Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

רכשתי קורולה 2009. וכיאה לאודיופיל כמוני אני ממש חייב להחליף את הסאונד.

רכשתי בינתיים את המתאם שבקישור כדי שאוכל לחבר AUX. הדיסק און קי לא כל כך עובד במתאם הזה והוא רוצה שאשנה את שמות הקבצים ואין לי כוח לזה אז עברתי לAUX. אליו אני מחבר נגן COWON D2 למי שמכיר.

http://www.ebay.com/itm/230778141138?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

מבחינת סוג המוזיקה, אני שומע יותר רוק ופרוגרסיב שזה לרוב רוק עם קלאסי. אין באסים מפוצצים במוזיקה שלי למרות שפה ושם אני כן שומע אלקטרונית גם.

התקציב 3K אשמח להמלצות והסברים. לגבי הסאב, לא משהו גדול מדי שלא יגמור לי על תא המטען.

אני מקווה שלא עשיתי טעות בכך שהזמנתי את המתאם של האוקס ולא הלכתי על החלפת פאנל וHU אחר.

מה אומרים על אטימה ? תודה מראש.

בנוסף, מרפרוף מהיר אני רואה שיש כאן גם בעלי עסקים. אם יש אופציה למבצעים והורדת מחירים אשמח לשמוע גם.

עריכה אחרונה על ידי Tamir Farkash
פורסם

לדעתי אתה דורש המון בקצת כסף (במיוחד אדם שמציג עצמו כאודיופיל).

מלכתחילה אני אישית לא ממליץ לבנות סטאפ עם HU מובנה.

מה אומרים על אטימה?, לדעתי מצרך חובה בכל סטאפ הגון, סט בינוני עם איטום יישמע טוב יותר מסט ברמה גבוהה ללא איטום.

פורסם

התקציב נמוך מאוד ביחס לדרישות שלך.

בנוסף ללא החלפה של HU המקורי תצפה לאיכות סאונד זוועתית גם לאחר השדרוג.

HU זה הבסיס ואם הבסיס לא טוב כל המערכת נשמעת רע,לא פעם שמעתי מערכות של כמה אלפים על HU מקורי ואין ספק שזה לא היה נשמע טוב.

תתחיל מHU נורמלי ,דאבל דין / סינגל דין עם סט קומפוננט מקדימה ואז נתקדם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תקציב רק אתה יכול להגדיר לנו.

לדעתי למערכת כזו כולל HU סינגל דין טוב :

המחירים שאני כותב הם +-

1000 ש"ח לקומפוננט

הרץ ESK/מורל מקסימו שקצת יותר זול

1300 למגבר 5 ערוצים

jbl gto5ez / ניפון 5 ערוצים קלאס D.

סאב 1000 ש"ח

הרץ ES300

סט אחורי 500 ש"ח

הייתי הולך על רמקול קוקסיאלי לא משהו גרנדיוזי.

HU 1500 ש"ח

פיוניר 80PRS מכשיר שיהיה בסיס מעולה כמעט לכל מערכת שתרצה.

והתקנה עוד סביבות ה1000,אם יש צורך במתאם לפלסטיקה של הרכב אז זה עוד כמה מאות שקלים.

אם הייתי מתקין היום מערכת בתקציב דומה,זה מה שהייתי הולך עליו.

קומפוננט צריך לשמוע לפני קניה כי זה בסופו של דבר טעם אישי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

תודה על הפירוט, זה מתחיל להתקרב למה שאני מחפש. יש לי מספר שאלות.

מבחינת התקציב, כנראה שאשקיע יותר בגלל ה HU לאחר שהבהרתם לי שזה MUST. אני מחפש להשקיע במינימום סט שייתן מקסימום. אני מחפש סט שאהנה מאיכות הצלילים והניקיון שלו. פחות חשוב לי הפול ווליום והרעש. מעדיף מערכת שתתן צליל FLAT שקרוב כמה שניתן למקור בלי אפקטים של מגבירי באס למיניהם.

לגבי הפיוניר, היו לי בעבר, (לפני 7 שנים) מספר מערכות שלהם ולא התחברתי לממשק שלהם. דווקא קנווד ממש הפתיעו אותי לטובה. אני ארצה לנגן מוזיקה דרך USB ולשים לרוב על RANDOM. מאמין שארכוש דיסק און קי של 64GB בשביל זה.

האם הHU תומך ב 64GB או יותר ומה איכות הSHUFFLE שלו? יש מכשירים ש ה SHUFFLE חוזר על עצמו כל הזמן. בנוסף, עד כמה נוחה אופציית הדפדוף בין התיקיות? יש לי מלא מוזיקה. בסביבות ה 30 ומשהו ג'יגה.

מה לגבי שליטה מההגה? יש לי על ההגה שני כפתורי ווליום ושני כפתורי העברת שיר קדימה ואחורה. יש אופציה לשמור על זה? אולי HU אחר שתומך?

לגבי המורל הם עולים 589 בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771800 אולי שווה להשקיע במשהו טוב יותר? חשבתי תמיד שהקומפוננט זה הכי חשוב ושם צריך לשים את רוב ההשקעה.

אני כנראה אתקין את המערכת בשלבים בגלל מגבלות תקציב.

מבחינת חשיבות וסדר העדיפויות של ההתקנה, אז אני מניח שהסדר הוא: HU, קומפוננט , מגבר ואחוריים ובסוף סאב.

אשמח להרחבות בעניינים הנ"ל. + דברים שצריך לקחת בחשבון ואולי לא חשבתי עליהם. איפה ניתן לשמוע סטים של קומפוננט ?

