Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יורטתי ע''י ממל''ז,43 קמ''ש לפני הפחתה. שוטר עצר אותי ונתן לי הזמנה לקצין תעבורה. הקצין ניסה לתת לי אזהרה, אך לא הצליח (לא השיב לשאלתי למה לא הצליח, גם בשנית) אולי יש קשר לזה שאני מחזיק ברשיון נהיגה 3 שנים?

לבסוף נתן לי הזמנה למשפט, יש לציין שעברי נקי מכל עברה, ומעולם לא קיבלתי אזהרה.

האם לקחת עו''ד? כי הבנתי שבתי המשפט הם מפעל לפסילות.

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא יודע איך הבנת שהוא יכול לתת לך אזהרה על מהירות כזו, ולא הקצין נותן הזמנה לדיו אלה השוטר שעצר אותך

גם בדוח מהירות קנס לא יכולים לתת לך אזהרה מכוון שאתה לא עומד בקריטריונים ,

לא כתבת מה המהירות המותרת אני מניח שמותר 90 קמש ואם זה נכון הריי שנהגת 48 קמש(אחרי הפחתה) מעל המותר אם 3 שנים רשיון

תצפה לפסילה ממושכת אם אין כשלים בהפעלה .

פורסם

האם אני מפספס משהו? אם אמרת 43 קמ"ש לפני הפתחה, אזי אחרי הפחתה זה 38 קמ"ש מעל המותר, שזה עדיין בגבולות הקנס ולא הזמנה לדין, או שמא כוונתך הייתה אחרי הפחתה, שכן 48 קמ"ש מעל המותר בהחלט מפנקים בפסילה מנהלית והזמנה לדין.

אני לא חושב שהייתה אפשרות לאזהרה במצב כזה, וגם לא בהרבה מצבים דומים, ועליך להבין ש-3 שנים זה לא בדיוק וותק תעבורתי כי שנתיים מתוכן אתה נהג חדש בכלל.

כן כדאי לך לקחת עו"ד - כי כמו שאמרו לך - אם יש כשלים מהותיים בהפעלה אפשר יהיה לסגור הסדר טיעון טוב יותר, ובכלל לעורכי הדין יש ניסיון ויכולת מיקוח בהקשר הזה.

מכל מקום מדובר במהירות הגבוהה משמעותית מהמהירות המותרת עד כדי שהיא מהווה סכנה של ממש (לא מדובר בסטיה של 10, 20 או אפילו 30 מעל המהירות המותרת), ולכן כדאי לך להבא להימנע ממנה כדי שלא תיפגע בעצמך ולא תפגע באחרים. כל עונש וקנס שתקבל עדיין פחותים משכר טרחת עוה"ד שתצטרך לשאת בו. נהיגה כזו אינה משתלמת בעליל.

• תוכן חדש...