Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לרכב צדדים מחמיאים - לכן כל התמונות האלה מזוויות "קרביות"... זו האמת (לטעמי). צלם אותו מהצד - ייראה כמו רכב לגו (למעט הספויילר של הקופרה).

בלי קשר כמובן לטיבו של הרכב.

מסכים, אבל זה מ2 סיבות עיקריות

ה-5 דלתות "עגולות יותר" ופחות יפות [אבל יותר נוחות בסופו של דבר]

והצבע השחור פשוט "רוצח" את היופי שברכב.

Seat Ibiza FR

• תגובות 205
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חרטטו אותך, אני מכרתי איביזה בצבע תכלת בדיוק כמו שיש בלאון FR ובדיוק כמו שיש בקופרה.

אתה היחיד בארץ אולי בקופרה עם הצבע הזה, כי רוב האנשים מעדיפים שחור - לבן (אני לקחתי אפור מטאלי), מה גם שנמכרו כולה 99 קופרות מחודש יולי עד ה 31.1 אז זה בהחלט אפשרי. (בנגלה הראשונה לא הגיעו בכלל בצבע הזה אלא רק בנגלה האחרונה).

http://www.icar.co.il/_media/articles/1793.jpg זאת לאון FR 1.8 בצבע הזה.

איביזה FR 1.0 עם הצבע הזה.

אתה עיוור צבעים?

פורסם
נראה לי כמו שלך, לא הצעקני.

הוא נראה בהתחלה כמו לבן פנינה של לקסוס במבט ראשון...

כמו שלך עם באקטים.

ההבדל בין חימום לאיוורור הוא שמים וארץ.

איוורור לא יכול להיות במושב בלי חורים, תחשוב על זה :-D

נהגתי בתחילת השנה בלקסוס LS460 PREMIUM שנת 2008

והיו ברכב מושבים עם חימום + איוורור + קירור!!!

פשוט WOW :-o

אוף

:-(

טוב לא נורא, גם ככה אני בקושי רואה קופרות, אז 1\100 מזה זה מספיק מיוחד בעבורי ;)

מה שכן, מעצבן השקרים בסוכנות..

פורסם
אתה עיוור צבעים?

זאת בצד זאת שלך ? נראת לבנה.

יש תמונה יותר מוגדלת שנוכל פחות או יותר להבין על מה מדובר ?

כי יש טורקיז כמו שהעלתי לקופרה, כנראה אנחנו לא מדברים על אותו צבע...

פורסם

כן זה הצבע, ללא ספק.

פעם הבאה תבוא איתנו, כל החניה של בר בהר הייתה מלאה קופרות חדשות, משהו כמו 10 רכבים.

tcidww25ykmn.jpg

mmfjz2m3vynm.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)
כן זה הצבע, ללא ספק.

פעם הבאה תבוא איתנו, כל החניה של בר בהר הייתה מלאה קופרות חדשות, משהו כמו 10 רכבים.

tcidww25ykmn.jpg

mmfjz2m3vynm.jpg

וואלה, הרכב הימני בתמונה הראשונה זה גם דינאמי. טוב אז יש עוד כמה, שיהנו ;)

עריכה אחרונה על ידי dahuky
פורסם

יש קבוצת וואטסאפ, דברו עם לאון טאובס הוא אחראי שם יוסיף אותכם (יש טיולים של בעלי קופרות בלבד).

אגב בקשר לצבע...לא הכרתי את הצבע הזה, על פניו נראה לבן לכל דבר (אולי קצת שונה) מאוד הייתי רוצה לראות במציאות.

• תוכן חדש...