Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב, לאנסר 2008 (דור קודם, קלאסיק).

בטיפשותי כי רבה, בעת הסחת דעת לפני כמה שנים, הצלחתי למעוך מעט את הטמבון לתוך עמוד. התוצאה, קמט מעצבן למראה. הבעייה, שהצטרפו אליו חברים- בדמות קילופי צבע, תודות לכל החמודים שלא יודעים להחנות בשיטה שאיננה אור-קולית (סע עד שתשמע את הקראנץ'). המצב דומה מאד בטמבון האחורי, אשר בו כבר החלפתי גם פלסטיק אדום שקוף אחד תודות לאדיוט מוכשר במיוחד.

האם ניתן לתקן לבד? כמה יעלה טמבון חדש? למישהו הפתרונים?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מעיכות אפשר הוציא בPDR. לא בטוח שבפלאסטיק אבל.

אני מכיר שיש איזה מקום שנקרא PDR+, לא זוכר איפה הם יושבים, נסה לחפש בפורום.

לחלופין אתה יכול לראות סרטונים של PDR ולקנות קיט באיביי (משהו סביב ה-100-150 ש"ח אאל"ט)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תפרק את הטמבון (זה פירוק פשוט, בסך הכל כמה ברגים), אחרי שפירקת תחמם את אזור המכה עם פן, מהצד הפנימי של הטמבון, ואז פשוט תדחוף את זה עם היד.

יצא כמו חדש.

פורסם

זו איננה מעיכה מהסוג הזה לצערי, יותר כמו קיפול ותלולית קטנה. אנסה עם הבלואר, תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...