Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטלית ניקוי לא נראה לי תנקה גופרית.

השחרה של כסף זה דבר טבעי, זה קורה עם הזמן.

אם נכנסים לחומצה התהליך יותר מהיר.

יש קופסאות פלסטיק עם נוזל ניקוי כסף שאפשר להשיג בחנויות תכשיטים שיבריקו לך את התכשיט.

$_57.JPG

אייל

פורסם

עשה את העבודה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

השרשרת שקניתי לאקסית השחירה אז לקחתי אותה לחנות תכשיטים בקניון הזהב בראשל"צ שם הוא טבל את השרשרת במעין בריכת רטט מוזרה, שהחזירה את השרשרת נקיה מבריקה כמו חדשה, הוא לא גבה ממני תשלום משום מה היה נחמד.

מעניין אם האקסית נחנקה מהשרשרת מאז

Opel Adam S 2017

פורסם

נקרא אמבטיה אולטרסונית

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לרוב האמבטיית אולטרסוניק עושה עבודה מצויינת ללא שימוש בחומר ניקוי.

ניתן להוסיף מעט נוזל ניקוי מיוחד לתכשיטים אבל בגדול גם סבון כלים פשוט יעשה את העבודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ניטש יצא כמו חדש, ניקה גם אזורים שהיה קשה להגיע עם כלי ניקוי.

מה שכן זה הוריד גם את הצבע הכחלחל שהיה על אחד הקישוטים הקטנים שם והפך אותו חזרה לצבע כסף - בקטנה.

פורסם

בעיקרון, עוטפים את התכשיט מכסף בנייר כסף (להשתדל שיהיה כמה שיותר מגע של נייר הכסף עם התכשיט. לאחר מכן טובלים בכוס מים עם סודה לשתייה (ממיסים את הסודה לשתייה במים ואז טובלים) ומשאירים ככה ל3 דקות.

זה נשמע כמו עיצה שאיזו סבתא מרוקאית עתיקה תיתן, אני יודע. אבל לא, זו תגובה כימית למהדרין.

השחור שמצטבר על מוצרי כסף זו תחמוצת (התרכבות של חמצן עם המתכת) וביחד עם הסודה לשתייה והנייר כסף נוצרת תגובה חזקה יותר בין הנייר לתחמוצת והתכשיט עצמו נשאר ללא הלכלוך.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...