Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! הרכב המדובר ניסן טראנו 97 שעמד בחנייה 5 שנים מסיבה כל שהיא..

החלפתי שמנים פיטרים וצינורות יבשים הכל עובד פיקס

אך לאכזבתי ירדתי לשטח הגעתי לעלייה תלולה ראשונה והרכב מפרפר..)כמובן בשילוב 4×4 low) אחי יצא החוצה ואומר לי רק האחורי מסתובב

עשיתי קצת חיפוש בפורומים והבנתי שכנראה הבעיה בלוקרים האוטומטים.. והבנתי ממישהו שכתב בדרך אגב על גירוזם.

כמובן מה אפשר להפסיד, פירקתי את הלוקרים לגורמים , הכל נראה שלם שמתי כמות נדיבה של גריז חיברתי חזרה , והופ העסק התחיל לעבוד! הציריות ננעלות ומסתובבות, הרכב מתפס בקלות כל עלייה בשטח

עכשיו שאלתי אם באמת אפשר להסתמך על העניין או שהם גמורים וזה נתן רק עוד טיפה חיות

בתודה מראש

רמי

פורסם

קשה לדעת, לפעמים נתקע לכלוך ואז פרוק וגרוז עוזרים. הטבעות המשוננות היו שחוקות?

אני מגרז מדי פעם, ככה לפני הטסט.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)

למנהל שלי בעבודה יש רכב זהה, הייתה אותה בעיה בדיוק לפני כמה חודשים.

ניסינו לגרז, עזר לחודשיים.

לבסוף הוא התייאש, הזמין לוקרים ידניים מאיביי ומאז אין מאושר ממנו.

מקווה שאצלך זה יעזור ליותר זמן..

סקר קצר בג'יפולוג מראה שהחלפה ללוקרים ידניים מאוד נפוץ ברכב הזה..רוב האנשים מעדיפים שלא לתקן את המערכת האוטומטית.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

תאמת שאני לא כ"כ יכול להבחין עם הנסיון המועט והחדש ב4*4 מה מצב הטבעות.. אבל הכל היה נראה שלם ולא שבור ,מה שכן העסק שם דיי היה יבש (כלומר בלי גריז)

ולך מאור היקר: הלוקרים בטראנו הם עובדים בצורה מכנית פשוטה ולא חשמלית עם וואקום כמו בדגמי ג'יפים שונים (ההבדל היחיד בטראנו זה שהמקורי הוא אטומטי שננעל ומשתחרר לבד ע"י טבעות לחץ כאל' והידניים פשוט מסובבים למצב הרצוי

ולך יגאל היקר: קצת מאכזב ומדאיג התגובה שלך, אבל חשוב שאני לא ישלה את עצמי ,אתה יכול לתת לי קישור לאיביי ללוקרים שהוא קנה? אני חושב שכדאי להזמין ולשים אפ' בבגז'.. לא שווה להיתקע באמצע מסלול שטח בלי הנעה כפולה ויכולת תזוזה! וההחלפה שלהם יחסית ממש פשוטה ונגישה

עוד שאלה ,האם יש דרך לבדוק את תקינותם של הלוקרים בלי להרים את כל הג'יפ באוויר (מה שמקשה מאד את הבדיקה)

תודה מראש

רמי

פורסם

עוד שאלה ,האם יש דרך לבדוק את תקינותם של הלוקרים בלי להרים את כל הג'יפ באוויר (מה שמקשה מאד את הבדיקה)

תודה מראש

רמי

אין צורך להרים את כל הרכב, מספיק להרים רק צד אחד, אלא אם יש סרן נעול קבוע ואז זה סיפור אחר.

אני אבקש מהבחור שישלח לי קישור ואעלה פה.

יום טוב גם לך

פורסם

אין לרכב נעילות מיוחדות ,רק מה שבא מקורי איתו..

גם צד אחד להרים זה לא פשוט ,הרכב ממש מוגבהה וצריך ג'ק בקבוק גדול+ איזה אבן יציבה מתחתיו ,וקצת מפחיד במצב כזה להכניס את הראש למטה:-P מה עוד שזה נותן אינדקצייה רק על לוקר אחד ולא על הצד השני

לגבי הקישור אשמח מאד! תודה רבה

פורסם

מאחר והרכב עמד הרבה זמן , אפשר כי כי באמת עקב התיבשות הגריז הנעילה נתפסה.

