Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי ברכב תופעה הולכת וגוברת ..

בגדול מה שקורה זה שלפעמים (לפעמים כמה פעמים ביום ולפעמים פעם בשבוע) כשהאוטו מעביר להילוך רביעי ההילוך לא ננעל, ומה שוקרה זה שהוא נשאר בשלישי והטורים מטפסים(האוטו ממשיך לסחוב) עד שאני מוריד את הרגל מהגז, ואז ההילוך הרביעי ננעל ואפשר להמשיך לנסוע רגיל

בנוסף קורה לפעמים שהרכב רועד בהכנסה לרביעי ..

מבדיקה באינטרנט גיליתי שקורה בדגמים האלה של הפוקוס שאחד הסילנויידים (סלינוייד A) נהרס ושאחרי החלפה שלו הגיר עובד טוב שוב

דיברתי עם מספר מוסכניקים, הבעיה היא כזאת, אף אחד מהם לא מוכן לפתוח את הגיר ולהחליף את הסילנוייד (רק את הסילנוייד) הם כולם אומרים שצריך לפרק את הגיר ולשלוח אותו לשיפוץ או להחליף אותו במשופץ, שזה מגוחך לדעתי

כי אני נותן גיר עם ק"מ לא גבוה מידי (156 אלף) ויכול לקבל משופץ שעשה איזה 300 אלף .. אני יכול לקבל צרות אחרות ..

בעיה נוספת היא שהם אומרים שזאת בעיה להשיג חלקים לגירים ..

בגדול ככול הנראה מדובר סה"כ בתיקון פשוט ( מפרקים את המכסה של הגיר, וכול 6 הסילנויידים נמצאים שם .. מדובר בבורג אחד ולמשוך את הסילנוייד החוצה)

מה כדאי לי לדעתכם לעשות ?

כמו שאני רואה את זה יש בפני 4 אופציות

1 להחליף את האוטו (לא משתלם) כול עוד התקלה לא שכיחה

2 לשפץ/להחליף את הגיר (יעלה סביב ה 8000 שקל) ולהסתכן בבעיות חמורות יותר שיכולות להגיע, שכן הגיר הנוכחי תקין חוץ מהמעבר מהילוך 3 ל 4

3 לנסות למצוא מישהו שיסכים לפתוח את הגיר ולהחליף רק סילנוייד אחד שאחראי על העברת ההילוך משלישי לרביעי

ולהסתכן בכך שבמידה וזאת לא הבעיה ... הרי שהכול על אחריותי שכן אני החלטתי שזאת הבעיה, ואם יגרם נזק בתהליך זה שוב על אחריותי

4 לחכות שהגיר הילך לגמרה, ויפסיק לתפקד כמו שצריך

מה דעתכם ?

תודה !

פורסם

בבעיות כאלה עדיף ללכת למכון גירים ולא למוסך. אם אתה במרכז, אז יש את ספי מהפורום ב'גירים אוטומטיים סגולה'.

שאלת סקרנות - האם אי פעם הוחלף שמן גיר ברכב? או שהוא נוסע עם המקורי מאז 2008?

פורסם

כמו שאמר גיל לפני, בשביל תספורת לא הולכים לסנדלר, עזוב את המוסכים בשקט ולך למכון גירים מומלץ

יום טוב גם לך

פורסם

אם היינו לוקחים 8000 שקל עבור שיפוץ של גיר פוקוס, מזמן היינו גרים בוילה...

שיפוץ מלא לגיר כזה עולה עד 4500 שח + מעמ.

במקרה שלך יש סיכוי טוב לפיתרון זול יותר, אבל צריך לבדוק את הרכב לפני שקופצים למסקנות.

תרים לי טלפון ותבוא לבדיקה - ללא עלות - כמובן.

ספי

053-3868964

פורסם

הייתי היום אצל מכון גירים אחרי שאתמול זה קרה איזה 14 פעם רצוף בנסיע ארוכה (יותר פעמים לא נכנס לרביעי מאשר נכנס)

הגעתי היום למכון גירים, הכול עבד תקין, לא ברח ההילוך אפילו לא פעם אחת, יותר מזה .. נסעתי 100 ומשו קילומטר היום ולא היו בעיות :p

אז אמרו לי במכון גירים לחכות שזה יחמיר ושהם לא רוצים לגעת בזה לפני שהם רואים את התקלה קוראת, בנוסף, המחשב לא מזהה תקלות כשמחברים אותו לרכב

ככה שיש לי תקלה שאני סובל ממנה אבל אני לא מצליח לתפוס אותה כשיש איתי מוסכניק... בעיה

• תוכן חדש...