Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הצקתי קצת לאחד החברים המרכזיים בפורום בפרטי (תודה לך!), אבל כבר לא נעים לי לחפור לו אז אני עובר לחפור לכולם.

אז קודם כל - הסטאפ הנוכחי ודרישותיי (הצנועות):

אני עם מע' סטוק של הרכב, והאיכות בהתאם.

עם זאת, אני לא אודיופיל(!), אני לא שומע בווליום גבוה וזה לא מדבר אלי, אני לא מתעמק בקשת התדרים של כל סוגי הצליל וכו', בגדול אני רק רוצה שכשאני שומע royal blood / foo fighters / rage וכו' (רוק) אז לא יהיו רעשי צקצוקים כשיש באסים, או לחלופין למזער את התופעות האלו למינימום האפשרי בהינתן התקציב המאוד צנוע שבא לי להשקיע.

בדקתי קצת והבנתי שהחלפת קומפוננטים (6.5 אינטש) אמורה לסייע משמעותית בחוויה.

מסתמן שבחודש הבא אני אהיה בארה"ב, אז חשבתי שזו הזדמנות נהדרת לרכוש שם קומפוננטים דרך amazon.

הלכתי אחרי הביקורות, והגעתי לסט הזה, אבל הגורו של הפורום טען שהוא לא מומלץ (למרות שהביקורות הן באמזון והן בגוגל מאוד מפרגנות).

אז בתקציב של אזור ה$100, אילו קומפוננטים הייתם רוכשים? אם אפשר לינק או דגם מדוייק זה יעזור, כי אני הדיוט מוחלט בתחום.

ושאלה אחרונה -

הומלץ לי לבצע איטום, אני לא ממש מבין מהי ההשפעה של ההליך הזה, כמה זה נחוץ למתחיל כמוני, מהי העלות והאם יש בעל מקצוע מומלץ באזור הצפון (חיפה/יקנעם). אז אם אפשר לשפוך אור בנושא - בשמחה.

תודה מראש :)

--

אור

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...