Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות קורס שנקרא "ממונה על בטיחות בעבודה".

מחיפוש באינטרנט מצאתי קצת מידע על הקורס באתר של המוסד לבטיחות ולגהות. שם מוסבר שהקורס מתקיים במרכזי הדרכה בבת ים או בבאר שבע. שמתי לב שיש אפשרות בחירה בין קורס "ממונה על בטיחות" לבין על "ממונה על בטיחות בעבודה". משך הקורסים והמחיר זהים. האם יש הבדל?

מצאתי גם מספר מכללות (כמו אורט) שמציעות קורס עם שם זהה ובאותו היקף שעות ותעודה של ממונה בטיחות של מכללת אורט ומשרד הכלכלה.

1. מהו המוסד לבטיחות ולגהות? האם זה משהו ממשלתי או פרטי?

2. האם יש הבדל בסוג התעודה ובערך שלה בין המוסד לבטיחות ולגהות לבין מכללה?

3. אשמח לעוד פרטים ממי שעשה את הקורס או מי שיש לו מידע לגביו.

פורסם

היי. אני ממונה בטיחות אצלי בעבודה.

1.ממשלתי

2.אין הבדל

3.קורס בין יומיים או שלושה. המעסיק שולח אותך על חשבונו כמובן.

אם תרצה עוד פרטים אשמח לעזור

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

הבנתי.

אני דיברתי על השתלמות קצרה שאני עושה אחת לכמה זמן.

אשמח להפנות אותך לקצין הבטיחות שלי. הוא ישמח לתת לך כל מידע בשיחת טלפון.

הוא בחור נהדר וחביב.

אם זה רלוונטי תשלח לי את מספר הנייד שלך בהודעה פרטית.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...