​תודה לעונים !

פורסם (נערך)

לגבי הפיוניר 80PRS,זה אחד המכשירים הכי טובים בשוק היום,בנוסף הממשק שלו שונה משמעותית מהפיונירים שהיו בעבר.

לקנווד אין שום דבר שאפילו מתקרב אליו.

אתה יכול לקנות מתאם להגה,עולה סביבות ה300 ש"ח,ואז יהיה לך שליטה מההגה.

סט קומפוננט אתה יכול לשמוע במפגשים של הפורום.

בנוגע לסט של המורל,התבלבלתי זה לא המקסימו זה הטמפו,הסט הנ"ל:

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=18227

סט באמת טוב,ובעיניי סט טוב יותר אפילו מהווירטוס שממוקם דרגה מעליו.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

תודה על התשובות. אני מבין שאני צריך להגיע לסביבות ה 5K.

מה לגבי מה ששאלתי על השאפל, תמיכה בדיסק און קי של 64 GB ויותר. לגבי המורל הם עולים בזאפ 650.

לא שווה להשקיע באזור ה1000 או שזה סט ממש טוב ושווה להישאר איתו ?

ולגבי HU יש כאלו עם מסך כפול ששווים מבחינת אודיו בתקציב הנל? אני לא מחפש שינגנו דיסקים או DVD רק רדיו בלוטות (בשביל דיבורית) וכניסות USB. המסך הגדול בשביל נוחות הממשק. images.jpg

מצורפת תמונה לרדיו דיסק המקורי. אם אתקין את הפיוניר, אני מבין שהרדיו המקורי יוצא. אז יהיה לי חצי מהגודל בעצם פלסטיק של תא ריק? אולי אפשר להפוך אותו לתא אחסון ?

אני מבין שיש לי עוד הרבה ללמוד בנושא. המלצה למקום באזור מודיעין שוהם תא, שיש שם יועצים סבלניים שאפשר לבוא להתייעץ על האופציות השונות ? תודה.

פורסם

אוקיי חברים. המון תודה. קצת קיבלתי כיוון וקצת הלכתי לאיבוד. יש המלצה על מקום אמין עם מוכרים סבלניים באזור מודיעין שוהם אור יהודה ואם לא אז תא שמוכרים את הציוד הנל?

פורסם
יש באפשרותך גם להתקין דאבל דין של פיוניר כמו הAVH-X2750BT או ה5750.

הם לא מדגדגים את ה80prs מבחינת איכות, וה5750 עולה הרבה יותר.

הבחור לא מחפש dvd ושטויות כאלו ואחרות.

אין סיבה ממשית ללכת על דאבל דין.

במיוחד שה80prs נוח פי כמה בכל פרמטר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ה80PRS הוא יותר טוב בהכל, חוץ מנוחות, ראית פעם הדיוט מצליח לכוון P80PRS, אתה משווה את הקלות בחיפוש אחר שירים ותיקיות בין השניים?

הוא ציין שהוא רצה גדול בשביל נוחות הממשק, בגלל זה רשמתי שיש באפשרותו "גם" להתקין דאבל דין, לאדם שמחפש איכות נטו הייתי מציע P80PRS.

פורסם (נערך)

היה לי את שני המכשירים.

חד משמעית הprs יותר נוח ואני אגיד לך גם למה.

בשביל לדפדף בתיקיות ב5750 אתה צריך להשתמש במסך טאצ' די מגושם, ואני עם הגלגלת של הprs עובר בין תיקיות יותר מהר מה5750.

המכשיר סובל מאיטיות בלתי מוסברת, לאגים כאלה ואחרים.

גם בלי הלאגים הייתי עובר בין תיקיות יותר מהר מה5750.

ב5750,אתה צריך ללחוץ על התיקיות בצד שמאל של המסך, לחכות שהמכשיר יטען את השמות של התיקיות, ושאתה מדפדף בין התיקיות המכשיר לא עומד בקצב ואז נעלמים השמות של התיקיות, ואתה לא יודע איפה אתה נמצא עד שאתה מפסיק לדפדף ורק אז אתה יודע אם עברת את התיקיה או לא.

בקיצור מנסיון רב עם דאבל דין ולא רק של פיוניר, המסך ברוב המקרים הוא רק מעמסה והמכשירים האלו כרגע לא יכולים להגיע לנוחות של סינגל דין.

ודרך אגב הלאגים שאני מדבר עליהם הם לא רק ב5750 אלא בכל הסדרה החדשה של פיוניר, הטאצ' בסדרה הקודמת היה מדוייק יותר והמכשיר היה פחות לאגי.

אבל המכשירים החדשים הם עם יותר פונקציות, אני עדיין ממליץ עליהם למי שמחפש דאבל דין, פשוט לא למי שמחפש איכות ברמה גבוהה.

יש אנשים שיכולים לחיות עם מכשירים כאלו ולאגים אני לא.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כבר הבנתי שהתקציב עולה לכיוון ה 5.5 ולכן אתקין בחלקים כנראה( קודם כל HU וקומפוננט ואז את השאר) הייתי מעדיף דאבל דין בשביל נוחות הממשק, אופציית הדיבורית, בלוטוס ואני מבין שיש אופציה גם לנווט איתו.

הירידה באיכות הסאונד היא כל כך משמעותית בין הסינגל דין לדאבל דין?

מה שכן ממש לא מעניין אותי DVD יש דאבל דין איכותי שייתן לי נוחות ממשק וסאונד טוב ?

• תוכן חדש...