Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסרק הגה לMX3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בטסט לרכב והכשילו אותי על חופש ונקישות במסרק הגה

במוסך מזדה הראשי טוענים שצריך להחליף מסרק קומפלט (ללא בדיקה) במחיר נורא יקר 1500 ש"ח.

מישהו מכיר אולי מוסך טוב שמתעסק עם מזדה ?(לא מחפש חאפרים)

פורסם

במוסך מזדה הראשי טוענים שצריך להחליף מסרק קומפלט (ללא בדיקה) במחיר נורא יקר 1500 ש"ח.

לגבי המחיר

1500 ש"ח זה לא יקר

בטח הכוונה למשופץ.

פורסם

1000 ש"ח ? לא יקר בכלל. השאלה כמה עבודה יקחו לך. (עוד לא החלפתי מסרק הגה בשום רכב (-:)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

היי אנשים למה אתם ממהרים להחליט שזה מחיר מציאה לי לא נראה בכל אופן המחיר ממש יקר

ההצעה שלי תשפץ את ההגה יש מלא מקומות שמשפצים חבל לקנות משופץ מהחברה בכל כך הרבה כסף

ואם לא תסדר אני יעזור לך תפרק את ההגה או שמישהו מוסכניק יפרק לך אוטו ואני ידאג לך

אל תשלם כל כך המון

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם
היי אנשים למה אתם ממהרים להחליט שזה מחיר מציאה לי לא נראה בכל אופן המחיר ממש יקר

ההצעה שלי תשפץ את ההגה יש מלא מקומות שמשפצים חבל לקנות משופץ מהחברה בכל כך הרבה כסף

ואם לא תסדר אני יעזור לך תפרק את ההגה או שמישהו מוסכניק יפרק לך אוטו ואני ידאג לך

אל תשלם כל כך המון

אין לך מושג במה מדובר, אה? זה לא פילטר אוויר או אפילו בולמים. מדובר בחלק גדול ועם גישה בעייתית ברוב המכוניות. שיפוץ מסרק הגה רק מתחיל ב-1000 ש"ח ברוב המקומות, כאשר הפירוק+הרכבה יכול להגיע לעוד 500 בקלות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני אין לי מושג למה אתה תמיד חייב לצטט אותי ולהוציא אותי מטוטם בכל הודעה שאני מביע את דעתי תמיד יש לך הערה לא במקום שים לב בבקשה .יש לי משוג במה מדובר ואני יכול להתערב איתך ששיפוץ של ההגה לא יעלה לי יותר 450 מקס' לי יש קשרים אולי טיפה יותר ממך אז אולי לך יעלה 1000 לי לאא יעלה כך

חוץ מזה נסיון בחלקים זה התחום שלי לכן אני בטוח במה שאני אומר וחוץ מזה הסברתי לבחור לפרק את המסרק ואני ידאג לו לשיפוץ ולא להחליף את כל ההגה

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

זה לא אישי. אם זה היה מישהו אחר שכתב את זה הייתי עונה לו אותו הדבר.

אם אתה יכול להשיג לו שיפוץ הגה ב-450 ש"ח מקסימום, עוד לפני שאתה יודע מה מצב ההגה, מה המשמעות של סוג ההגה והעובדה שזו MX3 וכן הלאה - אז כל הכבוד לך. אני בכל מקרה לא מאמין לזה. בנוסף לא תמיד ניתן לשפץ (וחוויתי את זה על בשרי) ועלות הפירוק/הרכבה יכולה להיות לא זולה גם כן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

צודק במאה אחוז אבל אם ההגה ניתן לשיפוץ אזסבבה אשמח לעזור לו ואם לא אזבאמת יש בעיה

סתם לצורך העניין שיפוץ ההגה שלהראלי שלי עלה לי 180 ש"ח

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם
סתם לצורך העניין שיפוץ ההגה שלהראלי שלי עלה לי 180 ש"ח

אף אחד לא ישפץ לך את ההגה במחיר כזה, ואם כן אז העבודה היא חאפרית להחריד. (או שהמשפץ הוא החבר הכי טוב שלך ועובד בחינם :-P )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אף אחד לא ישפץ לך את ההגה במחיר כזה, ואם כן אז העבודה היא חאפרית להחריד. (או שהמשפץ הוא החבר הכי טוב שלך ועובד בחינם :-P )

