Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

 

לצורך פרוייקט באוניברסיטה (סימולציה של הקמת מפעל) אני מחפש מידע על עלות רכישה של ציוד משומש: מהי ירידת הערך הצפויה שלו, בכמה אפשר לקנות למשל רובוטים להרכבה אחרי 5-7 שנים? אם נניח שאני קונה פס יצור שלם של דגם מיושן שהחברה מחליפה, כמה זה עשוי לחסוך לי לעומת הקמת פס יצור חדש לפי מפרט שלי? (ברור לי שיש גם עלויות נלוות כמו IP)

 

אשמח לכל פיסת מידע רלוונטית מנסיונכם.

 

בתודה מראש.

פורסם

אפשר לחשב עלות לפי פחתנלינארי של 15 שנה ברובוטיקה. קח בחשבון שאם מדובר במשימות הרכבה מכאני ההתאמה של מערכת רובוטים ליישום ספציפי דורשת השקעה לא קטנה בבניית ג'יגים ומערכות עזר.

×
×
  • תוכן חדש...