Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול מוטורי בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני וחבר מפורום רוצים לעשות גיחה לחו״ל לשבוע וחצי שהכל יכלול רכבים, תערוכות רכב ומטוסים, השכרת רכב ספורט golf gti בקיצור המטרה הכי גדולה שבשבילה אנחנו טסים, זה המסלול המדובר נורבורגרין, מישו היה ויודע על הביטוחים, מה הענין עם הישתתפות עצמית וכל מה שיוצא בזה?

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם (נערך)

יורופקאר גם סבבה.

יש איפשהו שרשור גדול על המסלול- שרצוי ללמוד את השם שלו דבר ראשון: נורבורגרינג. https://en.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrburgring

בגדול באזור של המסלול יש כל מיני חברות השרכה למכוניות ספורט שמציעות גם חבילות כניסה למסלול, שלפי השרשור ההוא לא משתלמות.

המחירים של הרכבים נעים בין 100 ומשהו ועד 1000 ומשהו יורו ליום, כניסה למסלול עולה באזור ה15 (או 5.. לא זוכר עכשו) יורו לסיבוב, דלק עליך, ביטוח אני זוכר שנכנס לעלות של הרכב.

כנס לאתר של המסלול ותראה מתי פתוח, בחורף ממה שאני זוכר רוב הזמן סגור

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)

אתה יכול להשכור רכב מכל חברה בשדה תעופה, הרכבים לא מבוטחים על הרינג וגם כתוב בחוזה שאסור לך לעלות עם הרכב על הנורברגרינג.

אתה יכול להשכיר רכבים בחברות השכרה באזור המסלול (rent4ring/rsr/rent a race car) והמחירים הם בין 80-400 יורו להקפה! תלוי ברכב.

יש השתתפות עצמית מאוד גבוה בחלק מהחברות, בrent4ring אתה יכול להוריד את ההשתתפות העצמית ל500 יורו אם אתה משלם 300 יורו בנוסף למחיר ההשכרה.

תאונה ברינג זה דבר מאוד יקר, במקרה ופגעת גדר בטיחות אתה גם תשלם על זה (לפי מטר).

השנה המסלול פתוח רק בסופש הקרוב 14-15/11.

אין עדיין תאריכים ל2016 אבל ככל הנראה המסלול אהיה פתוח בפברואר/מרץ.

סע בזהירות

נ.ב

זה לא דומה לפלייסטישן

עריכה אחרונה על ידי MORAN GOT
פורסם

מורן, אתה לא שותף לאמרה שבמאה ההקפות הראשונות על הנרבורגרינג זה לא מסלול מירוצים, ושעדיף להתחיל על מסלול מירוצים אחר?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

במאי המסלול אמור להיות פתוח, להוציא ימים מסוימים של חגים לאומיים שאולי בהם המסלול יהיה סגור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

השירות של אוויס בארץ - היה נהדר. עשיתי 2-3 שינויים של הרגע האחרון ולא חייבו אותי בשקל.

בגרמניה... גם כ"מועדף" השירות היה לא מדהים. גם המכוניות שקיבלתי כ"מועדף" היו מזעזעות ומבישות.

רק SIXT.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אנחנו גם שכרנו שנה שעברה מסיקסט והשירות היה מצוין. (שכרנו דרך SIXT הישראלית)

יש לי כרגע גם רכב מוזמן לטיול בעוד חודש וחצי, גם בSIXT.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מורן, אתה לא שותף לאמרה שבמאה ההקפות הראשונות על הנרבורגרינג זה לא מסלול מירוצים, ושעדיף להתחיל על מסלול מירוצים אחר?

זה לא בדיוק מסלול מרוצים כשנוהגים שם בTF כי יש שם רכבים מכל הסוגים עם הבדלי מהירות משמעותיים!

זה המסלול ה2/3 שנהגתי עליו ומהפעם הראשונה שהגעתי פשוט התאהבתי במקום וכיום אני לא נוהג בשום מסלול אחר...

הדרך הכי טובה לנהוג שם בפעמים הראשונות (עד מאות הקפות) זה לכבד ולהכיר את המסלול, להכיר את מגבלות הרכב ואת מגבלות הנהג.

חשוב מאוד לא לרדוף אחרי זמנים, זה יכול להביא אותך למצבים לא נעימים....

דיברתי עם שני גברים מבוגרים שהסבירו לי שהם מתייחחסים למסלול כ B road ובונים את המהירות, לדעתי זה מחשבה מעולה לאנשים שנוהגים שם בפעמים הראשונות.

אני מתכוון לטוס במרץ האמת הבנתי שבמאי זה סגור

המסלול אהיה פתוח בין רוב חודשי השנה אלא אם יש ימי יצרנים/תחרויות/ ימי מסלול או שהמזג אויר לא מאפשר.

הייתי ממליץ לך אולי לבדוק לגבי הדרכה, דני G הוא מדריך מעולה!

מצטרף להמלצות על SIXT אני משכיר רק מהם רכבים

פורסם

זו לא סתם מחשבה - זו אימרה מוכרת: עד שלא משלימים מאה הקפות בנרבורגרינג, מתייחסים אליו כמו לכביש מפותל (כי זה מה שהוא באמת).

אישית, אני עדיין חושב שעדיף להתחיל במסלול (מירוצים או handling) רגיל, אבל אם הולכים לנרבורגרינג אז אכן נראה לי שדני G הוא הברירה המיטבית למדריך.

היו לא מעט ישראלים שנהגו ואף הדריכו בנרבורגרינג, אבל זו מומחיותו של דני גם במובן הנהיגה על אספלט וגם במובן הנהיגה במסלול הזה ספציפית (כולל זמנים מעולים), וכמובן שהוא עדיף (כמאמן) על מדריך מקומי בשל השפה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בנורברגרינג רק עם הדרכה של דני G

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...