Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איבדתי אותך. הקורולה מכרה יותר. אז היא בטוח יותר טובה?

המזדה 3 מכרה 98.5% ממכירות האוקטביה, אז היא רק 1.5% פחות טובה?

ממש לא מבין את השורה הזו שלך. מאיפה היא מגיעה?

מכירות גבוהות בסגמנט הזה מעידות אך ורק על דבר אחד - מחיר טוב לליסינג. אין זה אומר שהרכב רע, אלא רק שהקריטריון שבחרת, או שמעיד שיש טובים מהאוקטביה, או שהוא באופן כללי לא רלבנטי. בכל מקרה, מתוך הכמות הזו - 300 זה למוניות (ט"ד). כך שהיא בעצם מוכרת עוד פחות מהמזדה 3... אז היא מוכרחה להיות פחות טובה ממנה?

לגופו של עניין, גם האוקטביה וגם הקורולה בעיניי עדיפות על ה- 3.

לא ירדת לסוף דעתי.

עם כל הכבוד למחיר טוב לליסינג, אף חברה לא תיגע במכונית בעייתית, טובה וזולה ככל שתהיה, וזו גם הסיבה מדוע הפוקוס המחודשת תצטרך להוכיח את עצמה היטב לפני שתשוב לככב בציי רכב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להגיד שדגם מסוים מצליח בליסינג בגלל הנחה לחברת הליסינג זה לא מדויק,

בהרבה מקומות עבודה יש גם אפשרויות

בחירה פר סגמנט בליסינג..וההבדל בין קורולה למזדה לאוקטביה הוא זניח והבחירה היא אישית לפי העדפת העובד ונכנסים שיקולים נוספים כמו זמינות רכב במלאי,צבעים וכדומה.

.

פורסם
לא ירדת לסוף דעתי.

עם כל הכבוד למחיר טוב לליסינג, אף חברה לא תיגע במכונית בעייתית, טובה וזולה ככל שתהיה, וזו גם הסיבה מדוע הפוקוס המחודשת תצטרך להוכיח את עצמה היטב לפני שתשוב לככב בציי רכב.

לא נכון, מידיעה, ולא מקשקושי בטחון עצמי מופרז בפורום.

אני יודע על שתי חברות ליסינג גדולות שהמשיכו למשוך פוקוסים בערימות גם כשהיה ברור שהן מספקות מכוניות דפוקות ללקוחות שלהם. הם קיבלו מחירי ריצפה כי דלק מוטורס רצתה להפטר מהשיקוץ והמשיכו למשוך אותן עד שהמלאי בדלק אזל.

בבקשה, אם אתה לא יודע, לא בושה פשוט לא לכתוב!!

פורסם

מתוך עניין, בדקתי עכשיו כמה פורד פוקוס משנת 2012 עד היום נמכרות בלוח. 1200 מכוניות ברגע זה. היצע פסיכי. חלקן נמכרות כבר מתחת ל-40K.

כמה כאלה נמכרו באותה שנה? זה נראה כאילו כל פוקוס שניה נמצאת למכירה בלוח, כאילו אנשים נואשים להיפטר מהן בכל מחיר.

פורסם
מעניין שדוקא הספורטאג' נמכר במחיר אטרקטיבי יותר לפי כל הביקורות - אבל עדין הטוסון עוקף אותו במכירות.

נראה לי זה רק בגלל שהטוסון התחיל שיווק איזה חודש חודשיים לפני הספורטאז'.

עוד מעט הספורטאז' יצור פער.

פורסם

יצא לי היום לעבור ליד נמל אילת.

בין הררי הפיקנטו הבחנתי במשלוח של הפריוס החדשות וגם משלוח גדול יותר של הI35/אלנטרה /איך שלא יקראו לה הבאה.

פורסם

כבר ראיתי פריוס חדשות עולות על המשאית מהנמל.

אני הסוף שבוע באילת, סביר להניח שאעבור שם מחר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חברת הליסינג שמספקת רכבים לעבודה שלי התחילה לקבל הזמנות לאלנטרה החדשה. אין עדיין מפרט טכני.

כנראה שבקרוב מאוד ישיקו אותה באופן רשמי..

Mazda CX5

Škoda FABIA

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
נראה לי זה רק בגלל שהטוסון התחיל שיווק איזה חודש חודשיים לפני הספורטאז'.

עוד מעט הספורטאז' יצור פער.

צדקת, לקח לו בדיוק 4 חודשים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...