Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בבוקר האוטו שבק חיים והגיע הזמן לקנות אוטו חדש

מה שאני מחפש באוטו הוא שיהיה חסכוני יחסית אוטומטי, אמין ושיהיה יפה מבחינה חיצונית.

כרגע האופציות שמצאו חן בעיני הם רנו קליאו, יונדאי i20 פורד פיאסטה ואיביזה שהעדיפות העליונה היא הקליאו.

התקציב הוא באיזור 60-70 אלף, איזה אוטו מהרשימה יהיה הכי מתאים ומשתלם לתנאים ולתקציב, אולי בכלל עדיף אוטו אחר שלא רשמתי.

תודה לעוזרים.

פורסם

אם אתה מתכוון לקליאו החדשה (2013 ומעלה) תצטרך לתןח את התקציב לפחות ל-75K כדי לרכוש משומשת. יש גם חדשה מליסינג 0 ב-85K.

מהפיאסטה הייתי מתרחק, בגלל הגיר הלא מלהיב שלה.

סיאט איביזה - בתקציב שלך תוכל לרכוש 2013 או 2014, ואפשר לרכוש גם חדשה לגמרי ב-81K.

יונדאי i20 - תוכל לרכוש 2013/

פיאט 500- תוכל לרכוש דגם 1.2 רובוטי חדש לגמרי - מליסינג 0 ק"מ ב-70K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קודם כל תודה רבה על העזרה.

מבין המכוניות שציינת, יש רכב שאתה ממליץ עליו יותר מהשאר?

לגבי הרנו קליאו, איפה אני יכול לקנות 0 ב85k?

פורסם

קליאו ב-85K תוכל לרכוש כאן

לכל רכב יש את היתרונות והחסרונות שלו. לו אני במקומך, נראה לי שהייתי רוכש סיאט איביזה ( משומשת או חדשה לפי יכולתך )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני הייתי הולך על הקליאו,זריזה אבל בנתיים לא שומעים על בעיות גיר או דברים אחרים.

ניראית מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קליאו ב-85K תוכל לרכוש כאן

לכל רכב יש את היתרונות והחסרונות שלו. לו אני במקומך, נראה לי שהייתי רוכש סיאט איביזה ( משומשת או חדשה לפי יכולתך )

שלום,

התקשרתי אליהם כדי לברר על האוטו ויש לי מספר שאלות,

החברה שמוכרת את האוטו היא אופרייט, האם היא חברה אמינה ואפשר לסמוך עליה?

האם יש איזשהו קאץ' בלקנות אוטו חדש ס ק"מ מליסינג? והאם יש בדיקות שאני אצטרך לעשות לאוטו לפני הקניה?

כרגע ההתלבטות שלי היא בין הקליאו לבין האיביזה, ראיתי שאני יכול לקנות איביזה חדשה לגמרי באותו מחיר של הקליאו מאופרייט וזה גרם לי לשקול מחדש האם לקנות את הקליאו.

תודה לעוזרים.

פורסם

אתה נרשם בתור יד 2 מליסינג,הרכב חדש לכן אין מה לבדוק מעבר לדברים הרגילים כמו שריטות,שפשופים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

לאחר כשבועיים של חיפושים מצאתי מישהו שמוכר רכב בן שנה וחודשיים שעבר 40000 ק"מ.

האם כמות הק"מ הגבוהה צריכה להרתיעה אותי ולהוריד אותי מהעסקה או שזה משהו שאפשר להתפשר עליו?

במידה ואפשר להתפשר על זה, מה אני צריך לשאול את הנהג ואילו דברים אני צריך לבדוק?

פורסם

בדרך כלל רכב עושה טיפולים שנה או 20 אלף,לכן כניראה פה גם היו אמורים להיות 2 טיפולים.

הקמ מאוד גבוהה,זה צריך להתבטא במחיר.

• תוכן חדש...