Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן פרטים:

הרכב מבוטח בביטוח צד ג +חובה

התאונה קרתה לפני כ 8 חודשים

בעת שרכבי היה חונה ברחוב, משאית פגעה בו עם הנגרר שלה.

הנזק שנקבע עי השמאי הינו 10000 והרכב תוקן במוסך.

במקרה זה המשאית "הגורר" מבוטחת בחברת ביטוח X והנגרר מבוטח בחברת ביטוח Y וכמו כן לגורר בעלים #1 ולנגרר בעלים #2

חברת הביטוח שלי ניהלה את המו'מ עם 2 חברות הביטוח, חברת הביטוח של הגורר החליטה שהיא משלמת 50% דהיינו 5000שח ואת יתרת התשלום יש עלינו לגבות מהחברת ביטוח השניה של הגורר.

חברת הביטוח של הגורר דחתה את התשלום וכי איננה מוכנה לשלם את חלקה בטענה שהנגרר היה מחובר לגורר בעת הפגיעה ולא היה כ"גולם" ברחוב ולכן לדעתה על חברת הביטוח של הנגרר לשלם את מלא ההוצאות.

חברת הביטוח שלי "ניפנפה" אותי בטענה שמעכשיו זה ביני לבין חברת הביטוח של הגורר והם עשו את חלקם ועלי לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות עס 5000 שח הנותרים

מה עכשיו ? זה תקין ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה אתה מצפה ? חברות הביטוח רק מחפשות איך לא לשלם...

אין לך ברירה, אלאלתבוע את הנהג על הפרש הסכום.

אתה רוצה להקל עליו? תצרף חבר הביטוח של הנגרר בתור נתבעת 2.

בכל מקרה – אתה חייבלתבוע את הנהג, מאחר והוא זה ש"קשור" ישירות לתאונה.

בעקרון, אותך לאמעניין מי חברת הביטוח. אתה רוצה פיצוי מאת הנהג הפוגע (הוא אחראי לתאונה).

יש לו ביטוח ? שישבורהראש מול חברות הביטוח. אתה לא צריך לעשות את זה עבורו.

פורסם

זה לא כל כך נכון מה שאתה אומר לדעתי.

בתור נהג אם פגעתי במישהו ואני מודה באשמה, נותן פרטים של הביטוח ומפה תשבור אתה את הראש איתם.

אני מבחינתי הודיתי באשמה [ אני מניח שגם הפוגע מהסיפור של פותח השרשור ] מפה והלאה...יש חברת ביטוח, היא לא מוכנה לשלם לך? תתבע אותם.

פורסם

למה לריב

תובעים את כולם

את הנהג ,את בעל הרכב אם הוא לא הנהג ,את בעל הנגרר ואת חברות הביטוח.

אם הנהג "אשם" לדעתו , הגשת התביעה תעודד אותו ללחוץ על חברת הביטוח שלו לשלם את כל הנזק.

לפני תביעה מוציאים מכתב התראה ודרישה לתשלום תוך 10-14 יום. לא משלמים הולכים לתביעה

כמדומני שחברת הביטוח של הגורר תעלה את חמתו של השופט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

הנהג הינו שכיר בחברה שמפעילה את המשאית

האם לתבוע את חברת הביטוח של הגורר (אלו שהחליטו על דעת עצמם לשלם 50% בלבד) או את החברה של הנגרר שמתנערת בכלל מכל הארוע?

אציין שאין שום תקדים משפטי עליון שמחייב את אחד הצדדים.

האם הסוכנות ביטוח שדרכה יש לי את הצד ג יכולה להתנער מהפרשה כפי שעשתה כי לטענתם הם מעניקים לי ביטוח צד ג ולא ביטוח מקיף שכולל ליווי משפטי עד שיסגר תיק הפרשה

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם

תקרא כאן - זה מקרה מאוד דומה לשלך, גם בסכומים.

http://www.lawyer-lawyer.co.il/lawyers104203.html

בית המשפט פה פסק 70% על הגורר ו-30% על הנגרר.

אני מניח שגם חברת הביטוח שמיהרה לשלם 50% ידעה שבית המשפט יכול לחייב אותה אפילו עד 100% ולכן מהרה לשלם 50% ולהגיד "אני את שלי עשיתי".

פורסם

מאוד כדאי לך לתבוע את הנהג הפוגע וגם את 2 חברות הביטוח של הגורר והנגרר.

ראיתי שאפר להגיש תביעה דרך האינטרנט (לא ניסיתי אישית)

ברגע שכתב התביעה יגיע לידי הנתבעים, מי שאשם (לדעתי זו החברה של הגורר אבל אני לא משפטן) יבין ששיטת "מצליח" נכשלה וצריך לשלם. לא כדאי לחברות ביטוח להגיע למשפט ב"תביעות קטנות" כי השופטים בד"כ נגדם. בסיכוי גבוה, חברת הביטוח תפנה אליך ו"תתפשר" לפני קיום המשפט.

חברת הביטוח שלך בסדר כי היא נהגה כמקובל.

בהצלחה

יהודה

פורסם

כתבתי לך כבר בהודעה הקודמת

תתבע את כולם ותן לשופט להחליט על חלוקת הנזק בין הנתבעים.

את סוכנות הביטוח שלך תחליף בסיום הפוליסה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תודה על התגובות והתובנות לגבי את מי לתבוע

מדוע להחליף ביטוח אם הם התנהלו נכון או שלא הבנתי נכון

פורסם

סוכן ביטוח שלא מסייע ללקוח שלו להגיש תביעה כנגד הפוגעים בו, גם אם זה לא במסגרת הפוליסה , לא ראוי להמשיך איתו לדעתי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הסוכן טוען שזה פשוט עניין משפטי שקשור לתביעות קטנות ושאין לו צד בכך, הוא לא עורך דין ולא אמור ליצג אותי.

נגיד ועברתי סוכן, הסבירות הגבוהה היא שכל סוכן ינהג כך אם זה באמת מחוץ לסמכויותיו וחובותיו בפוליסה צד ג, אז מה עשיתי בזה?

פורסם

אף אחד לא ביקש שהסוכן ייצג אותך בתביעה

אבל לחבר כתב תביעה לבית משפט לתביעות קטנות , האמן לי שאת השלד יש לכל סוכן ביטוח, או שהוא יכול לקבל סיוע לכך מחברת הביטוח.

אבל ייתכן ואתה נחשב למבוטח "קטנציק " ולכן השירות שאתה מקבל הוא כזה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה אמור לתבוע את הנהג, הוא זה שגרם לך לנזק והוא זה שאמור לשלם. הוא מצידו עשה ביטוח ולכן הוא יעשה שיפוי לצד ג'. לא אתה אמור לקבוע מי ישלם לך. מי שאמור לשלם לך בסופו של יום זה הנהג. בגלל זה שיש לו ביטוח זה ישולם דרך הביטוח.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...