Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי פורד מונדאו מודל סוף שנת 2004 ליאנה.

משום מה אנשים אורים שהיא דגם 2005 בגלל שהיא עלתה על הכביש בסוף 2004, נראה לי מוזר קצת...

בכל מקרה, אני מחפש אך לרכוש חלקים עבור הרכב שלי באתרים כמו איביי ואליאקספר אבל לא מצאתי ממש שם חלקים לרכב שלי.

אשמח אם אנשים כאן יוכלו להפנות אותי לאתרים שהם מכירים וכבר רכשו חלקי חילוף לרכבם במחירים זולים.

תודה לכל מי שיכול לעזור

ושבת שלום ומבורכת.

פורסם

אני אוהב את Micksgarage. ברגע שמזינים את סוג הרכב, המערכת אוטומטית מציגה חלקים שתואמים בוודאות לרכב שהוזן. כך שלא צריך להתעסק עם מק"טים ובשאלות האם זה יתאם או לא יתאים.

עלות המשלוח משם סבירה יחסית (משהו כמו 60 שקלים). כמו כן כמעט תמיד ניתן להשיג הנחות בעזרת כל מיני קופונים.

הבעיה היחידה איתם היא שהם לא מוכנים לעגל לפינות, הם מצהירים את המחיר האמיתי של החבילה ומציינים עליה שמדובר בחלקי חילוף לרכב, כך שאין סיכוי שהחבילה לא תיתפס במכס.

לי זה לא מפריע, כי אני במילא לא לוקח את הסיכון ביבוא של חלקים שדורשים אישור מיוחד ממשרד התחבורה, אלא רק חלקים שנמצאים ברשימת החלקים המיועדים לשחרור מהיר במכס.

כמו כן יש את EBAY... שאותו כולם מכירים, הבעיה היא ששם לא תמיד ניתן להבין האם החלק מתאים לרכב או לא מתאים לרכב, וצריך להתעסק עם מק"טים כדי להיות בטוחים במאה אחוז. לא חוויה סימפטית במיוחד.

אני גם מצטרף לשאלה של פותח השרשור, אשמח להכיר עוד אתרים...

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• תוכן חדש...