Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום

בגלל שאני עדיין שואל שאלה בנושא אותו רכב, לא אפתח נושא חדש.

היום עשיתי סיבוב על דגם נוסף של הרכב עם מערכת Start & Stop. יש למישהו מושג למה לדגם PK אחד יש ולדגם PK אחר אין ?

זה כזה משמעותי ?

פורסם

את החסכון הזה אחר כך תצטרך לשלם על מצבר חזק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מערכת Stop&Start בסיטרואן עובדת אחרת:

רק בהתנעה ראשונה אחרי חניה עובד הסטרטר הרגיל שפועל על כוח מצבר.

בהתנעות לאחר עצירה ברמזור וכו' אלטרנטור הוא זה שמנוע את המנוע. אנרגיה לצורך כך נאגרת בקבלים תוך כדי נסיעה ובלימה.

יכול להיות שהקבלים האלו גם יצטרכו החלפה בשלב כלשהו.

פורסם

כמו שאמרו קודמי - עפי דיווחים שהתקבלו הרכב חסכוני מאד בדלק 22-23 קמ\ל מחוץ לעיר. מצמד דרוש החלפה - 180000-200000 קמ.מסנן חלקיקים שקים ברכבי דיזל חדשים - 170000\180000קמ נסתם .מצבר באם צריך החלפה יקר רק ב400 שח ממצבר רגיל. רכב מומלץ ביותר.

פורסם

מסנן חלקיקים לא הולך אם הרכב מבלה גם בכבישים מהירים הסטופסטארט מעצבן בעיני ותמיד ביטלתי אותו בתחילת נסיעה, כרגע המצבר שלי עייף ולכן המערכת לא נכנסת לפעולה כלל, ואני מבסוט מהעניין, עם נסיעה רגועה בכביש מהיר צריכת דלק של אחד לעשרים זה דבר ריאלי, הנוחות האיבזור ואיכות הרכב מדהימים

פורסם

תודה לכולם - מעתה ואילך הרכב שלי

IMG-20151103-WA0024.jpg

עשו לי תרגיל קטן באלבר ואני חייב את דעתכם. הראו לי שני רכבים ובדיקה אחת - אחרי התשלום ויציאה מהסניף עברתי בבית על החוזה והמסמכים ואני רואה בדיקה אחרת. הכל תקין מלבד מה שמצולם - אנא, דעתכם. האם דבר זה מצריך חזרה אל החברה? לעשות בלאגן ? אולי בדיקה נוספת ? ללכת למוסך לממש אחריות (לשנה)? מה הייתם עושים במקומי?

כמובן שהרמתי טלפון למנהל- כעסתי מאוד והוא אמר שזה סעיף כסת״ח של מכון הבדיקה.

20151104_115402.jpg

פורסם

איך שמעו "רעש יתר" במנוע דיזל? אצלי בדיזל זה פשוט טרקטור.

נשמע כמו כסתח, אבל הייתי הולך למוסך מומחה לבדיקה עצמית משלי, במידה ויתגלו ריגקטים חוזר לחברה עם מסמכים ומכשיר הקלטה

פורסם

תודה חבר אעשה זאת - קצת קיוויתי לחסוך 500 ש״ח אבל עדיף לעשות כשזה טרי.

מה בנוגע לשלדת מרכב - רואה משהו חריג? זה נראה לי סינית מדוברת

פורסם

לא צריך מכון בדיקה, כנס למוסך שמכיר צרפתיות.

אורן שירותי רכב בחולון למשל מומחה לרכבים צרפתיים, סע אליו. אני בספק אם בדיקה תעלה לך כסף ואם כן אז היא בוודאות תהיה יסודית ואמיתית ממכון בדיקה

• תוכן חדש...