Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוורס בכביש המהיר אינו תופעה שכיחה, אבל תמרונים מסוכנים בגלל פספוס כניסה או יציאה שכיחים מאד. כולכם מוזמנים ליציאות "ידין" ו"פז" בכביש 22 דרום שבהן אנשים חותכים בשניה האחרונה, על אי התנועה. באותה הזדמנות תוכלו לראות עוד כמה יצרים מעניינים, כגון הולכי רגל ורוכבי אופניים בכביש המהיר (ולשם שינוי, אלה אופניים מיכאניים ולא חשמליים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

יש לי חבר שקיבל זימון למשפט על סרטון פרטי (נשלח למשטרה) שבו נצפה מבצע עבירה עם הרכב.

שלשום אני רואה נהג מבוגר נכנס לרמזור אדום : אבל בנתיב השמאלי. זה שמשמאל לאי תנועה. זה היה אפשרי כי זו יציאה מחנייה גדולה לכביש עירוני 70 קמ"ש.

הוא לא הבין מה קרה עד שהגיעו מולו מכוניות. יצאתי והסברתי לו והובלתי אותו ברברס חזרה.

הוא היה מאד מבולבל ומבוהל אבל הודה לי בסוף.

כאמור לא מצב קיצון כמו בשרשור אבל אנשים בהחלט עלולים להתבלבל לעשות שטויות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
איך אומרים בשידורי החדשות, התפתחות בפרשה-

גם מחנה שלא כחוק... זה יעניין את העירייה יותר

פורסם

זו מאזדה דמיו ירוקה היחידה בארץ?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אותו רכב!!!

שימו לב שהטאסה הקדמית שונה מהאחורית (בדיוק כמו בסרטון).

כמה מאזדה דמיו בצבע מזעזע כזה עם טאסות בתצורה זהה קיימות על הכבישים בארץ? אני מניח שאין.

בבקשה, בבקשה בבקשה תביאו אותם לדין.

לאנשים כאלה אסור להיות על הכביש.

פורסם

מציאת הנהג זה הדבר הכי מרגש שקרה באינטרנט מאז המצאת הפורנו, כולי תקווה שמשטרת ישראל ימצו עמו את הדין

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
איך אומרים בשידורי החדשות, התפתחות בפרשה-

מבריק!

(הייתי צריך להתרענן בפרטים בקטנים)

אני מצפה לטיפול הנכון של המשטרה, או המחלקה המתאימה במשרד הרישוי.

עם כל הצער שבדבר, זה כנראה כלי תחבורה של זוג מבוגרים, בדרך הוא כמעט לקח איתו כמה נפשות.

נ.ב. אם המשטרה לא תטפל בזה תוך זמן קצר, אני חושב שתוכנית כמו "הצינור" תוכל לטפל במקרה, תוך שמירת אנונימיות של המעורב.

פורסם
אותו רכב!!!

כמה מאזדה דמיו בצבע מזעזע כזה עם טאסות בתצורה זהה קיימות על הכבישים בארץ? אני מניח שאין.

עזוב בארץ, בכפר סבא.

פורסם
אותו רכב!!!

מראה דומה בין הרכב שבסרטון לזה שבתמונה לא יעבור אפילו משטרה אלא אם הנהג יודה שהוא היה שם. אם היו רואים מספר רכב (או משהו שיגרום לרכב להיות ייחודי כמו גג בצבע כתום) אז היה באמת סיכוי

פורסם

כמה מאזדה דמיו ירוקות, עם טסות כאלו, ששונות בדיוק, יש לך בכפר סבא? אני מניח ש1

לגבי הגגון, לא יודע אם זה בילט אין בדגם הזה, אבל גם שווה לבדוק.

12896335_10153969318797660_113588193_o[1].jpg

• תוכן חדש...