Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי קיה פיקנטו, לאחר חיפוש אחר דיבורית איכותית במחיר סביר (עד 500 ש"ח) ראיתי שהדגם 9040 די מומלץ.

אני מעוניין לחבר את הדיבורית לרמקולים של הרכב כדי שאוכל

א.לשמוע יותר טוב דרך הרמקולים הקיימים -מוסיקה אני שומע טוב ,ללא רעשים, קרוב לוודאי שיחות גם אשמע באיכות דומה.

ב.לשמוע רק את השיחה -MUTE של הרדיו בזמן שיחה וחזרת הרדיו בסיומה.

נ.ב

ברכב מותקנת דיבורית בלוטוס קבועה ,חוץ מסנכרון מהיר עם אנדרואיד אין בה יתרונות

בזמן שיחה צריך לדבר ממש בקול ואני שומע זמזומים מעבר לקו.

מבחינת מיקום-הדיבורית מותקנת במקום ממש לא נוח , כדי לראות את הכפתורים (פעם אחת בטעות ניתקתי שיחה) צריך להסיר את העניים מהכביש ואז הדיבורית בעצם חסרת חשיבות.

תודה מראש למגיבים

פורסם

דגם הדיבורית הקיימת הוא samsonix 8000

באחד האתרים שמוכרים את הדיבורית רשום שהיא יודעת לנתק את המוסיקה מהרדיו כששיחה נכנסת.

משום מה אצלי זה לא עובד.

יש על שלט הדיבורית כפתור עם סמל של בלוטוס, לא הבנתי מה תפקידו.

החיבור בין הדיבורית לסמרטפון נעשה דרך ה סמארטפון, הפעלתי בלוטוס, חיפשתי אחר מכשיר חדש ומיד נמצאה הדיבורית.

אחרי ההגדרות הראשוניות, החיבור מתבצע אוטומטית.

פורסם

בכמה מצאת את ה-BURY?

אני צריך להתקין אחת ברכב חדש ואני רואה שהמחירים נסקו לעומת לפני שנתיים- פעם היית מקבל כולל התקנה ב-200 ש"ח. היום זה מינימום 400.

פורסם

כאן ראיתי במחיר סביר .

אני מעדיף חיבור לרמקולים המקוריים של הרכב כדי לקבל mute (במידת האפשר) וכדי לדעת בוודאות שאשמע את הצד השני באיכות גבוהה ללא פשרות .

ראיתי שהבורי 9040 נמכר עם רמקול חיצוני , האם בכל זאת ניתן לחבר את הרמקולים ליחידת הניתוב ("המוח") ?

פורסם

בקיה ישנה כניסת USB ,הזרמתי שירים מדיסק און קי והאיכות הייתה טובה למדי.

ניסיתי גם להזרים שירים מהנייד בעזרת חיבור AUX והנייד התחמם (אופציה זו ירדה מהפרק)

כנראה ארכוש את הבורי ,חבל שאלא מצאתי באיביי או במבצע בלק פריידיי .

הבעיה שצריך לפרק את הדיבורית הישנה -סמסוניקס ואז המחיר יעלה משמעותית.

פורסם

שבת שלום.

אצלי נעשה שימוש בכניסת USB ודיסק און קי עבור המוזיקה, ואני מאד מרוצה

רמקולים אחוריים שכיום לא בשימוש אני מתכנן לחבר אליהם את הדיבורית (כשאתקין אחת ביום מן הימים...)

לדעתי זה הפתרון המומלץ.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

לחברת jabra ישנו דגם בשם streamer שמתחבר לרמקולים דרך כניסת אוקסילרי , אם הבנתי נכון,הדיבורית הזו מופעלת על הרכב זמן ההתנעה .

ראיתי ביוטיוב דיבוריות נוספות שפועלות בצורה דומה .

בהצלחה

• תוכן חדש...