Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בשעה טובה קיבלתי את המדבקה של תו החניה בתל אביב.

אני אוהב את החלון נקי ובלי קשקושים, השאלה האם אפשר לא לשים את המדבקה? האם הפקח עובר ובודק לפי מספר רישוי במחשב ואז כאילו ניתן לדלג על המדבקה?

במידה ולא ניתן, האם זה משנה אם שמים את זה בחלק העליון או התחתון?

תודה לעוזרים.

Polo 2012

פורסם

חובה , למרות שברגע שבודקים את המספר יודעים שיש לך תו בתוקף.

אני אישית קיבלתי מספר דוחות בטענה "לא היה תו על הרכב" ומצד שני רשום בעירייה שיש תו בתוקף.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אין מעצבן כמדבקות.. עדיין האוטו שלי מקושט בעקבות הבעלים הקודם

חובה , למרות שברגע שבודקים את המספר יודעים שיש לך תו בתוקף.

אני אישית קיבלתי מספר דוחות בטענה "לא היה תו על הרכב" ומצד שני רשום בעירייה שיש תו בתוקף.

אז למה לא שמת מדבקה כבר בדוח הראשון?
פורסם

רק אם אתה רוצה לחסוך לך בלבולי מוח לביטול דוחוות. הפקח לא בודק אם יש לך תו בתוקף.

מלשון חוק העזר סעיף 4 (ז)

"תווית תודבק על השמשה הקדמית שעל הרכב, בצד ימין של הרכב, בפינההעליונה.

"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לי אין מדבקה של טסט אבל המדבקת תל אביב היא חובה. גם אם יהיה כתוב שיש תו במחשב אתה תקבל דו״ח.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

מלשון חוק העזר סעיף 4 (ז)

"תווית תודבק על השמשה הקדמית שעל הרכב, בצד ימין של הרכב, בפינההעליונה.

"

חוק העזר שואב את כחו מהוראת הנוהל שציינתי לעיל-

היתר כללי להדבקת מדבקות חלון כדלקמן:

(א) ע"ג שמשת החלון הקדמי - תותר הדבקת תויות בחלקה הימני עליון של השמשה בשטח המצוי מאחורי המראה הפנימית וממנה ימינה עד לקצה הימני של החלון ובלבד שהקצה התחתון של התוית לא יהיה מצוי נמוך יותר מ-12 ס"מ מהקצה העליון של שמשת החלון הפנימי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואם למשל להדביק את המדבקה על חתיכת קרטון שתשכב בתא הכפפות\מטען ובכל חניה כזו להצמיד לשמשה הקדמית? ברור לי שזה מסורבל יותר ושאפשר לשכוח לעשות את זה. פתרון כזה יכול לתפוס?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

רצוי להתגבר על השריטה:cry: של חלון נקי ולהדביק את תו החניה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הבעיה שאח"כ יהיה לך הרבה כאבי ראש ללכת ולברר, להתקשר ולכתוב מכתב ולבטל את הדו"ח. השאלה האם עדיין הצורך שלא יהיה מדבקה על השמשה עולה על כך?

שווה להדביק כדי לא לקבל דו"ח שאח"כ יגרום לך לטרטור.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

רז

תקרא לאט ובהטעמה את הודעה 7 השורה האחרונה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...