות גם רנו (מוצדק לא מוצדק זה לא רלוונטי, זה המצב).

אצל היבואן שוכבות כאלה בערמות, כנס לאתר קרסו טרייד אין ותתרשם מההיצע

(המחירונים שהם מפרסמים שם - בפועל, לא רלוונטיים בעליל, מגאן קופה 14' שפורסמה על 95 הוצעה לי ב72 לפני וויכוח)

התחזוקה שלה לא זולה יחסית (אם מטפלים בקרסו).

רוצה רכב משפחתי סחיר ? תפזול לכיוון היפניות.

מה רע בטויוטה קורולה 2011 ?

אני לא בטוח אם הייתי כלכך ברור

אני לא מחפש רכב משפחתי וגם ההורים שלי לא מצפים שאני אנהג על משפחתי עכשיו

משהו יותר גדול מפיאט 500, i10, פיגו 107 וכל המכוניות הקטנטנות האלו, ויותר קטן מטויוטה קורולה.

• תוכן חדש...