Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור השבחה. זה לא אותו דבר כמו במקרה שלך ולכן אני סקפטי לגבי זה.

אז טעיתי, Fish צודק, אני אדייק מה שאמר לי המוכר: לא שהייתה ממש בעיה, היה אולי קצת חלש, אז החלפתי- משהו כזה, השתמע מדבריו שהמצבר לא שבק אלא לא עבד חלק-נאמר- (בואנה אין לי 100% מושג מה זה המצבר ואיך הוא עובד..)

עכשיו קיבלנו היסטוריית טיפולים מהשנה האחרונה. כתוב שלפני שבועיים הוחלף "מצתיים וסט חוטים" (וגם חוטי הצתה), וגם במאי האחרון- "מצתיים סט חוטים", כלומר לפני חצי שנה.

וזה חוץ מהחלפת המצבר.

יכול להצביע על בעיות חוזרות בחשמל? מה נראה לכם או שזה לא מספיק מידע? או שזה נורמלי?

פורסם

זה לא נורמלי להחליף מצתים וחוטי הצתה כל חצי שנה. כמה קילומטרים הרכב נסע בין שני הטיפולים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכשתי לפני מספר שנים רכב שבו הוחלפו מכלולים רבים זמן קצר מאוד לפני המכירה. בדיעבד, כך נראה לי, המוכר לא רצה למכור אלא לשמור את הרכב אצלו ועל כן השקיע בתיקונים לא מעט כסף, אך אז גילה כי התיקונים וההחלפות אינם מביאים את הרכב לרמה אותה דרש וכי בעיות מציקות לא נפתרו, ועל כן החליט להעביר את הרכב הלאה. על כן אני ממליץ לבדוק "בשבע עיניים" רכבים כאלה שעברו טיפולים מקיפים ושדרוגים בדיוק לפני המכירה.

פורסם

המחיר גבוה לרכב לא סחיר

אקסנטים שנתון 06-05 נמכרים ב 10-11. בגלל זה אני לא מתייחס בכלל לרכב

אלנטרה לדעתי שותה יותר דלק ופחות סחיר

פורסם
זה לא נורמלי להחליף מצתים וחוטי הצתה כל חצי שנה. כמה קילומטרים הרכב נסע בין שני הטיפולים?

8000 ק"מ בין הטיפולים- הראשון 153000 בערך,

השני- 165000

במשך חצי שנה כאמור

פורסם

לפי מה שרשמת זה 12 אלף קילומטרים. ועדיין,

ברכב תקין לא מחליפים מצתים וחוטי הצתה בתדירות כזאת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
השאלה היא: הוא אמר שבשנה האחרונה הוא החליף גלגלים, ברקסים, חיווט, מתנע (סטרטר) וממש כמה ימים לפני שבאנו לראות- החליף מצבר (ונופף בקבלה..)

כל זה בגדר בלאי סביר לרכב בן 8 עם 164 אלף ק"מ (גם הקילומטראז' סביר לרכב בשנתון כזה).

לדעתי זה דווקא טוב, בניגוד לדעה הרווחת בישראל של "אני במילא הולך למכור את האוטו, אז אני הולך לשים עליו ז#ן בגודל סלמי קוניאק", ואולי דווקא נפלת על מוכר הגון, שעדיין אכפת לו מהמצב של הרכב.

עדיין, צריך לקחת את הרכב לבדיקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...