Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

במידה ואני או מישהו מבני משפחתי נמצאים בארה"ב ומעוניינים להעביר אליי חבילה לארץ.

מדובר במכשיר חשמלי שמגיע בקופסה בערך בגודל של טלוויזיה ישנה [המרובעות עם ה"תחת"]. אולי קצת יותר גדולה.

משקל החבילה כ-18 ק"ג.

מחיר החבילה כ-500$.

אני לא מעוניין לשקר, להצהיר על מחיר כוזב או שום דבר לא חוקי. החבילה תכלול גם את הקבלה וחשבונית מס אם צריך. זה מוצר אחד סגור בקופסה.

יש שתי דרכים אפשריות שנוכל להעביר. הראשונה לצערי לא בטוחה, אז אני מברר עלויות גם של הדרך השנייה:

1. הוא [או אני, אם אהיה שם] יביא את החבילה פיזית במטוס עם המזוודות. כמה זה אמור לעלות והאם יידרש לשלם עליה משהו מעבר למחיר הקנייה שלה בארה"ב? [מכס, מסים?] אני כמובן מתכוון לחוץ מהמחיר של מטען נוסף בטיסה.

2. שילוח לארץ. אין לי מושג איך זה עובד.

האם אפשר לשלוח מוצר בגודל ומשקל כזה לארץ?

האם השולח או המקבל יידרשו לשלם תשלום מס כל כל שהוא או רק את מחיר השילוח לחברה?

מה טווח המחירים בערך?

איזו חברה מומלצת?

אודה לכל עוזר,

סופ"ש נעים.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

http://www.kneli.co.il

האתר הזה יחשב לך את המיסים אם תבחר באופצייה 2.

בנוסף באתר של באיי 2 usa יש מחשבון עלויות משלוח מארה"ב. תזין את מידות החבילה ותקבל עלויות די מדויקות מניסיוני.

הסקרנות עוד תהרוג אותי, אז אשמח לדעת באיזה סוג של מוצר מדובר, שמשתלם לקנות בארה"ב במידות האלה.

להערכתי הגסה עלויות משלוח ומיסים יעלו לך יחד באזור 200$. עדכן בכל מקרה.

פורסם

תודה אלון.

טוב, באופציה 2 אני בכל מקרה מקבל עוד איזה 250$ מסים+משלוח ואז כבר לא ממש שווה לי לייבא.

נשארתי עם אופציה 1. נגיד ואני מביא את המוצר יחד איתי בטיסה - האם אדרש לשלם עליו מס כל שהוא או רק את המחיר של המוצר בארה"ב?

מה לגבי מוצר קטן כמו מחשב נייד או טלפון סלולארי שאני רוצה לעצמי? [לצורך ההדגמה נאמר שמחיר כל אחד מהם גם 500$].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

תודה לכל העוזרים.

המוצר ניתן לסיווג כאלקטרוניקה/מוצרי חשמל, אז בכל מקרה יש לי הוצאות נוספות של 32% מכס ועוד 17% מע"מ לכל הפחות. נכון?

הופך לי את המוצר מ-500$ למעל 725$. באסה.

פורסם

תתחיל בלוודא שהוא תומך ב220v אחרת זאת הולכת להיות משקולת יקרה מאוד. כנל לגבי תמיכה בעברית, בתדרים סלולרים לארץ.

לקחת איתך במטוס לא נשמע אקטואלי - דמי המטען העודף יהיו יקרים רצח.

דרך buy2usa יש לך אפשרות לשלוח דרך הים - יעלה הרבה פחות אבל יגיע לאט.

אתה משלם לפחות מעמ ושאר מרעין בישין על המוצר - מחשב רק מעמ, מכשיר פלאפון 35% לערך. אם תהיהיותר ספציפי תקבל יעןץ יותר ממוקד

פורסם

אני יודע והלוואי ויכולתי, אבל לא יכול להיות יותר ספציפי. אשלח לך פרטית ואולי תוכל למקד אותי.

תודה שנית.

• תוכן חדש...