Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

צריך את עזרתכם במציאת מתח 12V שנדלק בפתיחת סוויץ' ונכבה בכיבוי סוויץ'.

יש לי מערכת DRL שהותקנה על נורות האור הגבוה, ובעת התנעה הנורות נדלקות ב-30% עוצמה סגנון הרכבים החדשים.

הבעיה היא שכאשר האלטרנטור מפסיק להטעין הנורות נכבות, וכאשר הוא חוזר להטעין הן נדלקות. כל זה קורה מכיוון שהמודול של מערכת הDRL מזהה מתח נמוך מ-12V ולכן מפסיק אוטומטי את הפעלת הנורות.

אני רוצה שהן ידלקו קבוע ולכן יש חוט שאותו אני צריך לחבר לפיוז ההצתה שאותו אני לא מוצא אשר מספק 12V ישיר בסיבוב סוויץ' וכך המודול תאורה בעצם יפסיק את מדידת המתח הקבועה ויספק הארה קבועה.(אפשרי גם פיוז או ריליי אחר שיספקו לי בביטחה 12V וכמובן עדיף בקופסת הפיוזים החיצונית).

אשמח לעזרה.

תודה חברים

אין צורך בחתימה....

פורסם

האמת שזה רעיון מגניב מאוד מה שעשית,יצא לי כבר לראות רכבים שזה לא מגיע במקור נוסעים ככה וזה נראה ממש טוב.

אני לא הייתי מנסה להתעלק על אחד מרכיבי המנוע,כבר גיליתי בעבר שהזרם שם גבוהה מידי וזה פשוט שרף לי ריליי של DRL שקניתי. עדיף לא להתעצל ולהעביר חוט מהרדיו/מצת.

אולי מה שאני אומר זה לא וודאי אבל זה מה שקרה לי אישית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אכן זה נראה טוב ולא רק נראה טוב אלא גם עניין של חסכון בנורות ונראות בשעות היום.

הקטע הוא שהחוט שיוצא מתוך המודול תאורה הזה פשוט צריך מתח 12V קבוע בכדי לבטל בתוכו את ווסת המתח ולשמור על מתח קבוע בלי תלות במתח הטעינה של האלטרנטור.

כבר אני אעלה תמונה פחות או יותר כיצד זה נראה.

אין צורך בחתימה....

פורסם
אכן זה נראה טוב ולא רק נראה טוב אלא גם עניין של חסכון בנורות ונראות בשעות היום.

הקטע הוא שהחוט שיוצא מתוך המודול תאורה הזה פשוט צריך מתח 12V קבוע בכדי לבטל בתוכו את ווסת המתח ולשמור על מתח קבוע בלי תלות במתח הטעינה של האלטרנטור.

כבר אני אעלה תמונה פחות או יותר כיצד זה נראה.

uploadfromtaptalk1441475419191.jpg

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...