אבל מאחר ואין לך ידע מה היה מצב הנעילה לפני-כן, והחשש להתקע בשטח.

גם אני הייתי מתעניין וקונה לוקרים ידניים ליתר ביטחון.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

עדכון: העסק עבד לנסיעה אחת אתמול בשטח! הבוקר אחרי שניסתי שוב לשלב הנעה כפולה ולנעול לוקרים ,שוב אחד הלוקרים משוחרר ולכן הציר הקידמי לא מסתובב (מסתובבת רק הצירייה של ההוא שדפוק והצד השני לא זז בכלל בגלל חוסר ההתנגדות של הצד שמשוחרר)

תודה יגאל על הקישורים ,העניין שלא ראיתי שכתוב שם שזה מתאים לטראנו ,רשום שם ניסן פטרול ,ונבארה.

אז אם יש למישהו קישור או דרך לרכוש לוקרים במחיר הגיוני אני יותר מאשמח

תודה מראש רמי

פורסם

בקישור הראשון, לאתר הישראלי, זה בטוח מתאים לטראנו.

הקישור השני, זה אותו מק"ט AVM429. לכן בודאות גם מתאים.

רק לגבי הקישור השלישי יש לי ספק. עד כמה שידוע לי הפטרול חולק את כל חלקי השילדה שלו עם הטראנו אבל לך תדע..

שווה אולי לשלוח למוכר שאלה.

יום טוב גם לך

פורסם
בקישור הראשון, לאתר הישראלי, זה בטוח מתאים לטראנו.

הקישור השני, זה אותו מק"ט AVM429. לכן בודאות גם מתאים.

רק לגבי הקישור השלישי יש לי ספק. עד כמה שידוע לי הפטרול חולק את כל חלקי השילדה שלו עם הטראנו אבל לך תדע..

שווה אולי לשלוח למוכר שאלה.

תודה רבה יגאל היקר!

אני עדיין בספק מאד מה לעשות , כי נכון שבאיביי המוצר הרבה יותר זול ,אבל יש את החלק של המשלוח שהוא 130$ סכום מטורף! ויש את הסיכון שהחלק בסוף לא בדיוק יתאים וכ' וגם את עניין המכס

אני דיי אובד עצות:-(

שאלה: יש אפשרות כל שהיא לנעול את הציריות באופן קבוע? לא אכפת לי שבינתיים הם יסתובבו מכוח הגלגלים גם במצב 2*4 עד שאני יסדר את זה ,פשוט הרכב מיועד כרגע רק לסופי שבוע בשטח

שוב תודה מראש

רמי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המוצר בקישור השלישי בהודעה של יגאל יעלה 800 ש"ח אחרי משלוח. רק תברר עם המוכר שזה מתאים לרכב שלך.

אם זה נשלח בדואר רגיל ולא בחברת משלוחים פרטית הסיכוי שזה ייתפס במכס נמוך מאד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
המוצר בקישור השלישי בהודעה של יגאל יעלה 800 ש"ח אחרי משלוח. רק תברר עם המוכר שזה מתאים לרכב שלך.

אם זה נשלח בדואר רגיל ולא בחברת משלוחים פרטית הסיכוי שזה ייתפס במכס נמוך מאד.

אוקיי תודה ,אני באמת שלחתי לו הודעה ,מחכה לתשובה ממנו

אני שוב שואל, עד שיגיעו איי אילו לוקרים ,יש לי דרך לנעול את הציריות בצורה קבועה איכשהו?

פורסם
אוקיי תודה ,אני באמת שלחתי לו הודעה ,מחכה לתשובה ממנו

אני שוב שואל, עד שיגיעו איי אילו לוקרים ,יש לי דרך לנעול את הציריות בצורה קבועה איכשהו?

מאחר ולא קיבלתי תשובה ברורה מהמוכר (בדוק לפי המק"ט) מישהו יכול להדריך אותי איך ניתן לנעול קבוע את הלוקר או הצרייה לגלגל עד אשר אמצא לוקרים במחירים סבירים

תודה

רמי

• תוכן חדש...