רוני

ממש לא אבל שמדובר במקום שאני איתו ושולח לו לשפץ בכל שבת לפחות כמה חלקים ברור שלי יהיה מחיר בריצפה

אגב אם העבודה חאפרית לא נראה לי שהייתי נכנס לטסט אחרי חצי שנה מההתקנה וההגה מתפקד עדיין בסדר גמור

רוני לא כל מה שיקר זה טוב ומה שזול לא ממש לא אתה צריך להיות ממולח בחיים וללמוד איפה לחסוך

עוד פעם אני לא יסביר לך פשוט ננראה אתה מהחברה העשירים שלא יודעים לשמור על הכסף שלהם ולכן הכל בשבילך יקר

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

כשאתה עושה את העבודה (פו"ה) לבד או בעזרת חבר, שיפוץ הגה יכול להיות זול מאוד.

במקרה שלי, השיפוץ לא הצריך חריתות למיניהן אלא החלפה של בוקסה בלבד. הבוקסה יוצרה מאוקולון לפי מידות (מה לעשות. לך תשיג חלק כזה ללנצ'יה בטא...).

העלות הסתכמה ב- 80 ש"ח, כולל 2 שווארמות. פו"ה לקחו לא יותר מחצי שעה כל אחד.

פורסם

נו, בדיוק מה שאמרתי - זה חבר שלך שעשה לך טובה. אתה באמת חושב שהוא יעשה את זה לכל אחד? אני הראשון שישמח לקבל הנחה או משהו בזול - אבל רק אם העבודה טובה כמצופה. המציאות היא שבמחיר של 450 ש"ח לא תוכל לקבל שיפוץ מסרק הגה איכותי למכונית מודרנית. אם תוכיח לי אחרת - אשמח להתבדות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
הייתי בטסט לרכב והכשילו אותי על חופש ונקישות במסרק הגה

מישהו מכיר אולי מוסך טוב שמתעסק עם מזדה ?(לא מחפש חאפרים)

כנס למוסך אחר ובקש בדיקה ממישהו שמוכן לבדוק את המסרק ולהחליף את החלק הלקוי (או במידה ולא ניתן להחליף את החלק הלקוי, לשפץ את התיבה - חריטה/בוקסות וכד').

להבא, שאל ובקש שיציינו על הטופס מה בדיוק לא בסדר, "חופש במערכת היגוי" הוא מונח מאוד כללי (יש תפוחים, זרועות, תיבה) וישנן הגהים שלא חייבים שיפוץ (כמובן שמשפצים בגלל שזה יותר רווחי למוסך ולכולם חוץ ממך) אלא רק החלפה של זרוע או רכיב אחר שניתן להחלפה.

אני נכשלתי בטסט על חופש בתיבת הגה אבל הבוחן לא ציין מה פגום בהגה. ניגשתי לבוחן ושאלתי אותו מה לא בסדר (כי בד"כ אתה מרגיש את הנקישות), הבוחן אמר שיש חופש בזרוע שמאל. עם הטופס ניגשתי למוסך, החליפו את הזרוע (יש מקורית ותחליפית, המקורית לדגם שלי עולה 180+מעמ והחליפית כ 60-70 +מעמ - הזמנתי את המקורית מהחברה וקבעתי תור ליום אחר).

כל הסיפור כולל כיוון גלגלים (חובה) עולה שליש מהמחיר שציינת. החלפת החלק עצמו לקחה 20-30 דקות על הליפט.

בהגהים לא מתוגברים (רגילים) לא תמיד משתלם להחליף חלק אחד כי כל המכלול משופץ עולה 250-300 שח ואז באמת עדיף להחליף את כולו.

מחיר העבודה תלוי ברכב. ברכבים שקל לעבוד עליהם זה לא יותר משעה-וחצי/שעתיים לפי שעתון יצרן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אחרי ביקור נוסף במוסך מזדה המרכזי העלו את הרכב על ליפט ומצאו שהרעש באמת בגלל חופש בזרוע שמאלית ולא מהמסרק ,אני מחליף מחר את שני הזרועות : ימין+שמאל+כיוון פרונט+טסט חוזר בסה"כ 650ש"ח.נראה לי סבבי ,לא?

• תוכן חדש...