Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבים חדישים ויוקרתיים מאירופה וארהב יש מערכות מולטימדיה עם שלל פיצ'רים שמשרד התקשורת לא מאשר.

השאלה שלי אם היצרן מנטרל את מה שלא מאושר או היבואן והאם אפשר לעקוף את זה איכשהו?

לדוגמה- בהרבה מערכות יש מודם ראוטר אלחוטי מובנה שבארץ לא מאשרים (לא ממש רוצה להתקין כאביזר נפרד עם התקנה מקומית)

פורסם

אודי q7 החדשה שאתמול הוזמנה וכבר הודיעו לנו שכמה שהרכב טכנולוגי משרד התקשורת לא מאשר חצי מהפונקציות.

ג'יפ גרנד צ'רוקי החדש שכל הקטע של המערכת שלו מבוסס על אינטרנט אבל זה נעול.

פורסם

לגבי ה-Q7: מדובר ברכב חדש אז קשה להגיד אם ניתן לפרוץ את המערכת או לא. מניסיון העבר בדרך כלל המערכות האלה נפרצות ואז ניתן להתקין פריצה אצל מתקין אודיו. זה כנראה יקח עוד זמן.

אילו תכונות הורידו במערכת של ה-Q7 בישראל?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בגדול מה שלא מאשרים בארץ זה את כל מה שקשור לחיבור לרשת.

בג'יפ ביטלו את הראוטר , הקישוריות לנקודה חמה, ואת כל האפליקציות המותקנות במערכת המאפשרות מוסיקה ניווט וכו.

בנוסף ביטלו את האפשרות להנעה מרחוק ושליטה על המזגן.

כמו כן ביטלו את האפשרות לעדכון תכנה דרך האינטרנט.

באודי ביטלו בנוסף לעיל את אפשרות המירור בין הסמארטפון למערכת ברכב.

אני לא יודע אם זה זכויות יוצרים או משהו אחר אבל זה מבאס כי זה נותן לרכב הרבה מהיחודיות שלו בתחום הבידור.

בשתי המערכות לדעתי רק ניטרלו את זה כי המערכת היא אותה מערכת כמו בחול.

האם למישהו יש מושג לפחות בג'יפ איך לבטל את הנעילה?

פורסם

נראה לי יותר הגיוני היבואנים חוסכים פה כסף על המערכת ובמקום לאשר את הפיצ'רים במשרד התקשורת הם פשוט חוסכים כסף על בדיקות וזמן.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...