Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני עושה 30k לפחות בשנה .

נוהג על קורולה 2014 שעושה 1:12 בינעירוני.

מעוניין להחליף לדיזל בתקציב של 110000 שח.

ראיתי מגאן אסטייט(1:20 בינעירוני) מהסוכנות היום ונתנו לי 125000 שח על הדגם המפואר שלא בליסינג עם גג נפתח מערכת אנדרואיד מובילאי ועוד.

או ללכת על פלואנס פריווליג (1:20 גם כן)מליסינג 0 קמ ב117000 . עירומה ללא מולטימדיה ומובילאי שחשובה לי לניווט ולפינוק בנסיעות ארוכות כל יום.

שניהם חורגים בתקציב.

לא מוצא דיזלים ביד 2. מלבד אוקטביה מהממת דיזל אבל ב139000 שח!!

עזרה תתקבל בברכה..תודה מראש.

פורסם

זה עניין של מה אתה מעדיף, כי מדובר באותו מנוע וגיר.

הפלואנס רחבה יותר , וממה שאני זוכר המושבים בה יותר רכים מאשר במגאן. יש גם את עניין הדלת של הבאגאז' של הפלואנס עם הזרועות שפולשות למרחב האחסון שזה נורא מעצבן.

המגאן צרה יותר והתא מטען קטן יותר מאשר בפלואנס אבל הרבה יותר שימושי. היה פער לטובתה באיכות הרכבה אבל אני לא יודע אם הוא נשמר לאחר מתיחת הפנים האחרונה שעברה הפלואנס.

אתה יכול לברר גם על קיה סיד סטיישן דיזל ופורד פוקוס סטיישן דיזל.

פורסם

תודה יואב.

האסטייט באמת צרה יותר ב4 סמ.

הפלואנס מעט נוחה יותר.

הפורד והקיה יקרות יותר.

מה לעניין המכירה בעוד 3 שנים..

מי תהיה קלה למכירה יותר?

הפלואנס מוצפת בשוק.

פורסם
זה עניין של מה אתה מעדיף, כי מדובר באותו מנוע וגיר.

הפלואנס רחבה יותר , וממה שאני זוכר המושבים בה יותר רכים מאשר במגאן. יש גם את עניין הדלת של הבאגאז' של הפלואנס עם הזרועות שפולשות למרחב האחסון שזה נורא מעצבן.

המגאן צרה יותר והתא מטען קטן יותר מאשר בפלואנס אבל הרבה יותר שימושי. היה פער לטובתה באיכות הרכבה אבל אני לא יודע אם הוא נשמר לאחר מתיחת הפנים האחרונה שעברה הפלואנס.

אתה יכול לברר גם על קיה סיד סטיישן דיזל ופורד פוקוס סטיישן דיזל.

קיה סיד עולה 115,000 ביד 01, יש לי תחושה שבסגירה בפועל ניתן לרדת ל105,000 כי היא הוצעה לזמן קצר במחיר זה

פורסם

נהגתי על שתיהן, עם זאת, רוב הניסיון שלי מתרכז במגאן.

לדעתי המגאן נוחה יותר, הגיר הרובוטי מגיב יותר טוב (אבל שוב, יכול להיות שזה רק אני, כי רכב ההדגמה שניסיתי היה עם 30 אלף ק"מ, למרות שבמגאן הוא מגיב יותר טוב גם אחרי 35 אלף ק"מ, אבל הפלואנס רכב הדגמה), היא נבחנה במבחני הריסוק להבדיל מהפלואנס, לדעתי היא נראית טוב יותר, היא מיוצרת בספרד לעומת הפלואנס שמיוצרת בטורקיה (לא יודע אם שיקול עבורך).

מבחינת צריכת דלק אני יכול להגיד בפה מלא ש1:20 זה נתון בהחלט בר השגה מחוץ לעיר ואף יותר מזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובות!!

התלבטות אחרונה...

יס סיכוי להשיג מגאן אסטייט ביד 2 דיזל ..כי שם אוכל למצוא ב110k או פחות.חדשה להזכירכם 125k.

או ללכת על החדשה?? (לא מאמין שהרכב הראשון שלי מסוכנות יהיה דווקא רנו !!! )

דווקא חלמתי על סופרב! אבל לא בתקציב..

תודה רבה .

• תוכן חדש...